Is this fun or what? :D

still selling.jpg
 
Chords sunt mai mult o evoluție software decât hardware, merg pe QMK foarte mișto indiferent de layout-ul hardware. Ceva așa minimalist nu știu dacă aș folosi, dar arată super!
 
(posibil să fie umor involuntar, sau voluntar, nu îmi dau seama clar)

OptiKeyes Năsăud. OptiKeyes Beclean ( langa spital). OptiKeyes Bistrița de 9 ani cu cetățenii. Stil - YouTube
 
De-aia m-am lasat de jiu-jitsu: imi era extrem de greu sa ma concentrez in timpul meciurilor ...



View attachment 16628
Don't do that, pare că apasă pe arteră, o idee foarte proastă care poate rezulta printre altele în stroke. Se masează foarte ușor sinusul și nu se comprimă traheea.

Also, e judo sau concurs de gâdileli? :biggrin:
 
Este adevărat că am primit o ofertă pentru Palat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă oferă 25 de milioane de euro, îl dau!
- Gigi Becali, conform Cancan
 
Am primit și eu mailul ăla, dar cu mine au depus mai mult efort și l-au tradus în română. Din păcate, am văzut mesajul prea târziu și acum video-urile cu mine în situații compromițătoare sunt publice...
 
Acum vreun un an, poate doi, un mail d-asta a reusit sa ma sperie pentru vreo 0.5 secunde, pentru ca continea o mai veche parola folosita de mine, ca "sample" ca sa-l cred ca m-a hacuit. Pentru moment nu mi-am dat seama ca nu mai folosesc parola aia de niste ani. In plus si asta avea filmari compromitatoare, desi au nu am avut niciodata webcam sau microfon...
 
Vreau si eu un mail din asta. Mi s-a stricat microfonul si poate imi cumpara alt microfon ca sa fac filme compromitatoare.
 
Back
Top