Is this fun or what? :D

fitness.jpg
 
Lasă jogging, bagă sprint. E mai eficient și mai rapid.
LOL asa e, dar cine poate?! Sa vad eu la sprint la un pachiderm de o tona jumate, care se hotaraste ca vrea sa slabeasca! Sunt si exceptii, am vazut ce poate sa faca un rugbist pe 50 de metri, dar acolo pachidermu e facut din muschi si mai putina grasime.

Neo parerea mea e ca faci foarte bine ce faci!

Mie la sala nu-mi place (miros, piti, cocalari, tatuaje, lipsa crasa de igiena elementara, antrenori care nu au nici o notiune de anatomie umana, dar isi dau cu parerea) si nici acasa nu ma trage ata sa ma apuc de gantere. Eu alerg pentru ca-mi place, e in aer liber, imi dobor record dupa record, am un sentimentul ca am realizat ceva, e singurul moment din zi cand sunt doar cu mine insumi si nu ma freaca nimeni la icre, plus multe altele! Am vorbit cu cativa nutritionisti si sport guru, oameni care stiu ce vorbesc, concluzia a fost unica! Vrei sa slabesti? Cel mai eficient antrenament pentru slabit este cel cu greutati! Punct!

Ce faci dupa ce slabesti, ei asta e alta poveste! (de regula te ingrasi la loc :biggrin: )
 
Neo parerea mea e ca faci foarte bine ce faci!
...
Ce faci dupa ce slabesti, ei asta e alta poveste! (de regula te ingrasi la loc :biggrin: )
Mulțumesc, se și simte bine :biggrin:

Aia cu îngrășatul la loc... nu mă mai ating în viața mea de carbohidrați. Efortul de a pierde din greutate doar pentru a ajunge la un fizic normal este mult prea mare ca să-l repet iar. Bine, poate o prăjitură pe an sau ceva de genul da, dar atât. Am observat că nici nu mă simt bine și mă trezesc umflat la față în zilele de după mese care conțin carbs. Nu mai spun de lipsa de energie șamd.
 
Back
Top