Întreruperi programate pentru mentenanță

Poți trece din editorul complex în cel text-only cu BB-code? În toolbar e butonul cu rotiță dințată din dreapta de tot.
 
O sa sap... Si sa nu mai zic ca m-ai pocit in poza de numa'. :frown:
 

Attachments

  • pocit.png
    pocit.png
    101.2 KB · Views: 22
Tu și cititul forumului prin e-mail o să ne bagi serverul în topul spammerilor din țară.

Avatarurile erau rotunde de la upgrade-ul anterior.
 
Cum de n-ai observat, a fost una din schimbările majore de aspect. Tot pe atunci m-am chinuit un pic cu GIF-urile.

Meanwhile am actualizat și pluginul de Tapatalk, că ăla vechi era nițel incompatibil și a făcut câteva mii de erori în doar câteva ore.
 
Eu sunt curios care sunt imbunatatirile aduse de ultimul update. Ca in afara de stricaciuni, chiar nu observ altceva...
 
Astea.


PS: nu credeam că e nevoie să-ți spun, da' trebuia să fii pregătit sufletește că cu Windows Phone cel fără de suport în industrie vei avea din ce în ce mai multe probleme de compatibilitate, și de tine depinde cât vrei să înduri până să trebuiască să-l schimbi. Sunt convins că au existat unii foarte fericiți să nu aibă telefon fix acasă ci să meargă la un telefon public cu fise/cartelă de câte ori voiau să sune pe cineva, da' după ce au început să se rărească telefoanele astea funcționale din oraș au trebuit să-și pună fix acasă sau mobil în buzunar ca să poată vorbi în continuare. Telefonia fixă n-a pus frână la dezvoltare fiindcă „băbăi, stațiașea, avem niște anonimi cu cartelă și nu schimbăm nimic până nu-s și ei de acord”.
 
Quark, poti lua oricand initiativa sa instalezi alt soft de forum in format text. Eu te sustin. Cu ajutor de la unii utilizatori il poti scrie de la 0 sa incapa pe o disketa de 5.25 :goofy:
 
Crecă-i defect al temei, sau al pluginului care afișează mai multe detalii despre ultimul postac.

Versiunea 2.0 a adus schimbări radicale la API (Application Programming Interface) și modul în care plugin-urile pot interacționa cu forumul ca să adauge funcții noi. Dar schimbările au fost incomplete; ele au fost definitivate în versiunea 2.1 pe care tocmai am instalat-o. Mă aștept că orice dezvoltator de plugin și temă va folosi ultima versiune de API, care oferă cele mai multe posibilități, în loc să folosească sub-versiunea anterioară incompletă sau versiunea majoră anterioară (1.x) care are același viitor ca și hornarii sau fierarii care fac potcoave. Deci cumva forumul și plugin-urile merg mână în mână, și ultima versiune e mereu necesară pentru a avea security patches și suport tehnic și toate funcțiile dorite.

[LE] Yeap era plugin-ul Last Post Avatar, care adăuga această funcție forumului în versiunea anterioară. L-am dezactivat, văd că nu mai e necesar, fiindcă forumul a încorporat această funcție direct.
 
Last edited:
YAY, a revenit la un avatar. :thumbs:

Inca una si ma duc.
Probabil e de la mine, cred. La munca am XP cu ultimul Chrome valabil pentru el si-mi lipsesc niste simboluri. In versiunea anterioara a forumului erau.

13420


LE. Mda, e de la XP. Pe un Win 7 cu Chrome mai la zi apare OK.

13421
 
Last edited:
Hm, am impresia că sunt folosite niște simboluri din fonturi acolo. Încearcă totuși și shift-refresh.

Forumul încarcă unele fonturi de pe Google Fonts. Pentru fonturi încorporate în OS, sub XP existau font packs actualizate de la Microsoft, inclusiv cu corecția pentru ș și ț cu virgulă dedesubt, nu cu sedilă. Nu știu exact simbolurile astea de unde-s trase.
 
Am incercat shift-F5, ctrl-F5, delogat, inchis browser. La fel face.
Clar lipseste ceva pe XP.
Noi sa fim sanatosi. :smile:
 
YAY, a revenit la un avatar. :thumbs:

Inca una si ma duc.
Probabil e de la mine, cred. La munca am XP cu ultimul Chrome valabil pentru el si-mi lipsesc niste simboluri. In versiunea anterioara a forumului erau.
E de la tine, alea nu sunt imagini ci fonturi (fa? font-awesome cumva?) si browserele vechi nu stiu ca o clasa CSS numita fa-eraser inseamna ca vrea sa afiseze caracterul respectiv. Se repara cu alt browser, ca fontul nu e din Windows ci descarcat de pagina.
 
Se repara cu alt browser, ca fontul nu e din Windows ci descarcat de pagina.
Tocma' vroiam sa pun o poza din Firefox unde totul e in regula si m-am nimerit si peste explicatia ta. :thumbs:
So be it.
13423


LE. Relax Styr ca nu ma ofuschez asa repede. :biggrin:
Pe bune ca mi se filfiie ce date se aduna despre mine si obiceiurile mele de navigare (on road and/or online).
 
Nu ma prind cum sa ajung la ultimul post necitit al unui topic, direct din lista de topicuri. Hints?
 
Click pe titlul topicului. Sau ca sa ajungi la ultimul post din topic dai pe "X minutes ago"
 
Back
Top