irigator bucal

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Likes
636
Location
The Emerald Dream
#21
Și eu tot Sensodyne folosesc, parcă este mai puțin oribilă la gust și parcă albește (idk).

Vizita aia la stoma de 2x pe an nu știu ce să zic, dar din păcate nu am un stomatolog de încredere pe aici și o tot amân de câțiva ani :biggrin: Încă zero carii :biggrin:

Pache - nu știu ce să spun, eu bag semințe cât pot (nu prea mult că se găsesc rar și costă disproporționat plus că sarea nu face bine. Depinde foarte mult ce dinți ai de fapt.

@Ursa - ok, dacă au făcut montajul așa poate face ceva, nu știu ce să spun. Cred că ar trebui testat? :biggrin:
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Likes
313
Location
Cluj
#22
Sa protejeze impotriva cariilor si chiar sa contina substantele trecute pe ambalaj.
Prima cred ca tine de ADN plus cat respecta fiecare igiena orala, iar la cea din urma cred ca nici un producator nu respecta ce scrie acolo. Fac ei magarii mult mai mari si mai penibile decat la o amarata de pasta de dinti.
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Likes
119
Location
Bucuresti
#23
Mie personal mi s-a parut cool AirFloss-ul initial, dar cu timpul mi s-a parut din ce in ce mai gimmicky si mai slab decat un dus bucal normal. Cel pe care il am eu (modelul mai nou) e si foarte agresiv cu gingiile. Le prefer pe cele clasice, dar oricum ar fi, e mai bun decat nimic. Daca va place go for it. Apropo de asta, vand unul aproape nefolosit :biggrin:

Când mi se spune că periuța (electrică) nu este de ajuns, recomand ața dentară pentru suplimentarea periajului și cred că SCViper mă susține :smile:
Din experienta mea depinde de persoana, dieta, mod de periaj, pasta, etc. etc. etc. Pentru marea majoritate pacientilor periuta nu este de ajuns, pentru o buna parte nu sunt de ajuns nici periuta + floss combinate. Cel mai safe e sa folosesti si dus bucal.
 
Top Bottom