Is this fun or what? :D

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
Ca si informatie inedita, pot sa va spun ca McDonald’s in SUA instruieste anual un numar atat de mare de persoane incat a depasit Armata Statelor Unite recunoscuta ca fiind cea mai mare organizatie nationala de instruire.
Uite cum poti sa faci ca si rulajul de personal sa para un lucru bun.
 

fishy

Membru Senior
Joined
Jul 14, 2007
Messages
462
Si cind credeam ca nu voi mai auzi de ele nimic...Ele parca erau cu Germania.
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Messages
3,190
Scrisoarea unui terrorist,Un terorist arab ii scrie sefului:"Salam Aleikum,salutam cu rezbect la jefu'! Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns bine;fara problem control aerobort, fiinca mai gasit un bagaj pierdut pedrum.
Pastrat dolar american blestemat, pentru construit aigea bomba noua; dat jumadate la daxi, jumatate furat tigan din buzunar.

Indalnit frate Ahmed, patron magazin, ajudat la mine.Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler proaspat, intoxicat zalmonel, noi ajuns spital, doctor roman durut la cur.
Asta zalmonel bun pentru bomba biologica.Jefu', ingergat plan bomba cu bum-bum! ...
Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde tara mia, fara apa la robinet.

Urmarit emiziuni explozie camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma!
Trebuie recrutati, jefu! Bomba cu azotat mare efect aveam! ...

Inderesat pilotat avion pentru lovit gladire la roman;vazut delevizor aparat zbor MIG prabusit singur, altu roman stricat singur gladire, adormit beat, tigara aprinsa, murit zoagra,facut chef mare la ei....

Draga jefu', gineva furat la mine gas pastrat bentru pus la bomba,iar azeara, gand eu iesit cumparat baglava, exblodat budelie la parter. Zberiat, zguibat la zin, cacat pe mine de frica!

Jefu, ma indorg agaza, daca mai scap viu! Astia romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba noastra!!!

Cu respect,

Ali
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527

Attachments

  • xf.PNG
    xf.PNG
    158.8 KB · Views: 82
Last edited by a moderator:

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
Deleted, pentru ca nu e destul de funny :frown:.
 
Last edited:

Azazel

Barbar
Joined
Nov 26, 2003
Messages
880
Sigur n-ai gresit linkul? Thats not funny. Thats not even the same zip code as funny.
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
Eh... jumatate din link-urile de pe topicul asta nu mi se par funny. Poate depinde de simtul de umor al fiecaruia. Who knows :rolleyes:. Oricum, daca nu faceti poll pentru fiecare link pus nu pot sa iau in considerare astfel de remarci, pertinente de altfel. :wink:

Sa inteleg ca pentru voi e funny monumentul clismei si faza cu Playboy... Cracks you up every time :rolleyes:.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,689
Poza aia cu monumentul clismei putea fi intitulată şi „iluzie optică” - dacă te uiţi cu atenţie, după câteva minute o să observi între asistentele alea rusoaice şi o chestie de bronz :biggrin:
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Messages
3,190
Conform acestui blog se pare ca Marius95SE nu s-a prins ca el refuza sa vina in lumea moderna. Isi ia un telefon vechi, dar mai nou decat se astepta si se vaita ca nu mai gaseste FAX. Omule, in Romania se mai folosesc FAX-urile pentru ca inca sunt multi berbeci care refuza sa invete sa foloseasca un PC sau sa evolueze! Acel telefon iti ofera tehnologii moderne precum, bling-bling, e-mail! Renunta la FAX! Si nu-mi spune ca inca mai ai satisfactie sa le spui prietenilor "trimite-mi pe fax". Spune-le "da-mi pe mail" si apoi bucura-te de facilitatile de mail ale telefonului.
Apoi, daca intrebai, ti-ar fi spus oricine ca acel telefon din epoca de bronz, nu are cum sa fie mai rapid pentru ca este intr-adevar un P2 cu XP (fara niciun SP adaugat).
Iar apelarea vocala, cred ca daca dadeai o tura pe gsmarena sau intrebai un dealer de telefoane, ti-ar fi spus daca o are sau nu.
Oricum, sa fim seriosi, iti place sa fii un ciudat si un neadaptat al vremurilor curente! :tongue:

Vorbesti de evolutie cu spatele. Daca mersul cu spatele este mai lent decat cel normal, cu fata, inseamna ca asta inseamna la tine evolutie cu spatele, mai lent decat lumea in care traim.
 
Last edited by a moderator:
Top Bottom