Is this fun or what? :D

Măi, eu acuma mă gândeam că în "good ol' days" cam toate tratamentele medicale se făceau prin "luat de sânge" - adică îţi tăia ceva ţavă şi scurgeau sânge într-un lighean. Eu sper că Marius aplică "good ol' days" doar în IT...
 
Cand an vazut ca a raspuns Marius, ma si gandeam oare cata rabdare poate avea cu badaraniile de aici. Uite ca am aflat raspunsul. Ain't it funny?
 
Uraaaa!
Da, ştiu, sunt rău. So what?
Ştii că numai bădăranii câştigă în viaţa asta :biggrin:
hulubei, e rândul tău acuma... :insert evil mwahahaha here:

LE: QFT:
Nu mah, eu sunt criminal in serie deghizat in medic.
Ia duceti-va dracului toti. Am terminat cu forumul asta.
 
Sper că vă dați seama că de-acum va trebui să ne înțepăm între noi, nu?

Sau, hmmm... poate racolăm vreun pentaxist :hihi:
 
Buey, io v-am zis ca ejteti pe langa subiect, da' voi nu si nu, betmen, betmen, uite ce-ati facut acuma... railor! :frown:
 
Nu, nu putem.

Nu mah, eu sunt criminal in serie deghizat in medic.
Ia duceti-va dracului toti. Am terminat cu forumul asta.
Marius, nu te mai comporta la modul "îmi iau jucăriile și plec", nimeni și nimic nu te va împiedica s-o faci, doar nu te aștepți ca Hulubei să înceapă să plângă după tine. Oh, wait, he`s just doing that. Pick a random user instead of Hulubei :hihi:

Nu te poți aștepta să fii luat în serios când tu nu te poți desprinde de realitatea anilor 90, care este, doh, cu 20 de ani în urmă. Și nu te poți aștepta să fii luat în serios în nicio altă privință dacă nu dai dovadă de "open-minded...errr...ness". Înțelegi tu.

Hai kiss and make up și reveniți on topic, mi-e și groază să mă apuc să fac curat. Ce nu e on-topic from here on, va fi șters fără avertisment. Bloguiți or smth, ce naiba.

LE: chiar trebuie să încep să împart infractions?
 
Nimic n-ați înțeles. This is fun. :goofy:

P.S.: strike 3 - you`re out.
 

Attachments

  • meh.png
    meh.png
    68.1 KB · Views: 71
Stau la bar in localul meu preferat... deodata intra pe usa cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata.... Ma gandesc cum sa intru cu ea in vorba si comand o sticla de sampanie. Trimit chelnerul la masa ei, cu sticla si un biletel daca doreste sa bem impreuna. Ea citeste biletelul si imi zambeste (ce frumoasa e !) scrie ceva si imi trimite mesajul ei prin chelner.
Pe bilet sta scris: "Onorate Domn, daca as bea cu dvs. din aceasta sticla, ar trebui ca in garajul dvs. sa existe cel putin un Mercedes, pe contul dvs. cel putin un milion, in pantalonii dvs. ar trebui sa fie 17 cm , iar o vila in Insulele Canare ar fi deasemenea de dorit."
Citesc...hmm ! OK, si, ca un om educat si de caracter, ii scriu inapoi putin suparat: "Stimata Doamna, in garajul meu se afla un Ferrari, un Porsche si un Mercedes, pe fiecare din cele 8 conturi ale mele se gasesc cate doua milioane de dolari , am case de vacanta in Bali , Florida si Elvetia...insa niciodata, nici pentru cea mai frumoasa femeie din lume nu mi-as taia 4 cm !!!!!! Va rog, deci, sa-mi returnati sticla ! "
 
Neo nu are simtul umorului. Si pentru ca cineva mi-a belit si avatarul, i'm out of here too. Il rog pe neo care este se pare rule of rulers (adica ruleta?) sa imi stearga contul.
 
Back
Top