Is this fun or what? :D

Necazul #2 e că la nici un moment n-a fost vorba despre competențele medicale ale acelui individ, ci doar despre patalamale. Ok, domeniul medical și ingineria centralelor nucleare necesită niște chestii peste pasiune, însă ca idee generală, o gândire birocratică nu poate presupune că ceva poate să existe dacă n-are acte și dosar cu șină.
 
Apropo...
13468
 
  • Like
Reactions: LNT
Pentru cei necăsătoriți, atenție că nu degeaba Valentine's Day are aceleași inițiale ca și Venereal Disease. :biggrin:
 
Cum să-ți explic, eu nu-mi duc mouseul şi nici (mai ales) tastatura mecanică la bordel.


 
Cica ar exista un proiect de lege pe agenda Parlamentului European care spune ca din 2022, toate masinile noi vandute in UE vor trebui de fie dotate cu dispozitive care vor opri automat şoferii din a depăşi limita de viteză legală. Link.

Dispozitivul de limitare a vitezei, denumit asistenţă inteligentă privind viteza (ISA) foloseşte date GPS şi recunoaşterea semnelor de circulaţie pentru a detecta limitele de viteză din zona în care se află maşina iar apoi va emite un sunet de avertizare şi va încetini automat dacă vehiculul depăşeşte limita.

Totuşi, şoferii vor putea evita limita impusă de dispozitiv prin apăsarea pedalei de acceleraţie.

:haha:
 
Io am deja in computerul de bord optiunea asta, ma bazaie daca depasesc viteza setata si nu se linisteste pana nu imi revin in simtiri. By default e dezactivata dar cred ca ar fi utila uneori.
 
Back
Top