IT industry news

Desi am un ghimpe impotriva produselor Apple, trebuie sa recunosc ca omul a fost un "vizionar".

RIP Steve Jobs!
 
:biggrin:
 

Attachments

  • steve-jobs-flash.jpg
    steve-jobs-flash.jpg
    43.8 KB · Views: 29
Sunt sătul de spamul de pe G+/feisbuc cu RIP SJ. Deschid Y!, RIP SJ. FFS, nici nu îl cunoști pe om, plângi ca tontul că a murit. Acum da, ok, a fost un vizionar și tot tacâmul. Dar vorba cuiva, a reușit să facă un telefon de 40$ să coste 400$. Și asta a făcut Apple mereu.

Da, RIP Steve Jobs omul. CEO-ul Apple... mă abțin.
 
Sunt sătul de spamul de pe G+/feisbuc cu RIP SJ. Deschid Y!

Don't open/read G+/FB/Y!? Eu n-am G+/FB, și yahoo cred că am deschis ultima dată acum câteva luni, să vorbesc cu cineva pe care nu știam să-l găsesc altfel. Am twitter, dar acolo filtrez ce citesc, cred că am văzut numai vreo 5 RIP-uri și toate duceau la niște articole interesante, demne de citit, nu generalități.

în 2011 ai cea mai mare libertate în a alege ce vrei să citești. Mult mai mare ca în 2000, 1990, 1900 sau 1700.

Doamne ce muzică nașpa e la radio, ce mă fac frate? Oprești radioul, schimbi postul sau scrii pe Xf?
 
Doamne ce muzică nașpa e la radio, ce mă fac frate? Oprești radioul, schimbi postul sau scrii pe Xf?

Corect ce zici tu, dar meh, plictiseală masivă :smile: Flickr a început să mă pasioneze în ultima vreme, măcar acolo nu se scrie prea mult :biggrin:
 
Un fel de-a spune plictiseală masivă, nu am timp să fac altceva în puținul timp de pe lângă munca efectivă decât să mă dau pe feisbuc și pe Eve forums :frown:
 
Pai vor plange aia care folosesc C si Unix, ca doar n-ai vrea sa planga aia care folosesc gadget-uri supraevaluate.
 
RIP. Cât i-am urât pointerii, dar cât i-am îndrăgit eficiența sintactică (venind din Pascal și VB :biggrin:)... Vorba aia: „C is quirky, flawed, and an enormous success.”
 
Oare cati dintre posesorii de gadgeturi lucioase & supraevaluate stiu ca SO-urile din spatele acelor gadgeturi au Unix-ul ca numitor comun?
 
Si ce relevanta are in conditiile platformelor actuale? Asa ar trebui sa plangem si noi, oamenii, cimpanzeii. Nu? :biggrin:
 
Back
Top