Întreruperi programate pentru mentenanță

burebista

Manic Miner
Pe calculatorul de la munca totul e OK dupa citeva navigari ici-colo.
Eu sunt obisnuit cu noul Xen de pe alte forumuri asa ca go for it.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Btw dacă crapă ceva temporar, e de la încercările mele de a activa PHP 7.1 în loc de versiunea implicită, veche. Am dat o rugăminte și la hosting să mă ajute, poate intră și ei să verifice.

[le] Schimbarea versiunii de PHP va fi posibilă după migrarea contului de pe Apache 2.2 pe Apache 2.4, când au disponibilitatea să o facă.

[lle] Gata, avem PHP 7.1 și Apache 2.4.
 

Quark

Zis și Brucan
1) Se misca mai greu. Logic, e mai nou.

2) Unde-i butonul? Fara el mi se pare incâlcit sa ajungi la ultimul post / ultima pagina. :frown:
 

Attachments

 • old001.jpg
  old001.jpg
  166.8 KB · Views: 28
 • new001.png
  new001.png
  86 KB · Views: 26

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
1) E doar o impresie sau ai măsurători? Ai golit cache-ul browserului înainte, pentru ca și versiunea veche să fie forțată să tragă totul de pe server, nu să dea impresia de viteză fiindcă are în cache cam orice imagine și javascript?

2) Page counter-ul dispare la rezoluții de ecran prea mici, după ce dispare și numele secțiunii. Probabil se poate aranja din temă un pic pentru ca să încapă totuși. Dar vezi și data ultimului post, afișată sub titlu. 5 aprilie, 21 martie, etc. Aia e un link. Când page counter-ul NU poate fi afișat, data devine un link la ultimul post din thread. Când page counter-ul poate fi afișat, atunci data e link spre thread-ul în sine.

Fă experimente pe desktop, unde poți redimensiona fereastra browserului ca să vezi ce elemente dispar treptat în funcție de lățimea spațiului de afișare. Firefox parcă avea și un mod de inspectare a unui site, prin care puteai comuta direct între mai multe „rezoluții” pentru a simula ecran de telefon, tabletă, laptop, PC.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
La mine apare in stanga de cand cu xenforo, si se vede ca inainte.

new_post.png
 

Quark

Zis și Brucan
Cand ajung la un desktop verific. Pe moment Lumia. Ia cache-ul browseului il golesc fara numar (manual) si cand ies din Browser (automat). :smile: Si mai dau si un CCleaner dupa ce am iesit, sa fiu sigur ca s-a sters tot.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
E nevasta bolnavă, mă mai întrerup din butonat când are nevoie de ceva, asta e.

Tocmai am pus o temă nouă, XF2 Default Dark, posibil să arate mai bine decât alea moștenite din versiunea veche.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
S-a făcut întreruperea, s-a făcut mentenanța, sunt multe îmbunătățiri dar cel mai curios aș fi dacă editorul merge ok. Smailicii apar într-un meniu pop-up, poate îi organizez un pic mai bine. Am mutat jQuery să fie self-hosted ca să nu avem interogări spre Google pentru asta. Avem și native push notifications acum, avem și reacții la posturi (nu doar like ci și niște cancer facebook-style), și altele.
 
 • Like
Reactions: Neo

Quark

Zis și Brucan
Mie imi zburda textul pe care il bat pe tot ecranul (pe mobil). Imi este f. greu sa mai postez. :frown:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Dați și un shift-refresh dacă e.

Windows Phone nu mai prea e suportat de nimeni. Tapatalk poți să pui?
 

Quark

Zis și Brucan
Mai precis: textul "tremura" la fiecare tasta apasata, iar intreaga fereastra se deplaseaza aleator, pe verticala, la fiecare tasta apasata. Scriu in blind. :sad:
 
Top