Is this fun or what? :D

Cand te tai/dai cu ciocanu' in dejte/iti cade cheia franceza pe picior nu e fun. In rest e.

Desi la tipul asta nu prea am inteles unele solutii.
 
Aia ne-fun ţine de protecţia muncii, peste care sare toată lumea :smile:.

Ce n-ai înţeles din ce a făcut nenea?
 
- a facut cabluri de alimentare custom la harduri si la placa video, dar a lasat ditamai matele sa atarne de la PSU la palca de baza;
- a pus ventilatoare mici (si probabil galagioase) sa scoata aerul din carcasa, cand putea pune mai mari in zonele cu plasa;
- a folosit prea multe harduri;
 
- a facut cabluri de alimentare custom la harduri si la placa video, dar a lasat ditamai matele sa atarne de la PSU la palca de baza;
- a pus ventilatoare mici (si probabil galagioase) sa scoata aerul din carcasa, cand putea pune mai mari in zonele cu plasa;
- a folosit prea multe harduri;
There's no such thing as "prea multe harduri" :biggrin:.
Daca vrei sa scoti 2TB din harduri de 2,5" nu prea ai de ales decat sa bagi 4.

Cablurile custom la harduri erau o necesitate. Oricum era foarte complicat sa tragi 4 cabluri independente acolo si absolut inutil. Cam la fel de inutil era sa tai manunchiul de la mufa ATX ca sa il scurtezi sau sa ciopartesti celelalte cabluri doar ca sa nu atarne. Iar in zona hardurilor ai deja 4 cabluri SATA de date asupra carora nu ai cum sa intervii.

Ventilatoarele mici imi par puse cu un scop acolo, in dreptul hardurilor. Mai ales ca vad si ce pare a fi un wind tunnel acolo. Deci nu sunt puse strict pentru evacuarea aerului cald din carcasa ci mai ales pentru racorirea celor 4 harduri foarte ingramadite.

Carcasa nu cred ca e facuta pentru silentiozitate. E de dragul moddingului si rezultatul mi se pare excelent.
 
Locul ventilatoarelor mici este foarte clar: n-ai unde să pui altele. Utilizarea spațiului e foarte bună, chiar nu mai ai loc cu un ventilator mare undeva, intr-o parte sunt hdd-uri, in cealaltă placa grafică și controller-ul RAID (și oricum n-are rost să pui ventilatorul acolo, că nu face nimic). Cele două ventilatoare bagă aer in carcasă direct spre HDD-uri și ventilatorul de pe CPU (partea dinspre grilaj e inchisă acolo).

Specificații și detalii aici.
 
Eu am o parte, nu am tăietorul cu fir care e cheie în asemenea montaj. Pentru îndoit tabla am cleștii și menghină, se apropie. Restul sunt scule uzuale.
 
Dacă nu eşti presat de timp chestia cu fir poate fi înlocuită cu un simplu traforaj. Dacă ai dural şi nu aluminiu chior e ceva mai nasol, da' tot îl tai, cu ulei pus pe pânză să nu se încălzească.

O să fac un split.
 
In viata anterioara ai fost: 'Generic de film'
Incepeai in forta, puneai pe tava tot ce aveai mai bun, cele mai tari nume de vedete si asteptai o groaza pana sa iti primesti aplauzele. Ca-n viata...
Seamana foarte bine cu actuala viata. Sigur nu le confunda? :smile:

Adaug si numele de scena :biggrin:.
In viata anterioara ai fost: 'Mafalda'
De-acum poti sa le dai prietenilor dovada clara si indubitabila ca tu stii raspunsul la orice.
 
Last edited:
Loale. :biggrin:

Adi:
In viata anterioara ai fost: 'Blonda'
Deci orice ai face... acum stii ca ai o scuza. Zambeste frumos si mergi mai departe.
Korby:
In viata anterioara ai fost: 'Papadie'
Te ingalbeneai la soare in fiecare zi, te batea vanticelul cald pe campii. Cel putin ai pastrat putin din culoare si ai o atractie speciala catre rucola.
 
Numele uzual:
In viata anterioara ai fost: 'Zidul Chinezesc'
Acum iti explici motivele pentru care habar n-ai unde sunt Gilau si Campia Turzii? Erai Zidul Chinezesc, nu autostrada Bechtel!

Numele complet:
In viata anterioara ai fost: 'Strabunicul lui Scooby-Doo'
Ai prieteni buni care stiu ca abilitatile tale de detectiv s-au transmis din generatii. Dar ei nu inteleg de ce tii sa iti bagi nasul peste tot. Iti tot cauti snacks-urile?
 
Back
Top