Jocuri - oldies but goodies

Hatshepsut

Membru Senior
M-am lovit de curand, in timp ce cotrobaiam prin pc-ul unui amic de unul din jocurile pe care le jucam acum... 3-4 ani: Capt. Claw.
Un adventure simpaticut, realizat suficient de ok. :biggrin: Aviz amatorilor de capa si spada :wink: .

Dati si voi cu pixul :wink: , poate mai gasim cateva motive sa ne omoram "uichendurile" cu cate ceva...
 
Ooooh, Captain Claw, unul din oldiesurile mele preferate... tin minte ca m-am chinuit tare de tot sa fac rost de el full.
Recomand calduros LBA2, un joc de care am fost atat de impresionat la vremea lui incat l-am cumparat original.
 
"Heart of Darkness" - arcade? grafica foarte faina, culorile imi placeau mult. Atmosfera reusita. Si am reusit sa-l termin :biggrin:
 
Transport Tycoon Deluxe, în varianta cu sursă deschisă: OpenTTD. Pentru a juca, vă trebuie resursele (grafice şi sunet) din varianta originală a jocului. Cu puţină transpiraţie, le puteţi găsi pe net.
Alt joc care a reuşit să mă ţină nouă ore pe zi în faţa calculatorului, timp de câteva săptămâni, a fost Commandos, în cele două ediţii ale sale, Beyond the Enemy Lines şi The Call of Duty. Cam atât, nu prea am răbdare să mă joc...

P. S. Am terminat şi eu Heart of Darkness :biggrin:
 
Last edited:
Doom 1
Doom 2
Dune 2
Duke Nukem 3D
Pizza Tycoon
Warcraft
Transport Tycoon 1+2+Deluxe
LBA

Astea sunt jocurile care le-am jucat prima oara cand am avut computer. Mergeau pe 486 la 100Mhz (cu turbo apasat).
Off ce vremuri..
 
whiskas, bine ca ai scris de OpenTTD; TTD mi-a placut atat de mult caci si in aceasta era in care am un A64 si un 6600 tot imi e dor de el. :smile:
Alte jocuri frumoase:
- Corsair
- Cutthroates (care il are va rog frumos sa mi-l dati si mie)
- Silver
- Jagged Alliance 2
- X-Com Apocalypse (un joc genial)
- X-Com Interceptor
 
De curând, în timp ce căutam Pushover (datorită unor nostalgii personale şi mulţumită unui memory refresh :biggrin:), am dat şi peste seria Monkey Island, pe care am rejucat-o cu aceeaşi plăcere ca şi acum câţiva ani buni.
 
Jazz Jackrabbit 2, l-am reinstalat de curînd, la fel Quake 2.
Să continui lista cuiva de mai sus: X-com Enforcer. :biggrin:
 
MechWarriors. Un joc ce m-a determinat sa-mi conving colegul sa cumpare joystick (ca sa ma pot juca la calculatorul lui Mercenaries). Cei care sunt cunoscatori sa treaca peste cronica dulceaga si sa se apuce de cautat pe DC, ca sunt sigur ca odata jucat, se uita greu experienta lui.

Deci, da... Roboti... Mari. Si arme. Multe. Si grele. Si grafica. Draguta pentru vremea ei. Muzica. Si o poveste interesanta la fiecare aparitie noua. Dar in special roboti mari si arme puternice. Acum joc MW4 Mercenaries si nu reusesc sa ma conving sa-l dezinstalez ca sa fac loc pentru F.E.A.R.
 
Vikings, Fury of the Furries, Supaplex, UFO 1 si 2, Lotus, Prehistoric 1 si 2, Star Wars: X-wing si TIE Fighter, Day of the Tentacle, Grim Fandango si Mortal Kombat. Mama, ce de amintiri!
 
Alien Rampage -2D Erai un extraterestru care ajungea pe o planetă şi trebuia să îţi croieşti drum printre monstruleţi cu armele din dotare. Am ajuns la un moment dat la un nivel de unde nu am mai putut trece. Avea tot felul task-uri ascunse pe care trebuia să le descoperi ca să avansezi la nivelul următor.

GTA Vice City - Pentru mine e cel mai reuşit joc din seria GTA. Personajele, intriga jocului, vehiculele, pietonii :biggrin:, şi filmuleţele (care mie mi se par geniale!). Scăpam de la şcoală şi fugeam direct la calculator să joc Vice City.

Ah... those were the days!
 
Back
Top