Is this fun or what? :D

E pus pe auto, dar tot ca la 40 arată. N-am verificat altă setare.

Alta, cică NT4...i se pare aşa de ciudat că nici nu ştie ce-i. Şi doar nu era să spună că-i Linux.
 

Attachments

  • nt.jpg
    nt.jpg
    18.5 KB · Views: 29
Am gasit probabil unul din cele mai inutile programe create vre-o data: BSOD

BSOD lets you tell Windows what colors you want when it crashes

Are you tired of seeing the Blue Screen of Death? Well change the colors! BSOD allows you to tell Windows what colors you want when it crashes. Take BSOD home free and laugh when Windows tries to display its' colors.

:biggrin:
 
A gresit politistul, dar vaca aia a meritat-o din plin. Cat de prost(proasta) sa fii sa dai palme unui politist? Anyway, FUN! :biggrin:
 
A greşit mult. Trebuia să aplice metoda americană: în secunda 2 pe burtă cu "brăţări" la mâini şi în secunda 3 în dubă. Simplu, curat şi frumos.
 
Corect - trebuia să o proceseze conform regulamentului. Acum, orice ar face polițistul mai departe în caz va putea fi anulat prin invocarea viciului de procedură.
 
Ultrajul exista si nu scapa de el cu viciu de procedura. Politistul o sa ia o mustrare, o sa i se taie salariul o luna, o sa primeasca o prima* pe partea cealalta si in cel mai rau caz o sa fie mutat la alta sectie/localitate un timp. Desi din moment ce cam toata lumea e de partea lui probabil ca nici macar atat. De ce spun ca nici atat? Pentru ca trebuie sa il inlocuiesti cu cineva din momentul in care il "alungi" si am inteles ca aia nu sunt chiar la oras :smile:. Adica dureaza si pana s-ar face demersurile lumea deja ar uita de el si ar trece la urmatoarea stire amuzanta.
S-a mai intamplat si prin alte parti asa ceva si cam asta a fost desfasurarea evenimentelor. Iar tanti nu o sa depuna nici o plangere ca sa scape cu pedeapsa cu suspendare, nu de la 3 ani in sus cat se ia pentru ultraj. Si ca sa nu depuna plangere penala parintii, profesorii sau reporterii.

Prost a fost politaiul ca nu a luat-o la sectie si sa o bata acolo numai la ficat.

*Aproape nimeni nu crede ca el a gresit pe plan moral. Asa ca mai toti sefii lui o sa fie intelegatori relativ la situatia lui mai complicata. Nu este momentul sa il faci exemplu pe cel care a scapat scoala (copiii, care este) de un cadru didactic dezaxat. Bad PR.
 
Chestia cu profesoara a ajuns pe Fark. Weeeee :biggrin:.

Nu stiu exact ce este FARK dar vad ca cei de acolo, desi nu aproba, inteleg reactia politistului.

Cel mai mult mi-a placut comentariul asta:

I'm glad that the law enforcement in the USA would never slap a woman in that situation. They may taser her with 50,000 volts and then have 4 officers jump on top of her but not slap her.

Cu alte cuvinte, a scapat usor. :biggrin:
 
Pierderea e a noastră că n-am văzut un ASEMENEA spectacol! Oare ce titlu ar fi avut, „profa electrică”? :biggrin:
 
Back
Top