Jocuri noi, addon-uri, ştiri

Exact! Nemulţumirea vine tocmai de la diferenţele enorme între jocuri. Practic zici că sunt două jocuri diferite cu temă comună. Acest lucru pune mari probleme jucătorilor experimentaţi de HOMM3 care se trezesc că tot ce ştiau nu e valabil şi în HOMM4.
 
Şi mie mi s-a părut drăguţ Heroes IV, însă în sensul că era frumos colorat... îmi dădea impresia de desene animate.:biggrin: Ca gameplay nu m-a impresionat deloc, mai ales că in perioada când am făcut eu rost de el eram sub "influenta" Disciples :tongue:.
 
Disciples (2) m-a încântat... câteva ore, apoi m-a dezamăgit până la punctul în care i-am dat uninstall. Sequel-urile au fost încă şi mai slabe, bazându-se pe acelaşi engine grafic care a devenit din ce în ce mai enervant. Mai ales partea cu schimbarea rezoluţiei (ştiţi voi de ce!)...
 
Noi detalii despre Quake IV. Jocul va continua povestea din Quake II. Detalii complete aici.
Tot la capitolul shootere, NovaLogic a anuntat ca Delta Force: Xtreme este gold si va fi lansat pe data de 21 aprilie. Xtreme este de fapt un remake al primului joc din seria Delta Force, lansat cu succes in 1998. Jocul va beneficia de o grafica mult imbunatatita si un sistem dinamic de simulare a conditiilor atmosferice :nuts:. Jucatorii vor putea parcurge 3 campanii, insumand 20 de misiuni si se vor putea bucura de componenta multiplayer intr-una din cele 20 de harti.
 
Si eu sint impresionat pina la lacrimi, ma intreb cit au muncit la screenshot-ul asta:
 

Attachments

  • grafica.png
    grafica.png
    1.8 KB · Views: 510
Nu ştiu de ce dar jocul nu cred că mă va atrage mai deloc. Pentru mine seria Hereos III a însemnat totul, acum parcă nu mai are nici o legătură cu acela. Toţi o dau în stilul WoW sau altele ce se aseamănă...
 
Eu zic sa te abtii de la arunca cu pietre pana cand va aparea jocul. N-am nici cea mai vaga idee cum va fi acesta insa, din cate stiu eu, s-a tinut un contact permanent cu comunitatea de fani ai jocului si parerea acestor fani chiar a avut ceva greutate in deciziile de design. Pana acum nu au fost lansate decat niste screenshoturi ce dezvaluie o grafica destul de avansata (o evolutie normala zic eu) insa nimic despre gameplay, poveste, etc. Asadar, rabdare.:smile:
 
Interviu cu unul dintre producatorii jocului Hellgate: London, joc ce a fost anuntat in urma cu cateva zile. A fost descris ca fiind un RPG hack&slash first-person, iar actiunea se va desfasura in Londra, intr-un decor apocaliptic. Nimic cu adevarat spectaculos. Ce a trezit interesul pentru Hellgate este studioul producator: Flagship Studios, studio ce are in componenta multi fosti angajati de la Blizzard North, cei ce au produs Diablo (tatal hack&slash-urilor :biggrin:). Premizele par promitatoare. Sa speram ca nu va dezamagi (chiar aveam chef de o sedinta de clickuiala intensa, ca pe vremea lui Diablo II).
 
UT 2007

Producatorii ne spun ca in aceasta versiune, ce va fi lansata anul viitor, vom gasi combinate elementele esentiale a 2 jocuri: UT 2004 si UT 1999.
 
Patch v1.13 pentru StarCraft. Probabil ca aia doi programatori ce se mai ocupa de jocu' asta se plictiseau si au zis sa mai faca ceva sa-si merite salariu'.:tongue:
 
Back
Top