Is this fun or what? :D

Code:
ns1:~# dig -x 69.69.69.69

; <<>> DiG 9.2.1 <<>> -x 69.69.69.69
;; global options:  printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 8941
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 2, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;69.69.69.69.in-addr.arpa.      IN      PTR

;; ANSWER SECTION:
69.69.69.69.in-addr.arpa. 86400 IN      PTR     the-coolest-ip-on-the-net.com.

;; AUTHORITY SECTION:
69.69.69.in-addr.arpa.  86400   IN      NS      ns10.embarqservices.net.
69.69.69.in-addr.arpa.  86400   IN      NS      dns1.utelfla.com.

;; Query time: 464 msec
;; SERVER: 127.0.0.1#53(localhost)
;; WHEN: Thu Nov 27 10:00:40 2008
;; MSG SIZE  rcvd: 149
 
Parcă n-am mai pus-o...

Yeah, it's for real. De aici.
 

Attachments

  • Ro-DM 0.1_1225790714379_matura.png
    Ro-DM 0.1_1225790714379_matura.png
    299.9 KB · Views: 93
In cadrul Marelui Bal al Academiei Catavencu - Criza si Pedeapsa, au fost desemnati castigatorii premiilor Bula Demnitarului.

Categoria "Din putul gindirii"
Nominalizati:
1. Ionut Dolanescu: "Cred ca România are grave probleme de polutie, mai ales Bucurestiul. Eu, individual, chiar imi doresc sa ma mut din Bucuresti, din cauza traficului, din cauza polutiei."
2. Gigi Becali: "Eu mi-am pus Boom TV asta, de curind. Si la Boom TV sint si doua programe porno. Si i-am spus lu' ala: "Bai, astea scoate-mi-le!» In primul rind, n-am nevoie. In al doilea rind, daca le am, ma uit la ele."
3. Catalin Zmarandescu (candidat PNG la Camera Deputatilor): "Nu pot sa spun acum ca ma pricep la politica. Ar insemna ca mint. In schimb, m-am uitat peste doctrina partidului, dar n-am aprofundat-o. "
4. Lia Olguta Vasilescu (deputat PSD, ex-PRM): "Eu am spus de cind am intrat in PSD ca mi se pare prea multa democratie in acest partid."
Castigator: Mircea Geoana (presedinte PSD): "PSD e un partid atit de mare, incit au loc si cei care vor mici."

Categoria "Gindesc, deci ma risc"
Nominalizati:
1. Nicolae Vacaroiu: "Eu personal, cred ca in medie, pe zi, pe citire rapida, lecturez cel putin 2.000 de pagini."
2. Mircea Geoana: "Situatia aceasta pare sa creeze prea multa emotie intr-un pahar cu apa."
3. Traian Basescu. Aflat in vizita intr-un judet afectat grav de inundatii, el a spus: "Vor raspunde si autoritatile, dar cred ca si Dumnezeu putin, ca ne-a dat atita apa."
4. Bogdan Ciuca (vicepresedinte PC): "Ca sa pleci, trebuie sa ai unde sa te duci. Ca sa te duci undeva, trebuie sa gasesti un loc liber."
5. Aurelian Pavelescu (vicepresedinte PNT-CD): "Domnul Adrian Nastase l-a atacat pe Traian Basescu in persoana domniei sale, in omenitatea, in ceea ce reprezinta domnia sa ca om, caracteriologic. "
6. Gigi Becali: "In orice mita e ceva negativ. M-ati inteles?"
Cistigator: Christian Ciocan (purtator de cuvint al Polttiei Capitalei) a declarat: "L-am imobilizat pe barbat, desi ma ameninta cu o coada de matura, si am recuperat palaria.."

Categoria "Meandrele concretului"
Nominalizati:
1. Mircea Geoana: "Din punct de vedere al experientei unui om ca Adrian Nastase, care a avut niste functiuni importante in statul român, este un om pe care trebuie sa-l folosim mai mult. In acest moment ne gindim, si eu ma gindesc, in cooptarea lui Adrian Nastase intr-un efort colectiv de redactare a ofertei noastre, poate intr-un efort care este necesar. Scrie si gindeste bine."
2. Ion Iliescu: "Libertatea de exprimare o face fiecare pe barba proprie."
Cistigator: Ion Iliescu, dar cu alta bula: "Ma bucura faptul ca majoritatea colegilor de pe blog au inteles corect atit motivatia deciziei mele, cit si faptul ca aceasta nu inseamna nici parasirea vietii politice in general, nici a partidului..."

Categoria "Sexul scuza mijloacele"
Nominalizati:
1. Sebastian Bodu (candidat PD-L la Primaria sectorului 5): "Votul efectiv dureaza maxim 5 minute, adica tot atit cam cit o partida de sex cu sotia/sotul, fara preludiu/postludiu (adica drumul pina si de la sectia de vot). In ambele cazuri, iti indeplinesti o indatorire: in primul caz, civica, in al doilea, conjugala."
2. Ion Iliescu: "Dan Mircea Popescu, tocmai prin aceste calitati deosebite, de om de fond, de om serios, n-are vina necesara unui om
care sa si penetreze."
Tot dl Ion Iliescu: "Nastase e un om cu o forta de penetrare serioasa."
Castigator: Adrian Nastase: "Sa deconectam pepenele cel mare de la vrej!"

Categoria Marean Vanghelie
Nominalizari:
Marian Vanghelie (primarul sectorului 5): "Ca si prieten cu Sorin Oprescu, ma doare vizavi de atitudinea pe care a avut-o Sorin Oprescu."
Marian Vanghelie (primarul sectorului 5): "Sint oameni tineri, oameni care sint prezenti aici in fata si pe care vreau sa le multumesc."
Marian Vanghelie (presedinte PSD Bucuresti): "Deci, sint sase candidaturi alaturi de Cristian Diaconescu care noi consideram ca sigur vom castiga Capitala in forta."
Marian Vanghelie (primarul sectorului 5): "M-am batut pentru aceleasi principii cum m-am batut si pentru principiul de primar general."
Marian Vanghelie (candidat PSD la primaria Capitalei): "Sper sa iau cele mai multe procente care le va dori bucuresteanul. Intelegeti?"
Marian Vanghelie (primarul sectorului 5): "Toata lumea in unanimitate au fost de acord."
Marian Vanghelie (primarul sectorului 5): "Chiar daca n-am doua sute de kile, cind m-apas, m-apas rau pe oricine."
Cistigator: Madalin Voicu (membru PSD), referindu-se la Marean Vanghelie: " Deci, Vanghelie are niste carente a discursului. "


Premii speciale
1. Primul premiu special - Calin Popescu Tariceanu - erou al muncii capitaliste, pentru ca a ridicat economia ca sa aiba de unde sa se prabuseasca. Domnia sa a spus: "Imaginati-va ca economia globala este Titanicul, care s-a lovit de aisberg, si unii au inceput dedesubt, la etajele inferioare, sa fie cu apa pâna la git, iar sus la etajele II-III, cânta muzica, ca in film, si aia la care cânta muzica sunt pe aici prin România. N-au auzit ca Titanicul s-a lovit de un aisberg. Cam asa suntem".

2. Al doilea premiu special - Traian Basescu. Artist al populismului. Pentru rol principal in filmul "Padurea suspendatilor". Domnia sa a spus: "Daca eu as fi fost la cirma Titanicului, acesta nu s-ar fi scufundat."

3. Premiul "Giorgio Armeni" pentru eleganta in gestionarea crizei - domnul Varujan Vosganian (in conectarea cu succes a României la criza mondiala)

4. Pentru Sorin Oprescu, Trofeul "Medic Primar General" pentru arterele de circulatie care ne fac sa ne taiem venele. El a spus: " Ma apasa promisiunile pe care le-am facut si pe care incerc sa le construiesc si sa le pot rezolva. Daca dau un randament de 85-90% inseamna ca ma pup singur in oglinda. Important este sa stau cu fata la ea."
 
Back
Top