irigator bucal

Și eu tot Sensodyne folosesc, parcă este mai puțin oribilă la gust și parcă albește (idk).

Vizita aia la stoma de 2x pe an nu știu ce să zic, dar din păcate nu am un stomatolog de încredere pe aici și o tot amân de câțiva ani :biggrin: Încă zero carii :biggrin:

Pache - nu știu ce să spun, eu bag semințe cât pot (nu prea mult că se găsesc rar și costă disproporționat plus că sarea nu face bine. Depinde foarte mult ce dinți ai de fapt.

@Ursa - ok, dacă au făcut montajul așa poate face ceva, nu știu ce să spun. Cred că ar trebui testat? :biggrin:
 
Sa protejeze impotriva cariilor si chiar sa contina substantele trecute pe ambalaj.
Prima cred ca tine de ADN plus cat respecta fiecare igiena orala, iar la cea din urma cred ca nici un producator nu respecta ce scrie acolo. Fac ei magarii mult mai mari si mai penibile decat la o amarata de pasta de dinti.
 

Mie personal mi s-a parut cool AirFloss-ul initial, dar cu timpul mi s-a parut din ce in ce mai gimmicky si mai slab decat un dus bucal normal. Cel pe care il am eu (modelul mai nou) e si foarte agresiv cu gingiile. Le prefer pe cele clasice, dar oricum ar fi, e mai bun decat nimic. Daca va place go for it. Apropo de asta, vand unul aproape nefolosit :biggrin:

Când mi se spune că periuța (electrică) nu este de ajuns, recomand ața dentară pentru suplimentarea periajului și cred că SCViper mă susține :smile:

Din experienta mea depinde de persoana, dieta, mod de periaj, pasta, etc. etc. etc. Pentru marea majoritate pacientilor periuta nu este de ajuns, pentru o buna parte nu sunt de ajuns nici periuta + floss combinate. Cel mai safe e sa folosesti si dus bucal.
 
  • Like
Reactions: Neo
Până la urmă am luat o jucărioară de-asta (numai că e cu B3 în coadă) din Lidl, la preț foarte bun. Pentru eventualii interesați, e în ofertă de azi. I-am făcut o probă și curăță resturile surprinzător de bine. Pe setarea de jet puternic mi-au sângerat gingiile. :biggrin: Stație de încărcare cu inducție, ușor de folosit. Singura chestie negativă e rezervorul cam mic, dar... e un irigator portabil, cu acumulator. Me happy!
Mai aveau un set de polișat claviatura și scobitori de-alea electrice. :biggrin:


13459
 
Mi se pare doar mie sau vizual e o copie de OralB? Seamana foarte tare cu periutele lor si statia de incarcare.
 
Plus că, odată ce consumatorul s-a obișnuit să asocieze imaginea mentală a unui brand-name cu funcția produsului, va fi un pic cam greu să-ți vinzi marfa ta care face același lucru dar arată cu totul altfel. Dacă cineva zice „aspirator de praf” te gândești instant la o cutie, un furtun și o țeavă cu talpă, așa că un aspirator care arată ca un cilindru montat direct pe țeavă pare puțin dubios, ca să nu zic de hoover-urile cu motor (și far!) în talpa cu mâner lung, și sacul atârnat de mâner, în exterior.
 
Si daca aspiratorul e galben cu negru te gandesti imediat la Karcher, daca pe pantofii sport apare un soi de check te gandesti la Nike, iar crocodilul de pe tricou la Lacoste, dar in toate cazurile e doar o coincidenta complet neintentionata. Adibas e un mit.
 
Ce e esențial când folosiți un irigator bucal e să nu direcționați jetul spre gingie, cum vi s-ar părea natural (împinge particulele alimentare mai adânc, lezează țesuturile pe termen lung). Jetul trebuie direcționat perpendicular pe dinți, spălarea producându-se prin efect Bernoulli.
 
Back
Top