IT industry news

Da, asta ziceam și eu

ScreenHunter_01 Jan. 31 16.43.gif


"Expires in 2017 or later" e dubios (nu zice de fapt că e expirat), dar aia cu certificate chain și SHA-1 e mai interesantă. Chrome folosește certificatele instalate în Windows, adică e de la tine.

Certificate chain de la mine e atașat
 

Attachments

  • certificate.rar
    3.3 KB · Views: 16
Opera 12 are propriile certificate & encryption, sunt total independente de Win. D'aia n-am simtit vreo lipsa. Cred ca buba vine de la faptul ca m-a mancat si am facut un update la IE8, asa, d'amboulea, ca sa fie (desi nu am folosit IE ever) si atunci cred ca am bulit ceva... Inca sap. :frown:
 
Se pare ca ultimul OpenWRT (adica 18.06.01) are NAT cu accelerare. In sfarsit!!! :notworthy:
openwrt nat accelerat.png

Urmeaza sa aflu cat de mult ajuta la PPPoE...
 
Nu știu dacă interesează pe cineva din voi, dar poate știți juniori care au nevoie de mentorship.

Am fost mentor anul trecut pe online marketing, și mi-a plăcut organizarea programului.

Find my mentor:

Find my mentor is a mentorship program designed to connect entrepreneurs and tech professionals with mentors in order to accelerate their personal and professional growth.
 
Opt case internaționale de producție cinematografică au obținut luni, 5 noiembrie, în primă instanță, blocarea permanentă a accesului clienților principalilor furnizori de internet fix, respectiv RCS&RDS, Telekom România (fostul Romtelecom), UPC, Nextgen (firma de cablu a Telekom), DCS și AKTA la mai multe site-uri web cu filme piratate, pentru încălcarea drepturilor de autor.
Dispune blocarea permanentă prin metoda blocării la nivel DNS a accesului clienţilor pârâţilor pentru serviciile de acces la internet prin punct fix, la website-urile accesibile în prezent la locaţiile online indicate mai sus.
Link
Îs curios care o fi decizia definitivă.
 
Hai sa le interzicem la aia accesul la un site ilegal, makes sense...:biggrin:
Ar putea sa ii lase sa si moara incarcerati in masina daca is romani ca sigur nu isi platesc facturile la spital dupa.
 
  • Like
Reactions: LNT
Da, scuze, acum am citit si eu mai mult decit titlul stirii.
E vorba doar de 3 site-uri? WTF?
-filmehd, accesibil în prezent la următoarea locaţie online: www.filmehd.net;
-filmeonline2013, accesibil în prezent la următoarea locaţie online: www.filmeonline2013.biz;
-thepiratebay, accesibil în prezent la următoarea locaţie online principală: www.thepiratebay.org; şi la următoarele locaţii online de tip proxy:

Dispune blocarea permanentă prin metoda blocării la nivel DNS a accesului clienţilor pârâţilor pentru serviciile de acces la internet prin punct fix, la website-urile accesibile în prezent la locaţiile online indicate mai sus.
 
Pai... in loc sa inchida agregatu in partea aialalta (treaba lor cum), vin si imi dau mie la gioale? Asa, ca idee. Ca principiu.
 
Nici drepturile omului :tongue:
Prin arabia saudita ti-ar taia gatu, aci te fac doar sa plangi cand vezi asemenea ineptii :biggrin:
 
Si ce simplu ar fi fost daca toti producatorii de media s-ar fi asociat si ei cumva si nu ar mai sta asa fiecare pe gramada lui de paie cum fac taranii nostrii agricultori si ar zice: "esti provider de net? Pai la fiecare client, trebuie sa imi platesti 0.01$ lunar taxa de media" si in urma acestei taxe toti clientii de internet ar avea acces fara sa mai plateasca orice altceva la orice continut media prin streaming. Ei ar face bani garantat, ISP-ul si-ar vedea de viata lui iar mie nu mi-ar pasa de acel 1 cent mai ales daca e vorba ca nu mai trebuie sa imi pierd timpul daca vreau sa vad/aud ceva. Si evident, ISP-istii care nu fac asta sa fie acuzati de sustinere la piraterie. Dar da, fiecar vrea sa se imbogateasca, mai mult si mai mult.
 
Ah, dar e jegosi:
"...decizie care nu numai că obligă furnizorii să blocheze accesul la unele site-uri prin DNS, ci și să redirecționeze utilizatorii către un site găzduit de STS (213.177.28.90)."
Voila. :biggrin:
 
Back
Top