Jocuri noi, addon-uri, ştiri

A mai aparut sau urmeaza sa apara vreun joc remarcabil*? Ca e pauza cam de multa vreme.

Remarcabil: ceva care sa aibe suficienta noutate, gameplay si poveste ca sa te tina in fata calculatorului o saptamana in sir daca esti in concediu. Cum au fost la vremea lor Elite (anii '80), Half Life, aproape toata seria Deus Ex, cam toata seria The Elder Scrolls, chiar un Dragon Age, Stalker, Warcraft 1,2, Starcraft 1,2 (single player), Fallout 3, Witcher 1 etc.

Cam tot ce inseamna opusul, in mod pozitiv, la Call of Duty 42, Assasin's Creed 7, Battlefield 99 etc.
 
Am jucat Far Cry 4, adică noul skin pus peste FC3 ca să mai facă niște bani (90% din engine și gameplay identice cu FC3). Au fost adăugate niște chestii bune (negustori ambulanți) și niște chestii proaste (miliarde de câini vagabonzi, care fac mult mai grea munca de sneaky bastard) și niște chestii foarte proaste (toată lumea e atacată de vulturi for some reason; mergi liniștit prin pădure, pac! vulturul în cap; merge NPC-ul liniștit prin pădure, pac! vulturul în cap; vorbești cu un quest giver, pac! vulturul în capul lui => mission failed, de la cap).
 
Remarcabil in ultima vreme:
Dragon Age Inquisition - aproape la fel de bun ca primul, mult mai bun decat al doilea.
Shadow of Mordor - un fel de Assassin's Creed in Middle Earth cu orci si goblini. Misto sistemul "nemesys".
Cam trist daca stau sa ma gandesc. Au fost destul de multe jocuri anu' asta, dar multe mediocritati. Trist.
 
Intrasem pe site sa cumpar Dragon Age Inquisition, dar m-a lovit cu pretul: 70 de euro. Ma asteptam la 40-50, in nici un caz la 70. Pe deasupra un seach dupa titlu + DRM returneaza pagini care pretind ca Denuvo mai omoara si SSD-uri; poate ca nu e asa, dar astept sa apara pe Steam.
 
Versiunea non-Deluxe e... 60€, dacă are vreo importanță. :biggrin: Pe Steam probabil n-o să apară, la fel cum nici DA2 n-a apărut.
 
Din lipsa de timp si lipsa de entuziasm (mi-a placut primul DA, dar un sequel nu e tocmai remarcabil) pot sa astept vreo 6 luni sau mai mult. De ceva ani imi cumpar toate jocurile pe care le joc, dar 60-70€ as da, poate, doar pe cateva jocuri, enumerabile pe degetele de la o singura mana.

Imi e dor de un adventure bun, precum Syberia sau The longest Journey; de un simulator bun gen X2/X3 sau Tachyon: the Fringe (cu care am rupt un joystick dupa ce s-au uzat excesiv niste parti prin el), Strike Commander sau unele Silent Hunter, de un tactical shooter precum Operation Flashpoint sau SWAT 4, de jocuri mai diferite gen Airfix Dogfighter, The Incredible Machine, in sfarsit, de ceva care sa merite jucat si nu doar pentru o grafica impresionanta si atat.
 
Last edited:
Am 4 beta keys de Heroes of the Storm, care mai dorește, care mai poftește?
 
Dacă, precum mie, vă plac jocurile pe tablă (boardgames), dar nu aveți timp sau companie să le jucați, weekley bundle la Humble Bundle e cu boardgames pe calculator (pentru 7$ aveți Ticket to Ride, Catan și Smallworld 2).
 
Meh. Nu m-a impresionat cu nimic. Grafica, modele, animatii, toate par a fi doar mici evolutii de la Fallout 3. Dar nah, e doar un trailer. Mai au timp.
 
Nu e vorba de trailer, e vorba ca apare Fallout 4. Am jucat si 3 si NV, a fost o placere din ce in ce mai rara in zilele astea. Nu am ce juca :frown:
 
Există mai multe tipuri de gameri, unii care se uită pe pereți, adică $1-2000 pe GPU să fie totul la maxx, și alții care se uită la gameplay, caz în care nu moare nimeni cu un engine de acum 4 ani (Skyrim) un pic spălat, ba chiar se bucură că o să meargă ok pe hardware-ul lor de acum 2 ani :smile:.
 
Eu sper sa nu evolueze la grafica, animatii, modele si sa foloseasca acel timp pentru dezvoltare de quests, storyline, level design.:smile:
 
Nu sunt genul care sa puna pret pe grafica in defavoarea gameplay-ului. Dar senzatia pe care mi-a lasat-o trailer-ul este de joc invechit, prafuit, si de tristete maxima. Dar poate nu sunt eu fan al atmosferei post apocaliptice.
 
What lai said. Si io am rămas doar cu un 'meh' după ce am văzut trailerul.
 
Back
Top