Is this fun or what? :D

World is full of bullshit. De fapt asta ar rezolva criza de energie (unlimited bio-gas), dar tin strans dopul si se umfla din ce in ce mai tare.
 
Tu nu ai lucrat suficient cu ăia din mediul corporate socialist (franța, belgia, spania, chiar și companii din US). Toată lumea trăiește în puf și passive aggressiveness, dacă îi zici unuia că nu face treabă toată lumea se uită ciudat la tine, că n-ai urmărit procedura corectă. E al naibii de greu să dai pe cineva afară, așa că aia e.

Discuție azi: Noi găsim un bug într-o aplicație luată de la belgieni. Ei zic că au testat, se reproduce, da' se reproduce rar, așa că n-o fixează (asta e deja normal, dacă nu crapă nu există), și pe urmă bomboana pe colivă: "da' voi de ce ați testat chestia asta?"

În aceeași echipă avem product owner-ul. Discuție între product owner (PO) și project manager (PM):
PM: "avem in contract sa facem feature-ul asta mic. cam cat ar dura implementarea?"
PO: "ahhhh... pai... 3 luni"
PM: "pai e un feature mic, de ce dureaza atat?!"
PO: "ahhh... because"
PM: "because of what?"
PO: "just because."

Și pe ăsta nu-l dă nimeni afară în șuturi, că e ceva normal, trebuie să fim îngăduitori și cu ăia leneși sau proști, că și ei sunt oameni.

De văzut: Office Space, Dilbert (literatură subversivă, știu companii de IT care au blocat accesul la site).
 
Tu nu ai lucrat suficient cu ăia din mediul corporate socialist (franța, belgia, spania, chiar și companii din US). Toată lumea trăiește în puf și passive aggressiveness, dacă îi zici unuia că nu face treabă toată lumea se uită ciudat la tine, că n-ai urmărit procedura corectă. E al naibii de greu să dai pe cineva afară, așa că aia e.

Să vezi ce mișto este atunci când mediul ăsta corporate socialist (nu pricep de ce n-ai băgat și UK acolo btw) se împletește cu alte domenii și rezultă private healthcare providers. I'm still thinking I'm going to hell just for working for them :biggrin:
 
Măi, în general este ok, ce îmi place este că ai totuşi păstrarea tradiţiilor, ie un spital vechi, fondat de călugări, va avea o total altă atmosferă de lucru vs unul construit de trei ani de corporaţie, chiar dacă aparţin de acelaşi trust.

Singura problemă este când eşti trimis la cel din urmă :biggrin:
 
Nu, dotările sunt identice ca să spun așa :smile: Nu-ți imagina că cel dintâi are candele și alte chestii pe-acolo. Este vorba de modul de gândire (suntem aici ca să vindecăm, nu să ne îmbogățim) și asta se vede imediat în relațiile cu colegii și se răsfrânge direct asupra pacienților :wink:
 
Acum ~1-2 saptamani sa prabusit un avion in San Francisco (Asiana 214). O televiziune a fost foarte mandra ca a aflat numele pilotilor si s-au grabit sa le dea pe post:


Epic trolling achivement unlocked! :lol:
 
Last edited by a moderator:
De la un amic:

The Gaben is my Shepherd; I shall not want consoles. He maketh me to lie down in greenlit indies: He leadeth me towards the steam sale. He maketh the Steamworks: He leadeth me in the Store of righteousness for His game' sake.

Yea, though I walk through the valley of the shadow of EA, I will fear no Kotick: For thou art with me; Thy cards and thy badges, they comfort me. Thou preparest my wallet before me in the presence of thou sales; Thou annointest my eyes with Daily Deals; My Steam Library runneth over.

Surely Gordon and and his crowbar shall follow me all the days of my life, and I will dwell in the Cloud of VALVE forever.


-- G-MAN ( HL3, 23rd Chapter )
 
Sunt colecții întregi de produse de pe Amazon unde oamenii se dau în stambă în review-uri :smile:

PS: fața mea face tricoul roșu să pălească, încerc cu mari dificultăți să-mi rețin râsul și lacrimile, noroc că oamenii din birou au cam plecat acasă și nu are cine se întreba ce-am pățit. :biggrin: :biggrin: :biggrin:
 
Dacă ne luăm după descrieri ar trebui să fi leșinat deja, o să-l găsească măturătorii luni dimineață.
 
Io am folosit aia si da este crunt, fix cum zic reviewurile. Problema este ca fix ala a fost motivul pt care am cumparat, parea fff eficienta. Si da, am citit reviewurile sughitand de ras :biggrin:
 
Râzi tu, râzi, da' nu-i funny când dai cu apă și tot ustură de zici că-i fucking napalm :biggrin: Well, ok, it's funny. 2-3 months after :biggrin:
 
:biggrin:

roLd8h8.jpg
 
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Succes utilizatorilor de iOS 6 /MacOS 10.8 in vizualizarea acestui post :hihi:

Explicatia

Daca vreti sa faceti o gluma proasta unui amic cu iPhone nu aveti decat sa-i trimiteti textul de mai sus prin SMS.
 
Last edited:
Back
Top