Keyboard defect + Emag

war4peace

Membru Senior
Am dus o tastatură defectă la Emag acum 14 zile.
Defectul nu se manifestă imediat, ci după o utilizare mai îndelungată (ore, poate chiar a doua zi).
Bineînţeles că am primit SMS cu "defect nemanifestat" - fiindcă probabil o bagă în portul USB, apasă tastele pe rând şi gata.
Eu nu vreau să mă car săptămânal la ei cu tastatura ca să o iau înapoi după o vreme cu "defect nemanifestat". Vreau să găsesc o metodă prin care să dovedesc defectul şi să merg la ei cu o astfel de dovadă. Mă gândesc la filmarea defectului în momentul în care acesta se manifestă. E acest lucru suficient ca dovadă? Ce trebuie să fac ca să-i conving măcar să o testeze cum trebuie? O soluţie e să îi dea tastatura unuia din angajaţii care povestesc cu clienţii în show-room, să scrie omul pe ea tot ce trebuie să scrie şi când apare problema să noteze pe ceva şi cu asta basta.

TL;DR version:
Defectul: după o vreme (minute, ore, poate chiar mai bine de o zi) tastatura ori se blochează, ori scrie ţâşpe caractere deodată, ori scrie singură.
Problema: Defectul nu apare imediat.
Partea nasoală: EMAG nu testează intensiv produsele, deci defectul nu se manifestă.
Workaround: Filmarea defectului sau... ce?
 
Dă cu ea de pământ dar soft de un covor sau ceva moale, poate strici defectul. :hihi:
 
Cred ca filmarea defectului cand se intampla e o solutie, dar a lui LNT e mai sigura, doar sa nu lasi urme. Good luck either way :biggrin:
 
Ori o strici ori nu te mai obosesti s-o trimiti si-ti iei alta. Stiu ca suna dur dar ca un om care lucreaza la service de 12 ani nu vad o solutie mai buna. :mda:
 
OK, mulţam; e tastatură de peste 300 RON deci da... am înţeles ideea.
E păcat că în 2011 mai există astfel de probleme în industria IT, dar noah...
 
Dacă nu mă înșel, nu e cea care a pățit... chestii? Există posibilitatea să fi ruginit ceva contacte pe acolo, de unde problema. Nu cred că ai șanse cu garanția, dar imho poți încerca o demontare și o curățire cu spray pentru contacte.
 
N-are treabă cu contactele, este ceva aleatoriu care se întâmplă de multă vreme, dar am ignorat eu problema.
În ultima vreme a început să facă urât din ce în ce mai des, până când nu se mai poate lucra pe ea cum trebuie după un timp.
Aproape că nu e rând pe care să îl scriu şi să nu-mi ia 2-3 taste deodată sau să clipească LED-ul de Num-lock sau Scroll-lock.
Dacă era o provblemă de comntacte, era defect localizat, repetavbil şi comnstamnt.
(ce e cu itlice e scris cu tastatura cu pricina, într-o "clipă de rătăcire" a acesteia; restul e scris tot pe ea...)
 
Back
Top