Is this fun or what? :D

Eu am vomat. Mizeria e peste tot, de ce ar trebui să o mai văd și pe net? OTV are succes tocmai pentru că oamenii vor mizerie. I don't.
 
Google translate. :hihi:
 

Attachments

  • lol.png
    lol.png
    34.1 KB · Views: 74
"Baietii plecasera de la o petrecere la care il sarbatorisera pe unul dintre tatal lor. "
jurnalism de Ferentari...
 
Eu nu astept cu nerabdare sa ajungem in circumstantele care au facut chestia aia posibila. :biggrin:
 
Vicepresedintele si-a luat un sut in fund.

Off topic:
E foarte răspândită exprimarea asta, oare cine a lansat-o? E o inepţie frizând incultura, ca şi multe altele care circulă şi par de bon-ton. Practic, corect e ... a luat un şut în fund...
Ce-i mai nasol e că se perpetuează prin media, unde s-au adunat toate ţoapele şi golănimea, evident inculţi până la Dumnezeu.
 
Nu ştiu despre exprimare să fie incultă, dacă-mi dai un exemplu de articol sau studiu te cred pe deplin. Strict pe formulare, a luat un şut... nu-mi pare ok, seamănă prea tare cu a luat o roşie, deci nu denotă că l-au bătut alţii de i-a sunat apa-n cap. :biggrin:
 
"Și-a luat" poate că e corect când și-a cumpărat mașină, dar mi se pare incorect să folosești reflexivul când nu îți faci nimic, ci iei un șut de la altcineva.
 
Exact! Reflexivul (acţiunea e făcută de subiect şi se răsfrânge asupra sieşi), altădată, nu acum. Şi e exprimare incultă, orice-ai spune. De fapt, mai mult snoabă. :wink:
 
Scuze ca intervin, dar parca locul de dat capete in gura interlocutorului era la carcase. Aici e da phun topicul ... parca. :tongue:
 
"Cine vine la Cerbul de Aur: o trupa destramata, un chitarist obscur si un cantaret uitat de public". Tot din articolul de AICI rezulta ca obscurul chitarist e unu' de-i zice Steve Vai. :biggrin:
 
Deci prietenanoastraziarista recidiveaza pe blohohogul domniei sale, simte nevoia sa ne convinga ca ea are dreptate: AICI. :biggrin:
 
Back
Top