Jocuri noi, addon-uri, ştiri

Păi nu citesc, doar scanez; ți-am zis, am văzut multe pe kickstarter sau indiegogo (double fine, elite, cross of the dutchman, legend of dungeon, carmageddon, Larry, quest for infamy, broken sword sunt cele de care îmi aduc aminte ușor).
 
Mie mi s-a parut interesant, cand vin din vacanta o sa il incerc, pe telefon nu merge :smile:. Mi se pare totusi mult prea complex skill tree-ul.
 
E complex, dar porneşti dintr-un punct anume, în funcţie de clasă. E "semi"-open. Văd că multă lume e extaziată, îl compară cu Diablo 2-3, în fine, vedeţi voi ce şi cum :smile:
 
Eu vreau sa il joc, da' nu e inca beta? M-am inscris pe site da' nu am primit vreo invitatie, ceva.
 
Cum poti sa zici de singurul fiu orfan al Mechwarriors ca suge? Blasfemiatorule!
Sug 80% din oamenii care il joaca pentru ca-s nubi. Sug devii ca nu vor sa faca balance changes. Suge EMP-ul care e OP. Si Jennerii cu 160 de km/h. Dar jocul in sine e superb. Sau era, pana au bagat EMP-ul.
 
OK, OK, "nu s-a potrivit cu stilul meu de joc". E mai bine aşa? Mie mi se pare un Counterstrike cu roboţi. Strategie? Tactică? Nah.
 
Recunoaste ca te-au facut pilaf bajetii si acuma nu-l mai joci ca iti aduce amintiri neplacute :biggrin:

Din contră, am jucat cu scouts ăia mici şi îi rupeam. Plus că urăsc să mă concentrez pe un inamic şi brusc să mi se oprească tot 'mech-ul că s-a supraîncălzit. Ce dracu, de la Athlon 1200 MHz încoace până şi procesoarele din PC-uri au thermal protection, dar un 'mech din anul 40.000 or whatever n-are? Bulşit.
 
Oh crap, completez ca retardul şi la final "paste your DXDiag here". Şi eu de la lucru, de pe laptop.
Oh well, o să fac signup de acasă, mai încolo.

LE: captcha: Difficulties :smile:
 
O fostă colegă și soțul ei s-au apucat de făcut un side-scrolling action rpg simpatic cu o povestioară în care acțiunile din joc au impact asupra evenimentelor ulterioare. Încă e la început, abia se conturează ce și cum și tocmai ce s-au apucat de strâns bani pe indiegogo.

Dar dacă vrea cineva să arunce o privire sau să contribuie cumva, link-ul e http://www.indiegogo.com/projects/319665/.

Merci. :smile:
 
Drept e că și eu aștept The Witcher cu nerăbdare. Cred că doar un nou KOTOR m-ar face mai nerăbdător.
 
Back
Top