Jocuri noi, addon-uri, ştiri

Duke Nukem forever SUCKS. Rar am fazut un FPS care sa faileze in halul asta. Sincer nu ma asteptam sa ma lase mut de uimire, dar nu e funny, nu e immersive, nu e challenging, nu aduce nimic nou, nu capitalizeaza pe chestiile vechi care erau misto si in general reuseste sa te enerveze aiurea prin majoritatea misiunilor. Aia care l-au tinut in dezvoltare timp de 12 ani si releas-uit acum asemenea ratare de joc ar trebui deportati in Siberia.
 
Pre-release grav. Avand in vedere faptul ca in "pre-release-ul" jucat inca apareau instructiuni pentru Xbox, nu cred ca e o idee prea buna sa imi dau cu parerea cu privire la el.
 
Înseamnă că n-ai jucat mai mult de 20 secunde. Pe mine m-a izbit din primele 5 minute cât de asemănător ca feeling este cu primul DeusEx. Apoi m-am oprit, dar mi s-a relatat că în continuare este la fel de bun, even better. Am dat deja precomanda pe steam pentru augmented edition, sunt 100% convins că nu o să-mi pară rău :smile:
 
Da, frate, aia mă gândeam şi eu... acu' 15 ani îi durea pe toţi în cwr că era cu sânge; acuma vaaai, think of the children.
S-a tâmpit generaţia tânără de tre' să îi bibilim în halul ăsta?
 
Acum 15 ani erau pixeli cât monitorul, nu sânge. Azi vezi sânge foarte asemănător cu cel real, ba chiar mai mișto decât cel real uneori. Și-n cantități uriașe, chestie inaugurată de Soldier of Fortune (cine și-o mai aduce aminte de el, de trăgeai cu Desert Eagle .50 și zburai ăluia mâna din umăr :biggrin:).
 
So what's your point?
Acu' 15 ani lăsai imaginaţia să-ţi zburde şi făceai din pixelii ăia sânge în minte. Acu' nu mai e nevoie să fii imaginativ.
Eu ştiu sigur că acu' 15 ani nu excalamam "uite ce curg pixeli uriaşi din păpuşa aia!"
 
Ne-am jucat acum 10-15 ani tot pe principiul "uite mama ce frumos ii zbor aluia capatana cu buzduganul si cum ii curge borsul dupa aia" si n-am ajuns nici criminali, nici violatori si nici frustrati molestatori de copii de gradinita. Like, WTF, e mai realist acum, dar impresia lasata e tot aceeasi... :smile:
 
Bingo.
Ergo... ori au ajuns "guvernanţii" mai paranoici, ori generaţia tânără s-a tâmpit (ca medie, nu ăla sau ălălalt în mod specific).
 
Translation needed, spune multe, lipsesc ideile principale si concluziile. Ultimele propozitii sper ca nu sunt concluzii :smile:
 
Mai citește-l de câteva ori, joacă jocul apoi mai citește odată și apoi gândește :biggrin:
 
Daca trebuie sa platesc 50 de euro ca sa inteleg ce scrie nenea ala atunci nu mai e deloc un articol interesant din presa. Nu am jocul si momentan nici nu e in plan sa il cumpar, poate peste cateva luni daca am timp.
 
Back
Top