Jocuri noi, addon-uri, ştiri

Cumpărat Homeworld 1+2 și expansions. Feels good to play using a disk, not the internet as auth -.-

Problema cu DRMurile actuale este că dacă-ți pică netul sau producătorul scoate serverele peste vreo 10 ani, te poți șterge la fund cu jocul direct. Da, știu, Diablo 2, dar nu toate companiile sunt Blizzard, iar Ubi se va duce dracului curând dacă va continua așa. La polul opus față de Looking Glass Studios care au crăpat din cauza pirateriei, ăștia vor crăpa din cauza DRMurilor. Să moară-n pace, oricum nu au mai scos nimic decent în ultima vreme dpmdv.

Aș dori ca marile companii să fie gen Blizzard. Da, sunt cash whores, dar au cele mai longevive și de succes jocuri ever. Puține, dar bune, numeri titlurile pe degetele de la o mână (nu numărăm expansions sau sequels, ci francizele efective, Warcraft, Starcraft și Diablo). Scot bani cu lopata, bagă bani cu lopata în finisări și polishări, de-i mai mare plăcerea să joci produsul final.
 
Amazon.co.uk, m-au rupt în două cu prețul, dar măcar sunt cele originale, ca noi :smile: Chestia este că nu sunt disponibile nicăieri pe distribuție digitală, deci cei care le mai au pe-acasă pot scoate bănuți frumoși pe ele :S
 
Skyrim: Hearthfire. Add-on the Simms pentru Skyrim - nevasta puteai lua inca din jocul original, dar acum poti sa ii construiesti si casa (Lakeview pare interesanta, totusi), copii si animale de companie. Poti construi materialele cu manuta proprie, de pilda barne de lemn, cuie, scoabe, dar nu are instalatii electrice, incalzire centrala si canalizare (au ebony si daedric armors, nu au cupru) :biggrin: Nu stiu cum se intra pe Facebook din joc.
 
E doar pentru Xbox360 și, după cum văd eu toată treaba, pare doar un pseudo-expansion aruncat ca să tacă Microsoft din gură că nu și-ar fi onorat înțelegerea. Ah, și copii poți doar să adopți. :biggrin: Dawnguard, pe de altă parte, am tot jucat zile în continuu și mi-a plăcut.

De FTL nu zice nimeni nimic? :smile:
 
E exclusivitate pentru XBox la lansare, o sa apara si pentru celelalte platforme. Si nu am zis ca e un full-blown expansion, ci doar un Simms add-on.

Nu auzisem de FTL, eu astept sa apara urmatorul din seria X universe. Am luat Albion Prelude, dar nu am apucat nici macar sa il pornesc - cand o fac o sa imi manance ceva timp.
 
A dat cineva pana acum ceva despre Mechwarriors Online?

Mi-au placut mult de tot MW2 si MW4: Mercenaries, inca mai joc MW4 (via mektek) si drept urmare am zis sa sponsorizez si eu proiectul online. Am acces in Beta ca urmare si petrec cam cate o ora pe zi cu el. Chestii misto: fighturile, mecii, armele, toate ca-n franciza MW. Chestii naspa: jocurile premade contra clanuri. Daca nimeresti cate o serie de clanneri, esti cu nervii la pamant. Pur si simplu te fac pilaf. Chestii de lucrat: multe, de la interfata, la bug-uri grafice, bug-uri de functionalitate, fine-tuning la arme si meci, fine-tune la balancing-ul echipelor, adaugat nivele de experienta la jucatori si matching dupa XP... Is multe de facut in plus. Daca nu iubeam franciza si universul Mechwarriors, as fi sters de mult jocul. Asa, o sa investesc in fiecare luna in cate un boost pentru echipa de programare, poate o sa iasa un joc misto. Oameni ar fi sa-l joace, in fiecare seara sunt cel putin 2-3000 logati.
 
Văd că din ce în ce mai multă lume se arată entuziasmată de Path of Exile, un action RPG gen Diablo, dar care se laudă cu un gameplay mult mai complex și cu faptul că va fi gratuit. Open beta începe pe 23 ianuarie.

De urmărit imo ar mai fi și Cyberpunk 2077, de la indivizii care au făcut Witcher 1 și 2.
 
Last edited by a moderator:
Astea par să fie toate :smile:. Tone de indie acolo, cred că 3/4 au fost pe kickstarter, și tone de sequel-uri / prequel-uri / remake-uri de la publisherii mari; să vedem ce iese. Aștept BGnE2, Abe, CnC.
 
Back
Top