Is this fun or what? :D

O mama isi surprinde fiica de 35 de ani jucandu-se cu un vibrator. - Ce faci? o intreaba mama. - Mama, am 35de ani, sunt urata, nu o sa ma pot marita niciodata, asa ca de acu incolo, asta va fi sotul meu. A doua zi,tatal, auzind in camera fetei zgomote ciudate, intra si primeste aceeasi explicatie. O zi mai tirziu,intorcandu-se acasa mama, isi gaseste sotul cu o sticla de bere intr-o mana si cu vibratorul in cealalta. Socata, il intreaba: - Barbate, ai inebunit ? Ce faci? La care sotul raspunde: - Nu vezi? Stau si eu la o bere cu ginerica...
 
Sambata dimineata m-am trezit devreme, m-am imbracat in liniste, mi-am pregatit un pachet cu mancare pentru pranz, am luat cainele, am mers apoi tiptil pana in garaj si am atasat barca la Jeep si am pornit la drum. Spre disperarea mea, la iesirea din garaj am observat ca afara era o vijelie de nedescris, ploaie amestecata cu fulgi de zapada, vantul sufla cu peste 95km/h. Am revenit cu masina in garaj si am pornit radioul. La stiri se anunta ca vremea se va inrautati incontinuu. M-am intors in casa. M-am dezbracat inapoi in liniste si m-am strecurat in pat langa sotia mea soptindu-i la ureche:
- E o vreme ingrozitoare afara.
Ea a raspuns somnoroasa :
- Iti vine sa crezi ca idiotul de barbata-miu e la pescuit pe furtuna asta!
 
Reclama contextuala..
 

Attachments

  • New-0003.png
    New-0003.png
    54.9 KB · Views: 112
1) Click dreapta pe desktop
2) New -> Text document
3) Numiti-l cum vreti voi
4) Deschideti-l cu Notepad si scrieti Bill can not dance sau Bush hid the facts
5) Salvati si inchideti documentul
6) Redeschideti-l cu Notepad
7) Va las pe voi sa descoperiti. :smile:
 
Ooo daaaa. Nici nu stii cat ma poate bucura faptul ca inca mai sunt unii suficienti de nebuni sa faca asa ceva.
 
Propuneri de slogan de la “binevoitori”:
Noi ne tinem de Laba.
Laba - fapte, nu vorbe.
Laba în sprijinul cetatenilor.
Vine Laba.
Laba pentru modernizare. Pentru ei, pentru voi, pentru noi toti.
Laba. Alegerea corecta.
Laba. Laba din dragoste pentru Bargau.
Laba la PRIMARIE!
Gospodaru’ Laba o sa faca treaba!
PD-L sustine LABA!
Laba nu te lasa la greu!
Nu vota cu stinga, Laba e de dreapta.
Laba. Ceea ce meritam!
Cu Laba vom reusi!
Laba. Eu fac, altii promit!
Prestatie slaba? Treci pe Laba!
Dreapta e slaba? Sustine-o cu Laba!
 
Singura diferenţă vizibilă dintre site-ul ăla şi unul tipic de prin '97, făcut de un student la Poli care şi-a băgat şi el un ochi în haştemele, cred că e prezenţa flash-ului.
 
Training (as in dresaj) de tipul ăsta găseşti la toate companiile mari. Unii nu le pun chiar aşa de în văzul lumii, dar tot le recunoşti uşor.
 
Aplicantii astia chiar stiu ce inseamna "manager" la McD din puctul de vedere al angajatorului? Sau au impresia ca o sa stea la costum in corner office si o sa se uite in jos la furnicute. Costum o sa aiba... Uniforma de McD. Si cam atat.
 
Training (as in dresaj) găsești peste tot acolo, de la odrasla care-și dresează părinți să o ducă acolo până la ultimul angajat. :biggrin:
 
Mie imi par a fi scrise de un tip care are creierul spalat. Un om normal care-si foloseste propriul creier nu ar putea debita la foc continuu asemenea imbecilitati.
 
Back
Top