Is this fun or what? :D

Astazi mi se plange o colega ca in ultimele luni a facut supracost la Vodafone pe date mobile si m-a rugat sa ma uit in telefon sa vad de ce.

Concluzia:
peel 8.jpgpeel 9.jpgpeel 10.jpg

Daca aveti mizeria aia instalata, va sfatuiesc sa-i dati foc! :kill:
 
Dap, e o basina de aplicatie care nici macar nu poate fi dezinstalata de pe unele telefoane Samsung deoarece vine in ROM - singura varianta e sa dai disable la aplicatie.
 
Mda, ce naiba pretenții să mai ai de la țara aia. Când ai mai mulți proști pe metru pătrat decât oameni educați, asta este. Succes mai departe cu inițiative șamd, când iese pulimea la vot :facepalm:
 
Crezi că în altă parte sunt proști mai puțini? Nu, dar ăia și-au dat seama că trebuie conduși de deștepți. :wink:
 
Tu te-ai uitat prin lume să vezi cine conduce? Mă refer anume în ultima vreme.

De acord cu tine - parțial. Dar să știi că prin unele locuri îs mai puțini proști (vezi guvernarea din Canada). Iar de exemplu în UK ăștia ultimii care tot duc țara de râpă nu au fost votați, ci au ajuns acolo mânărind sistemul. În US nu mai spun cum le-a tras-o colegiul electoral majorității americanilor că mă ia tristețea. Dar uită-te la Germania, Franța (la naiba, nu a ieșit psihopata aia). Până una alta doar țările cu goluri oribile în procesul democratic sunt conduse de idioți. Și România (care nu are goluri chiar oribile, doar multe autobuze cu zombi votanți de PSD).


Ca idee, eu nu am auzit nicăieri prin lume pe unde am fost să comenteze lumea despre medici, profesori și ingineri la modul în care comentează românul. Care, vine vorba între noi, se pricepe la tot, indiferent de ocupație. A văzut el pe iutub (sau folosește calculatorul de la telefon...) și este brusc expert în tot iar inginerii, profesorii, medicii șamd sunt niște proști.

Știi cum se spune, trebuie să te ducă capul ca să-ți dai seama că ești prost...
 
Clasa politică nu mai face față nevoilor reale din lumea de azi. Peste tot, nu doar aici. C-or fi mai puțin (nu puțini) proști prin alte părți, poate. Dar ce vezi tu în lume azi e eșecul clasei politice. Nu mai știu pe unde am văzut, era o analiză scurtă și cuprinzătoare: vremurile grele aduc oameni buni, care fac vremurile bune. Vremurile bune aduc oameni proști, care fac vremurile (g)rele. Și ciclul se tot repetă. Retoric, oare unde ne aflăm noi acum? :wink: Dacă mai bagi în ecuație și Internetul, cu masele (citește prostimea) la butoane, realizezi adevăratul eșec social total. Și cred că e loc și de mai rău.
 
  • Sad
Reactions: Neo
Și, totuși, sunt destui care au uitat (dacă au știut vreodată) cum e cu ordinea operațiilor aritmetice.
 
Back
Top