Is this fun or what? :D

Corhanitor = cel care corhaneste = impinge butucii taiati la vale. Ar trebui sa fie si tzapinar pe acolo pe undeva... :tongue:
 
pentru toti care zic ca est cel mai slba procesor din gama i7 se poate face un oc la el foarte simplu si este foarte eficient si depaseste numai cu frcveanta stock un extrem quad i7 este unul din cele mai rapide proceaore la ora actuala numai faceti aberatii ca q6600 este cu 6% mai slab .i7 hehalem este mai rapid 100% de-ce uitativa la ce poate cahe pe 3 level poate 8 sarcini deodata un turbo mode de ala nu stiti ca chiar da=ca sint in full load nucleele el tot re de unde sa isi eie puterea din turbo mode sint multe chiestii care nu le stiti depre acest procesor asa ca va rog frumos numai vb de procesrul asta aiurea este al 4 pe planeta un ul din cel mai bun.

Sursa aici

Va tot uitati pe tomshardware la niste analize dupa benchmark-uri care nu isi merita rostul. Nu e un procesor pentru prezent ci pentru viitor. Normal ca o sa iasa doar cu 22% mai bun decat un Q6600 pentru simplul motiv ca a fost testat dupa software-uri facute pe vremea lui Q6600. Asteptati un windows 7 pe 64 de biti si vedeti apoi ce poate face. Sau rulati un mandriva linux sau eventual incercati sistemul Leopard de la Mac daca stiti cum. Veti vedea diferente destul de mari in comparatie cu un Q6600 in cazul acesta. De asemenea, deschideti in Photoshop CS4 imagini mari cat un panou stradal (500x400 cm spre exemplu) la rezolutii de 5000dpi!!! Faceti asta si cu un Q6600. Veti sesiza ca un i7 se distreaza cu imaginile respective in timp ce quadul o sa-si dea la un moment dat duhul. Diferenta e cache-ul L3!!!! de 8 mega si platforma DDr3. In jocuri nu se vede asta, nu va pierdeti timpul degeaba si nici banii, luati un E8400 ca va ajunge.

Sursa aici

OC la 4GHz + 8 Thread-uri => o nebunie !!! tind sa cred ca atunci cand vor exista softuri optimizate mai bine pentru multi-threading, acest procesor ar fii in stare sa ingenuncheze radical 2 hdd-uri puse in raid

Sursa aici.

Ma duc sa ma culc ca se pare ca-s depasit.
 
Last edited:
Iar s-a luat curentu'!!!111 :kill:
Mesajul ăsta-mi aminteşte de mesajele din Courage cu poliţia. "How horrible." :biggrin2:
 

Attachments

  • embarrassing.png
    embarrassing.png
    19.2 KB · Views: 62
Ma omoara suspansul, ce ar trebui sa se intample ? Apare un meniu cu ultimele comenzi data, asta e funny sau ceva nu-mi rezulta ?
 
Dar ce are curentul asta? Chiar in toata tara? Zilele astea in Piatra Neamt a fost intrerupt ore bune. E vreo solutie de criza?
 
Ce crezi ca ar putea avea? Retea veche si prost intretinuta, consum in crestere, endless fun. Pacat ca nu i-a explodat baterie lui Badea. In mutra.
 
Eu de juma de an incoace aud UPS-ul cupland de cateva ori pe saptamana iar becurile clipocesc in momentele respective. Nu-i momentul cel mai bun sa tii un PC cuplat direct la reteaua electrica, cel putin in Bucuresti e jale...
 
Unde bre? Că la mine cum se înnorează oleacă deja ştiu că rămân fără curent. Rămâne să mă rog să-l taie noaptea când dorm. Iar faza cea mai tare care s-a întâmplat chiar recent, plouă torenţial iar după ce se opreşte se ia li curentul. WTF?
Deja am mai făcut o reclamaţie la OPC, aştept rezultat. Iar de data asta nu mă las până nu mă văd despăgubit pe factură că m-am săturat de serviciile lor de rahat.

Start / Run / Cmd
Apoi introduceti 2-3 comenzi, apoi apăsaţi F7.
N-o ştiam, am aflat-o din greşeală :smile:
Cred că nici cei de la MS nu ştiu de asta. :biggrin:
 
Ce crezi ca ar putea avea? Retea veche si prost intretinuta, consum in crestere, endless fun. Pacat ca nu i-a explodat baterie lui Badea. In mutra.

Interesanta idee, dar cu Badea nu am nimic. Base sau EBA n-or avea si ei craptop? :rolleyes: Eventual cu o baterie de capacitate mare, iar atunci cand crapa sa-i ia pe amandoi odata. :mad:
 
Mda, eventual să-i ia şi pe restul 300 de handicapaţi. Cred că un focos nuclear low-powered ar face treaba :biggrin:
 
Mda, eventual să-i ia şi pe restul 300 de handicapaţi. Cred că un focos nuclear low-powered ar face treaba :biggrin:
Neahhh... distrugeri prea mari si prea multe victime colaterale... mai bine ar merge gaz sarin la Cotroceni, Guvern + Palatul Parlamentului... :biggrin:
 
Back
Top