Is this fun or what? :D

Ce e atat de haios in scrisoarea deschisa a unui tip frustrat care plimba pizza? Mentalitatea lui e un pic dezgustatoare daca stai sa te gandesti un pic si ultima data cand am verificat dezgustator <> distractiv.
 
Daca vrea castig mai mare nu are decat sa-l treaca pe factura/bon. Mie nu-mi da nimeni bani in plus doar pentru ca bat drumul de acasa pana la usa serviciu / usa clientului.
 
Tipul e un cretin.
Nici eu nu îi dădeam bacşiş dacă venea în 45 de minute când recepţionista ("-era"?) mi-ar fi spus 30 de minute. Să-şi ia bacşişul de la aia.
Am comandat pizza de la Cuptorul cu lemne acum 2 săptămâni (nevastă cu burtică şi pofte :smile: ). Vine omul cu pizza şi sosurile (unul cu ketchup iute, unul cu ulei picant). Îmi dă pizza şi-o pungă cu sosurile, îi dau banii + bacşiş (aproape 20%!), apoi după ce pleacă văd că unul din sosuri (ketchup-ul) se vărsase tot în pungă şi era necomestibil.
Am dat bacşiş pe marfă cu probleme. Sunt un dobitoc.

Sorry de offtopic :smile:
 
Înţelege cineva ceva din slide-ul ăsta?
Datorita extinderii rapide a crestinismului in China, acum aceasta tara numara 54 de milioane de crestini, 40 de milioane de protestanti si 14 milioane de catolici. In tot acest timp, Italia are 60 de milioane de oameni in total, adica 79% din crestinii din lume. Ceea ce inseamna ca 47.7 milioane de crestini, deci 12%, se afla in China. Si populatia Chinei se extinda fata de cea a Italiei....
 
Back
Top