IT industry news

Eu am testat pe un sistem cu Atom 330 cu Window 7 Pro 7 SP1 32Bit nu pe Athlon dar pt Windows 7 indicativul patchului ce mi-a venit cu Windows update se termina cu 4 nu cu 2.
 
Cel de Win 7 si cel de Win 10 au alte numere, dar incearca sa rezolve aceeasi problema si creaza altele in loc. La mine macar producatorul clientului de VPN s-a saturat sa astepte un fix de la Microsoft si a scos o versiune noua de client care are un workaround inclus, joi a aparut problema si ei au lansat azi versiunea noua.
 
Pulse Secure. Nortel mai exista? Era in moarte clinica de ani de zile, pe vremuri chiar am folosit clientul lor pana sa trecem la Pulse.
 
OK, acum am vazut ca Juniper a vandut Junos Pulse software si hardware catre Pulse Secure in 2015, aveam senzatia ca Pulse Secure e doar un nume din portofoliul Juniper dar de fapt sunt firme diferite :smile:

Nortel am folosit acum mai bine de 10 ani, am senzatia ca intre timp au dat faliment.

In cazul in care intereseaza pe cineva, patch-ul pentru Windows 10 v1703 (adica asta) pare sa functioneze OK, nu am detectat probleme pana acum si Pulse Secure VPN inca functioneaza.
 
Propunerea ta e sa facem downgrade la Windows de la 1709 la 1703 ca sa punem acel patch? Eu o sa sar oferta, multumesc.

Clientul de Pulse versiunea 5.3R4.1 merge cu patch-ul busit. Headseturile Plantronics, nu.
 
Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu lucreaza nimeni ca sa iti rezolve TIE problemele, am pus informatia pentru ceilalti care poate ca nu folosesc inca 1709. Ai o atitudine extrem de aroganta in care ai senzatia ca esti buricul universului, fapt care te face probabil foarte popular printre cei cu care lucrezi. Stai jos, trei!
 
Ai fost darnic, balaurule.
Ce bine e sa fii un simplu user, caruia nu-ti pasa ce vine pe teava ca oricum nu poti face nimic iar acasa, fuck shit, again, simplu user: FaceBook, Instagram, Pinterest...
 
Așa deci MS zice că WUpdate se oprește dacă n-ai cheia în registry, pusă responsabil de antivirusul tău (adică să-i faci update după ce producătorul face un release nou cu care garantează că nu se borkuie sistemul). Dar nu văd niciunde dacă antivirusul lui Microsoft are asta deja :D
 
Mai, nu e de la mine, e de la Slimjet (abia de vreo ora ma joc cu el):
Ce face testul ala (si daca face sau nu ceva) ma depaseste. Eu as fi multumit daca nu ar strica ceva. :D
 

Attachments

  • ScreenHunter_01 Jan. 31 16.43.gif
    ScreenHunter_01 Jan. 31 16.43.gif
    56.1 KB · Views: 24
E 100% de la tine, uite cu Slimjet tocmai downloadat

upload_2018-1-31_17-1-41.png

Ia vezi tu ce certificat nu îți vede...
 
Pe moment ma dau cu capul de pereti si incerc sa inteleg ce se intampla. Tell me, tu ce versiune ai instalat? Banuiesc ca nu 10.0.13.0 (ca mine) si nici nu XP... :D
 
Back
Top