Jocuri noi, addon-uri, ştiri

Pe la noi nu prea se gasesc. Doar pe forumuri (de obicei sunt baietii de aici de la testare care isi vand "cadourile") sau pe amazoane.
 
No, se pare că am văzut ceva, dar nu chiar ce credeam eu :smile:

În poză e ce aveau ei (știu, poza e groaznică, e făcută prin geam): photo.JPG

De asemenea, ziceau că pot aduce figurinele de aici.
 
Pe la noi nu prea se gasesc. Doar pe forumuri (de obicei sunt baietii de aici de la testare care isi vand "cadourile") sau pe amazoane.

Cauta-mi si mie niste baieti de-aia pe-acolo care mai au ceva pe stoc. Devine prea complicat si am un mare fan AC prin zona (de fapt cu amicii lui iese de un fan club, dar banuiesc ca nu se pot procura in cantitati mari fara sa castigi la Loto si sa convingi pe cineva din procurement de la Ubi sa ti le vanda.
 
Pentru mine AC4 e unul din cele mai bune AC-uri jucate vreodata. Poate primul (sau al doilea ca am inceput sa le uit) m-au captivat la fel de mult mai ales ca erau ceva inedit.
Dar si caftelile cu pirati sunt inedite. Si ai de facut side-quest-uri pina cazi sub masa. Atmosfera excelenta, grafica super OK (cel putin pentru gusturile mele), pentru mine jocul e perfect. Da, unii ciriie la numarul de fepeseuri dar eu n-am simtit nicio jena ochiometrica sa-l joc la 30-40 de fepeseuri, da, animatiile/quest-urile sunt repetitive dar asa a fost intotdeauna la AC. N-am dat de niciun bug, n-am dat de nico anomalie grafica sau ceva, jocul merge uns.
Nu mai zic de aia mica ca sta linga mine si acu' a prins si curaj si s-a apucat sa omoare balenute/rechini si alte lighioane cu mina ei. Reactiile ei sunt priceless. :biggrin:

Am inteles ca vor sa bage si Physx intr-un peci urmator. Ar fi super ca deja merita sa vezi cum arata nava inconjurata de fum dupa o salva de tunuri. Cintecele echipajului cind navighezi pe mare iar sunt superbe.
Se vede ca jocul are atentie la detalii care par minore dar fac atmosfera.

Asa de mult mi-a placut ca am lasat avioanele la o parte pentru AC. Nu complet dar joc sensibil mai putin avioane si foarte mult pirati.

Multumiri eterne unui domn de pe aici pentru ca a fericit doi copii. :smile:
 
Oare mi-e permisa oleaca de reclama aci? Cu 760-ul nou au venit Arkham Asylum si AC4. Daca cineva e interesat de ele, ma pot desparti pentru un cooler pentru Phenom sau niste saorme.
 
Da si eu as fi vrut omuletii. Nu n-a venit cu papusi, pana mea e joc de oameni mari, nu Barbie's wonderland adventure.

Vezi ca erau pe ComputerGames niste anunturi cu papusi. Si eu ma uitam dupa ele.
 
Din pacate orice lucru bun are si un sfirsit. :frown:
75% zice jocul ca am avut la final si e drept ca n-am luat toate comorile, n-am facut toate contractele si nici toate cutiutile/cintecelele/fragmentele alea nu le-am adunat.
Am luat cele 2 armuri in schimb si am cucerit toate forturile.
Acu' o sa incerc sa bat legendary ships si sa mai culeg ce-a mai ramas. In timp.
Dupa ce se termina genericul aveti rabdare ca va mai da un hint despre ce va urma la anu'. :biggrin:

Pentru mine jocul a fost superb din toate punctele de vedere.
 
Pentru fanii STALKER de fo' citeva zile a iesit mod-ul S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha.
Moka, standalone si improved.
Download torent oficial.

Din cite am inteles de pe afara practic e alcatuit din SoC in mica masura, new content in mai mare masura si secvente originale care n-au fost folosite in niciun STALKER.

Am jucat foarte putin din el ca deabia l-am instalat (are fo' 14 GB instalat) dar vestea buna e ca atmosfera e aia inconfundabila iar grafica este clar mai OK decit originalele (cel putin din cite-mi mai aduc aminte io).

Jocul are si ceva bug-uri dar se asteapta un peci zilele astea cica. Pina la peci daca intimpinati ceva probleme aruncati un ochi si pe thread-ul asta ca au ceva hotfix-uri p'acolo.
Ca fan STALKER io nu pot zice decit sa le dea Dumnezeu sanatate celor care au scos acest joc. :rulez:
 
E mod peste un Stalker original sau e joc full? Daca e mod banuiesc ca nu e o problema licentierea, altfel nu ma lamuresc cum stau.
 
Am zis acolo, e un mod, standalone si free. :smile:

Q: What kind of patch will be needed?
A: Lost Alpha is based on a beta patch, called 1.0007. This was never released to the public, but we had the opportunity to get it, and fix it up. The engine is now totally upgraded, runs better than ever. This means, you don't need any SoC patches for LA, since now it became a standalone (but still free) game.
 
Da, scria pe undeva ca au primit acordul producatorului sa-l transforme intr-un fel de mod free, care sa nu mai necesite jocul original. Dar din ce citesc pe acolo cred ca in cateva luni o sa fie si jucabil...
 
A, ok, my bad. Dar props producătorului pentru că le-a dat verde la folosit IPul lor pentru așa ceva :smile:
 
Stau pe mail de ceva timp cu 4 coduri de beta pentru The Witcher: Adventure Game. Îmi mai trimiseseră două de la preorder, dar văd că astea-s altele deci dacă vrea cineva să-l încerce, pm.

E un board game în universul The Witcher, e simpatic, beta era jucabil (preferabil cu persoane cunoscute, din experiență, pentru că le mergea mai greu matchmaking-ul ultima data când am încercat). Nu știu unde ar fi mai multe detalii relevante, așa că link la un anunț de beta.
 
Back
Top