La cratiţă! Secţiune pentru gurmanzi.

Misiune indeplinita. Ceaun de Medias, pirostrii si o cratita de-aia Extremadura.
53e632065eb641b31bb35b24b87de6aa.jpg


Si dieta de sambata trecuta...
add17c0f87ee7cdb576ad63e0eed11d4.jpg
 
Dcneu?

PS: Vezi ca ceaunul trebuie rodat cel putin 500 de ore pentru ca gustul mancarii gatite sa... Unii recomanda chiar 1500 de ore. :biggrin:
 
DCNeu, da. Ala de 190 RON de l-ai pus tu in poza pe o pagina anterioara era chinezesc, am stat destul de mult pana m-am hotarat la asta, dar pare solid bine-bine. Revin dupa inaugurare si rodaj. :goofy:
 
Heh, vorba dealerilor: "Sa-l folosesti cu placere!". Inteleg ca n-ai fost cu soatza la cumparaturi? Adica nu s-au adaugat inca 1900 Lei cosmeticale peste costul ceaunului? :biggrin:
 
Eu de fapt m-am dus in Afumati sa montez cauciucurile de iarna, n-avea nici un motiv sa vina cu mine pentru asta... :angel:
 
Eu am ars-o în weekend tradițional: cu ceafă și cârnați măcelărești...
 

Attachments

  • IMG_4499.jpg
    IMG_4499.jpg
    198.7 KB · Views: 39
P-aici dete prima ninsoare. Ce departe e vara!
 

Attachments

  • PB282037.jpg
    PB282037.jpg
    112.5 KB · Views: 36
  • DSCF3867.JPG
    DSCF3867.JPG
    154.2 KB · Views: 37
  • DSCF3868.JPG
    DSCF3868.JPG
    139.3 KB · Views: 35
Oho, dar chiar ca a nins! La noi e uscat. Frumoase goji alea. Si fructele de cactus. Sanatate curata. :biggrin:
 
Da, sigur, azi s-a topit în mare parte și e pe jos o mocirleală ca naiba. De-aia nu suport eu anotimpurile astea când apa iese din atmosferă și trece în pământ.
 
Azi fuse sărbătoarea Galaților. Merserăm și noi, brăilenii, în vizită la ei. Mult mai gospodari ca ai noștri. Au reușit să aducă o groază de producători de preparate de casă: pastramă, salamuri, cârnați, brânzeturi etc. Păcat că al meu telefon (camera lui) nu poate imortaliza și mirosurile. Dădeai cu căciula de pământ, nu alta. Ca să-mi fac pofta, am luat niște pastramă de berbecuț, pe care am binecuvântat-o cu o țuică de casă din gutui și cu niște murături cum nu mi-au mai ieșit demult. Doamne-ajută!
 

Attachments

  • IMG_20141130_150210.jpg
    IMG_20141130_150210.jpg
    169.2 KB · Views: 20
  • IMG_20141130_150223.jpg
    IMG_20141130_150223.jpg
    129.8 KB · Views: 21
  • IMG_20141130_150244.jpg
    IMG_20141130_150244.jpg
    124.6 KB · Views: 21
  • IMG_20141130_150250.jpg
    IMG_20141130_150250.jpg
    153.5 KB · Views: 22
  • IMG_20141130_150257.jpg
    IMG_20141130_150257.jpg
    138.9 KB · Views: 21
  • IMG_20141130_150318.jpg
    IMG_20141130_150318.jpg
    130.4 KB · Views: 22
  • IMG_20141130_150326.jpg
    IMG_20141130_150326.jpg
    137.2 KB · Views: 22
  • IMG_20141130_150346.jpg
    IMG_20141130_150346.jpg
    103.6 KB · Views: 21
  • IMG_20141130_150423.jpg
    IMG_20141130_150423.jpg
    103.4 KB · Views: 22
  • CRW_4515.jpg
    CRW_4515.jpg
    235.7 KB · Views: 19
...murături și țuică din gutui...

roflag.gif

La mulți ani!
 

Attachments

  • CRW_4516.jpg
    CRW_4516.jpg
    128.7 KB · Views: 24
  • CRW_4517.jpg
    CRW_4517.jpg
    96.6 KB · Views: 25
Last edited:
Tort de mere in cratita Extremadura, work in progress... :goofy:
Pai de ce in extremadura? Mai bine mergi la sala decat sa o folosesti la torturi. :goofy: Sper ca ai pus intai merele in cratita si ai turnat pandispanul (blatul) peste.

Deci te rog sa-ti revii si sa vadem jumarile. :biggrin:
 
Fiindca era marimea potrivita si am zis ca merita inaugurata corespunzator. :goofy: Ordinea operatiunilor cred ca este evidenta din poza...
Iar jumari n-am facut ever acasa, vedem ce si cum peste 3 saptamani, la taiatul purcelusului. :smile:
 
Back
Top