Jocuri noi, addon-uri, ştiri

Amu vesti bune pentru fanii FPS-urilor, in special cele inspirate din WW II.

Ubisoft™, one of the world's top game publishers, bla bla bla announced that Brothers in Arms: Road to Hill 30, the highly-anticipated World War II game, has gone gold and will soon be on store shelves.
Adica pe 1 martie jocul va fi disponibil pentru Xbox, in timp ce posesorii de PC ori PS2 vor mai astepta o saptamana pana vor impusca nemti in the most authentic WWII shooter ever.
yay
 
Acu' iara vesti si mai bune pentru fanii RTS: demo-ul pentru Empire Earth II a fost lansat mai devreme si este deja disponibil pentru download (metropolitan) de pe site-ul computergames.

*yay*
 
Excellent !

In a related news story, patchul 1.12b de la StarCraft a aparut. Nu va dau link, ca doar repara nu-sh ce buguri cu chatul in coreana, pe versiuni vechi de windows - ca majoritatea celorlate versiuni dinaintea lui. SC e abandonat pana la punctul in care o gramada de mandarini chinezi se joaca cu o alta gramada de mameluci, si nu pot vorbi coerent intre ei.

Deja strategia Blizzard cu privire la StarCraft e peste putinta mea de cuprindere. Gata, fratilor, ma predau... ce-aveti de gand cu el, ca pe mine m-ati pierdut. Intr-adevar, coreenii sunt o piata importanta, dar bagati si voi 10 programatori sa modifice jocul a.i. sa se poata juca 8 la 8 (de ex.)... sau o campanie noua, si niste unitati noi... asa s-ar scoate usor niste milioane.

Adica jocul nu e abandonat dpdv al suportului (din moment ce lui nenea Blizzard ii pasa de ce povestesc coreenii pe chat), dar nici nu se aloca o echipa pentru a dezvolta un pic ideea - cu scopul evident de a scoate bani buni. Weak...
 
Bă, vorbeşti de parcă nu ai fi programator. :tongue: De parcă n-ai întâlnit situaţii în care nu ştiu ce bug dintr-un program poate fi remediat în 10 secunde, un comentariu uitat la o linie sau o limitare aiurea a valorilor în care variabila se poate plimba, chestii de genul ăsta... Evident că n-ai tragere de inimă să extinzi un program de mult uitat prin sertare, dar dacă tot dai de bug şi te costă un epsilon pe scara timpului să-l repari, de ce să nu o faci?
 
Las' ca in 1.12 (versiunea anterioara) au facut modificari mai maricele... respectiv adaugat tot felul de gizmo-uri ca sa aiba coreenii o experienta mai placuta pe Battlenet... deci mai au inca oameni la support.

In plus, Blizzard nu e coderul X care repara un bug in 10 secunde... daca grosul echipei de coderi s-a mutat de la StarCraft, atunci mutata ramane, altfel e ineficient. IMHO mai au pe cineva la proiect.
 
Probabil au 2-3 oameni la filiala din Koreea (sau Asia de Sud-Est) care mai minaresc prin cod pe-acolo. SC e clar pe linie moarta.
 
Din cate stiu eu SC inca e jucat, dar in special in Asia. Asa ca aceste update-uri dedicate coreenilor mi se par justificate intr-o mica/mare masura. SC o sa fie abandonat cu totul in curand, toata atentia Blizzard-ului se va indrepta cel mai probabil spre cash-machine-ul WoW si spre proiectele aflate in dezvoltare (toate zvonurile despre SC2, Diablo3 sau mai stiu eu ce, or avea ceva sambure de adevar).:smile:
 
Catalogul Ubisoft pentru 2005-2006. Fără copertă gen Victoria's Secret. Eh, click pe link acum. :biggrin:
Noutăţi pe acolo ar fi cam aşa:
  • Settlers5 Nebelreich addon (English port)
  • 187 Ride or Die"
  • New chapter of Brothers In Arms
  • Far Cry add on
  • Tom Clancy's Ghost Recon 3
  • Peter Jackson's King Kong
  • Prince of Persia 3
  • Silent Hunter 4
  • Heroes of Might & Magic 5
  • Splinter Cell 4
  • The Settlers mission pack
  • Product with Might & Magic brand
 
Toranaga, ai uitat să menţionezi "World War II Squadron (working title) - Xbox®".:biggrin:
Romania®
 
Originally posted by Toranaga
Catalogul Ubisoft pentru 2005-2006. Fără copertă gen Victoria's Secret. Eh, click pe link acum. :biggrin:

"The Settlers Heritage of Kings add on - PC"
"The Settlers mission pack - PC"
"Heroes of Might & Magic 5 - PC"
"Product with Might & Magic brand - PC"

Well... aşteptăm şi iarăşi aşteptăm...

Între altele, luna viitoare se pare că va apărea Stronghold 2, cel puţin aşa susţine Gamestop.
 
Last edited by a moderator:
Addon-ul la Settlers este aproape gata, ar trebui sa fie lansat cat mai curand. La fel si mission pack-ul. Despre restul nu stiu prea multe.:smile:
 
Bethesda a lansat 3 noi imagini din RPG-ul The Elder Scrolls IV: Oblivion. Imaginile pot fi gasite aici. Nu pot spune (iar) decat: OMG :eek:.
 
După ce s-a vorbit despre oferta de preluare a Eidos de către Elevation Partners LP ca fiind deja parafată, preţul oferit de 71 de milioane de lire fiind puţin mai mare decât valoarea de piaţă a pachetului de acţiuni, iată că a apărut şi concurenţa. Elevation Partners LP este cunoscută pentru afaceri de tipul: cumpăr compania, înlocuiesc echipa managerială, redresez compania şi o dau mai departe. :smile: Şi nu numai. Mai sunt acolo Bono, solistul U2, fostul preşedinte EA şi fostul CFO Apple. Concurenţa pare să fie chiar SCi, care a plusat 5 milioane de lire faţă de oferta Elevation. Aşa că negocierile continuă.

În curând vom avea şi noi probabil în magazine MMORPG-ul Matrix Online, jocul fiind lansat în America de Nord astăzi, urmând să fie lansat în Europa pe 8 aprilie.
Puţin bla,bla,bla:
"The Matrix Online takes massively multi-player online games to a new level by giving players the chance to directly participate and make history within the Matrix's continuing, intriguing story," said Jason Hall, Senior Vice President for Warner Bros. Interactive Entertainment. "In The Matrix Online, gamers can create their ideal character for combat and socialization within an incredibly expansive urban environment and then interact with actual characters from the Matrix films."

Nu pot decât să mă gândesc la numele jucătorilor: Neo, N3o, Ne0, Teh One, and so on, and so forth. :biggrin:
 
Exact! Mersi, SCViper! Chiar de acolo aveam imaginea aia în minte, numai că nu mai ştiam link-ul exact. :smile:
 
A fost lansat un demo pentru RPG-ul "A Bards Tale". Eu am avut ocazia să butonez acest demo cu ceva timp înainte de lansarea oficială. Jocul excelează prin umor, fiind o parodie la adresa poveştilor clasice cu dragoni si Feţi Frumoşi.:smile:
 
Demo pentru Dungeon Lords. Pare promitator... o combinatie de RPG cu fighting. Din pacate demoul are cateva mari probleme tehnice. De fapt nici jocul nu straluceste ca gameplay, numarul inamicilor fiind exagerat (se spawneaza mai ceva ca mustele) obligandu-ma sa clickuiesc cu frenezie ca sa omor cativa... De fapt cam sucks jocu'. :biggrin:
 
Ubisoft a anuntat oficial ca se lucreaza la Heroes of Might and Magic V, joc ce va fi lansat cel mai devreme la sfarsitul acestui an (ma foarte indoiesc). Zvonuri despre joc au aparut inca din noiembrie 2003 insa aceasta este prima confirmare oficiala. Pe site-ul oficial exista vreo 5 screenshoturi promitatoare. Sper ca s-a invatat din greselile trecutului (Heroes of M&M IV adica :smile:).
 
Back
Top