Jocuri noi, addon-uri, ştiri

M-am dat si eu cu el cateva ore, pana la "venerabilul" nivel 11 :smile:.
In general e chiar simpatic, dar sufera de supra populare rau de tot, spre exemplu dupa ce toate numele pe care le-am incercat erau deja luate, primul meu caracter e numit... Chikichan :biggrin:.
Tot din cauza supra popularii deplasarea prin primul oras e enervanta pt. ca frame rate-ul se duce dracu' si e insotit si de un frumos lag datorat sutelor de jucatori aflati permanent in piata principala.(un pic de lag e oricum, dar nu asa de rau cum ma asteptam)
Ce mi-a placut a fost grafica, sincer cred ca e cel mai aratos mmo (poate doar Eve online sa aiba grafica mai buna) si combat-ul care spre deosebire de cam toate celelalte jocuri pe din categoria sa e satisfacator. Animatiile sunt fluide si spectaculoase iar fiecare lovitura e insotita de un spectacol de lumina si sunet.
Mi-a placut si ca e destul de bine documentat, micul tutorial care reprezinta si primul quest + sistemul de help fiind de mare folos noilor veniti.
Ce nu prea mi-a placut e ca ai doar 2 atribute in care poti distribui puncte (strength si intelligence - ghiciti ce modifica fiecare) iar sistemul de skill-uri desi dragut ca idee(fie ea si furata din Diablo 2 :smile: ) e organizat aiurea, obligandu-te sa consumi puncte pe skill-uri pe care nu le vei mai folosi la nivelele mai mari.
Sistemul de mounts e si el un pic idiot, pt. ca odata ce te dai jos de pe cal acesta dispare impreuna cu cei 1200 gold pe care i-ai dat pe el. 1200 gold nu sunt o suma mare dar mi se pare idiot sa te duci in cine stie ce colt al hartii de unde sa fi obligat sa te intorci pe jos sau cu scroll de town portal.
As mai mentiona si quest log-ul care mi se pare extrem de bine gandit, spre deosebire de questuri care pana acum au fost doar de tip fed-ex.(ma rog, din intamplare mie imi plac questurile astea, dar stiu ca sunt in minoritate)
Atat momentan, sunt totusi inca doar un biet n00b deci s-ar putea sa-mi mai schimb parerile :smile:
 
Originally posted by Ch3m1kal
Ce mi-a placut a fost grafica, sincer cred ca e cel mai aratos mmo (poate doar Eve online sa aiba grafica mai buna) si combat-ul care spre deosebire de cam toate celelalte jocuri pe din categoria sa e satisfacator. Animatiile sunt fluide si spectaculoase iar fiecare lovitura e insotita de un spectacol de lumina si sunet.
You MUST be jocking. Guild Wars cred ca nu ai vazut pana acum... :rolleyes:

Deci controlul mi se pare de-a dreptul aiurea. M-am jucat vreo 2-3 ore, mai precis mi-am rupt mainile incercand sa ma misc in mod ergonomic. Nu am reusit asa ca m-am intors la Guild Wars. :frown:
 
Nu m-am jucat GW prea mult, pt. ca nu prea mi-a placut, dar nu-mi aduc aminte sa fii ramas prea marcat de grafica sau de orice altceva. Oricum nu asta e important...
Controlul e foarte simplu, click unde vrei sa mergi(sau se pot folosi tastele cu sageti), dublu click pe inamici pt. atac, tastele 1-0 pt skills/spells/potions.
Nu mi se pare complicat deloc, jocul imprumutand destule din Mu online sau Diablo 2.
 
Pentru cine mai este interesat, la Silkroad Online s-a mai adăugat un server, deci nu ar trebui să mai apară aşa des problemele de la conectare datorate supraaglomerării.

Partea mai puţin plăcută e faptul că, din câte am observat, nu se pot muta personajele deja făcute pe un alt server, deci cine va alege să facă respectiva mutare va porni iar de la zero...
 
20-22 ianuarie 2006

Guild Wars: Factions - Global Free-For-All PvP Weekend Event

The Event Schedule

Start of Event: January 20th: Midnight Pacific Time; 8:00 a.m. GMT; 5:00 p.m. Seoul
Closing Time: January 22nd/23rd: 11:59 p.m. Pacific Time January 22nd; 7:59 a.m. GMT January 23rd; 4:50 p.m. Seoul January 23rd

Your Key to PvP

American Players:
888D9-H27PG-NM72D-PLHJ1-2HG11

European Players:
66DG9-C4RHB-9FKD6-287BJ-LRGCJ

More info and client download...
 
Hello. This is Silkroad Online. All your base are belong to us. :biggrin:

Azi au dat drumul la beta #3, se pare ca au momentan ceva probleme cu lagul dar se lucreaza la ele. Detalii si client pe siteul oficial sau metro pe Pixelrage si CG.

Pentru cei care nu l-au jucat inca, este un mmorpg gratis tipic asiatic, cu grafica destul de buna. Un plus il constituie faptul ca limba oficiala este "all your base" english, ceea ce pentru mine e un motiv in plus de distractie.

You need not enjoy weary battle any longer thanks to the speedy play reminding the spectators of action game through the chain attack system thrusting, chopping and swaying actions, the speeding character through the spirit gauge and incisive attack effect. Enjoy yourself over the exciting battle in the strain and thrill with the feeling like the action game. :goofy:
 
Blazing Angels: Squadrons of WWII

Un nou "combat flight simulator" in lucru la Ubisoft Romania. Doar pe Xbox din pacate!

Sursa.
 
Re: Blazing Angels: Squadrons of WWII

Originally posted by radul
Un nou "combat flight simulator" in lucru la Ubisoft Romania. Doar pe Xbox din pacate!

Sursa.
Stiam deja. E in development de anu' trecut.:biggrin: Speram sa il scoatem in cel mai scurt timp pe piata.
Si nu fi trist... o versiune pt. PC e si ea posibila. :biggrin:
Originally posted by drunkenn
Toranaga, ai uitat să menţionezi "World War II Squadron (working title) - Xbox®".:biggrin:
Romania®
 
Recidivez...:frown:
Jur ca am dat search inainte de a posta! Sau poate sunt idiot...cine site...
 
No problem. N-aveai cum sa il gasesti, pe atunci avea alt nume. Urmatoarea stire sper sa fie despre succesul imens al jocului.:biggrin:
 
Gud Niuz. In martie Bleizing Eingels apare si pe PC.
Se lucra la el de luni bune si eu habar n-aveam (impropriu spus "se lucra"; mai degraba se porta de pe Xbox pe PC). :biggrin:
 
Se pare ca spre sfarsitul anului vom avea Medieval Total War 2. Un joc trebuie sa fie al naibii de bun ca sa ma convinga sa-mi iau o placa video special pentru el, dar cred ca pentru asta ar merita; cred ca intr-adevar va fi o placere sa-l joci la detalii high.
 
M-a lăsat şi pe mine paf.
Dacă tot spaţiul ăla 3D este general on-the-fly, aşa cum spune Will Wright, atunci ne putem aştepta ca jocul să fie mic în dimensiuni (dpdv al kit-ului de instalare) şi să "pape" o căruţă de CPU time.
 
Dupa primele 2 minute de film eram gata sa cred ca ati facut un mare misto pe aici :smile:.
Really impressive.
 
Super kewl. Ceea ce mi se pare genial e sistemul de joc pseudo-cooperativ: ceea ce alti jucatori creeaza e preluat in mod asincron si intra in experienta ta de joc. In felul asta, ai unul dintre avantajele mari ale unui MMO, si scapi de dezavantajul competitiei unfair intre jucatorii f. tari si aia f. slabi. Cred ca e o solutie super pentru felul asta de joc.
 
Rockville, MD - March 2, 2006 - Bethesda Softworks® and 2K Games, a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), today announced that the highly-anticipated role-playing game, The Elder Scrolls® IV: Oblivion™ has gone to gold master and will be available in stores in North America and Europe during the week of March 20. Oblivion will be available for Xbox 360™ video game and entertainment system from Microsoft and PC in both regular and collector's editions.

"Our most ambitious project ever is finally done," said Todd Howard, executive producer of Oblivion. "We're excited to get the game into everyone's hands and let them experience it for themselves. We hope they enjoy it. I think it's our best game yet."

Oblivion is an epic, open-ended single-player RPG for the next generation providing gamers with one of the most life-like gaming experiences to date. The powerful combination of unprecedented graphics and freeform gameplay allows gamers to unravel the main quest or explore the vast world at their own pace. Oblivion is the fourth chapter in the award-winning Elder Scrolls series that includes Morrowind® (2002 RPG of the year - Computer Gaming World), Daggerfall™ (1996 RPG of the year -- PC Gamer), and Arena (1994 RPG of the year - Computer Player).
http://www.elderscrolls.com/news/press_030206.htm

În sfârşit!
Mă rog, ştirea e de 4 zile, dar am fost ocupat, aşa că am o scuză. :biggrin:
 
Back
Top