Jocuri noi, addon-uri, ştiri

Eu sper să nu. Ce treabă are un terţ să îmi modifice mie produsul? Asta se reglează pe piaţă. Nu îţi place, nu cumperi şi eu sunt nevoit să scot elementele care au dus la starea de fapt.
 
Personal astept aparitia lui Clive Barker's Jericho. Se pare ca jocul ar urma sa apara cam peste un an, in Toamna lui 2007. Daca va fi cel putin la fel de captivant ca prima versiune (Clive Barker's Undying) atunci asteptarea merita cu varf si indesat.
 
Scytale, fiind StarGate addicted, am urmarit de mult evolutia lui TLS, si cred ca va iesi ceva interesant, daca nu mai bun decat ce ar fi putut fi The Aliance, macar echivalent ca storyline.

Pare a fi dezvoltat (si) de fani ai showului, deci cu atat mai bine pentru partea de story.
 
Am terminat "Company of Heroes". Adică l-am terminat prima dată, deoarece plănuiesc să îl reiau curând ca să obţin toate medaliile. După părerea mea e cel mai bun joc de strategie în timp real plasat în timpul celui de-al doilea război mondial şi unul dintre cele mai bune RTS-uri din toate timpurile. Ce să spun: cumpăraţi-l, merită.
 
Cum nu prea s-a mai postat pe aici de ceva timp m-am gandit sa fac un mic rezumat.

Ce jocuri importante aparura in ultima vreme:

Battlestations Midway (9 Februarie)
bm.jpg


Armed Assault (14 Februarie)
arma.jpg


Supreme Commander (20 Februarie)
sc.jpg


Resident Evil 4 (1 Martie)
re4.jpg


Titan Quest: Immortal Throne (1 Martie)
titanquestit.jpg


Jade Empire Special Edition (2 Martie)
jadee.jpg


Silverfall (9 Martie)
sf.jpg


Si cam ce o sa apara in curand:

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (23 Martie)
stalker.jpg


Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific (23 Martie) – facut pe meleaguri romanesti, la Ubisoft Romania. :biggrin:
sh4.jpg


Command & Conquer 3: Tiberium Wars (28 Martie)
cc3.jpg


Sacred 2: Fallen Angel (28 Martie)
sacred2.jpg


Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 (30 Martie)
graw2.jpg


Halo 2 (27 Aprilie) - 8 mai pare-se, odata cu Windows Live
halo2.jpg
 
Last edited by a moderator:
Prea tare poza din Silent Hunter. :smile: Oricum, nu d-aia am intrat aici, ci pentru că am dat din întâmplare peste un review la S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl.

S.T.A.L.K.E.R may not be quite the revolution it was once heralded as and it has its fair share of problems, but there’s a great deal to like about the gameplay and the wonderfully realised environment in which it is set.

Acum mai trebuie să văd DNF...then I can die happy. :goofy:
 
Yup, zvonuri tot apar... dar nimic clar din partea producatorilor. La un moment dat, aparuse si un mic screenshot pe forumurile 3DRealms, da' a trecut mult timp de atunci. Oricum, au inceput sa apara tot felul de proiecte uitate sau care isi pierdusera orice speranta de aparitie... Stalker tocmai a fost lansat, Fallout 3 e in mod oficial in lucru, System Shock va avea partea de o "continuare spirituala".
There is hope yet. :biggrin:
Anyway, SH4 is out. Go get it. :biggrin:
 
"Demo" e deja pe drum, nu e nevoie de un prieten la Ubi. Vreau sa il cumpar, nu sa il "vizionez". Jocurile de genul asta au nevoie de orice vinzari ca sa mai apara, nu sunt NFS ca sa se vinda prin State sau WE la milioane de pusti care confunda strada cu jocurile.
 
Daca chiar sunteti interesati poate reusesc sa cumpar de la mama/tata Ubi cateva copii la bani mai putini (vreo 70 ron, cred).
O sa va anunt sigur in vreo zi sau doua.
 
Lai, si eu ma gandeam la acelasi lucru. Am cativa prieteni care au lucrat acolo pe proiectul asta si s-ar putea sa primeasca copii ale lui. Nu stiu care sunt conditiile de instrainare ale acestor copii, dar este probabil ca o parte din ei sa doreasca sa se desparta de ele.
 
Eu vreau o copie oricum. Am o sursa indirecta in Ubisoft, dar dureaza ceva pina dau de un fost coleg care facea legatura si mai dureaza si livrarea ulterior. Stiu ca angajatii Ubi pot comanda titlurile proprii la preturi bune, am avut catalogul (cu preturi) si chiar am cumparat toata seria Morrowind. Dupa ce am jucat versiunea "demo" :smile:

lai, daca poti face rost in mai putin de o saptamina eu iau un exemplar in mod sigur. Daca nu, merg pe metoda veche.
 
Back
Top