Întrebări pe care ni le punem de mult

Le legi bine si pui si o mana de mortar peste ele, pe locul soneriei, sa fie macar o treaba serioasa... :goofy:
 
Cred ca se arde soneria in cateva minute, nu pare o solutie prea buna. In schimb o actionare remote a soneriei... ar fi ceva.
 
Mergi în Hornbach şi iei un întrerupător comandat radio, îl legi în doză la firele de la sonerie apoi dai chitul peste el. Dai bâza cu telecomandă, nici n-o să ştie de unde :biggrin: Doar că e uşor de oprit (soneria), şi te costă cam mult. De verificat şi dacă nu cumva îi trebuie alimentare...

Varianta 2 ar fi tantarul incognito care o s-o ţină trează nişte nopţi.

Master of all evils e annoy-a-tron-ul, care pe unii i-a scos din minţi. Citeşte comentariile clienţilor...
 
Iniţial vroiam să-ntreb dacă există deodorante care să NU fie şi antiperspirante (trăisem cu impresia că toate produsele de genul ăsta, pe lângă că au un miros plăcut, mai şi inhibă transpiraţia). M-am dat puţin pe google ş-am aflat că sunt, de fapt, produse diferite.

Pe mine mă interesează să folosesc deodorant (fără funcţia de antiperspirant). Momentan am un adidas deo stick ice dive. Nu scrie nicăieri pe el că ar fi şi antiperspirant. E suficient? Cum îmi pot da seama dacă e doar deo?
 
Când ajung acasă îţi dau eu un nume de deodorant care NU e şi antiperspirant. E ecologic, nu costă enorm şi e excelent. Dar nu ţin minte numele :smile:
 
Soap, soap, dar eu ştiu oameni (me included) care la 5 minute după ce ies din duş, put pe la subsoară. Ce drac să faci, ghinion genetic. Şi eu prefer să transpir (ajută la sănătate), dar să nu miros (ajută la socializare).
 
Din cate am inteles eu, ambele calculatoare sunt la el acasa. Cam greu de crezut ca are conexiune gigabit cu serverul din America...
Imi doream de mult sa am ocazia sa folosesc asta, so here it comes :biggrin::

facepalm.jpg


Marius... o rezolvare care sa rezolve problema generala, nu un caz particular. Eu nu am intrebat de rezolvarea problemei lui Adrian ci a problemei Windows-ului. Doar pentru ca te bagi pe server sa faci toata treaba nu inseamna ca ai rezolvat problema doar ca ai ascuns-o si o ocolesti.
Si iti atrag atentia pentru ca esti medic si ar trebui sa asculti un pic mai atent "pacientul" si sa tratezi problema nu sa tratezi ce stii tu sa tratezi. Si in nici un caz sa nu ascunzi problema si sa o ocolesti. Nu se rezolva de la sine si nici nu stii cand te lovesti iar de ea si din diverse motive nu ai cum sa o ocolesti prin "metodele clasice".

Deci stop si de la capat: daca ai vreo rezolvare la problema Windowsului cu copierea in retea spune-o daca nu poate data viitoare constati pe blog ca "aveti" o problema. :smile: De acolo am inteles eu ca tu ai rezolvarea (nu, nu lucratul pe server) si nu vrei sa o spui.
 
Am o vecină...

Afla la ce ore doarme. Downloadeaza de pe net "Le CD de la revanche". Ofera-i o auditie. Dintre "melodii" iti recomand plansetul de copil mic. Chiar daca cheama politia n-are ce sa-ti faca, doar e un copil care plange wtf... :smile:
 
daca ai vreo rezolvare la problema Windowsului cu copierea in retea
Problema există pentru toată lumea, dacă ar exista și o soluție deja s-ar ști, ar exista un patch sau măcar un KB undeva pe la Microsoft pe site. Problema e parte software, parte hardware: FTP-ul merge mai repede și constant, dar tot nu merge la viteza maximă permisă de cea mai lentă dintre componentele de pe lanț.

Din ceva articole recente citite am descoperit că USB3 și SATA 6Gbps nu prea pot fi implementate pe actualele chipseturi (Southbridge) pentru că legătura între SB și NB e cam lentă. Nu atât de lentă să o satureze o copiere de 60 MB/sec, dar destul de lentă ca o asemenea copiere să conteze dacă datele din RAM se întorc prin SB la PCIe (placa de rețea) și în acelșași timp de pe un disc de pe SB se citesc sau copiază date în RAM sau, mai rău, pe alt disc. Se pare că SB e dimensionat să facă orice operație singulară la viteză maximă, dar nu să facă toate operațiile posibile simultan la viteză maximă, chiar și 6 SSD-uri rapide (220 MB/sec) pe cele 6 porturi SATA2 pot satura conexiunea SB-NB.
 
Oh fuck, am uitat :frown:
Linkie.
Nu te speria că scrie "adolescenţi", e bun pentru toată lumea.
LE: dacă vrei să arunci cu banii, şi ăsta merge. Dar e prea scump pentru ce face.
 
Mersi. Mie şi primul mi se pare scump. :smile: Nu am probleme cu transpiraţia, eram doar interesat de un deodorant care să nu fie bloatware (că s-a tot folosit termenul lately :biggrin:).

Bema ăsta se găseşte prin farmacii sau trebuie să-l iau de pe net. Cât te ţine un flacon?
 
Te ţine destul de mult. 2-3 fâsuri sub fiecare braţ ajung pentru 24 de ore. Cam 2-3 luni, folosit cu cap. Nu mă dau când stau pe-acasă (most week-ends), că nu are rost, prietena mă place şi aşa :smile:
În general, produsele eco ţin mai mult decât cele obişnuite. Nu pot să spun exact motivul, dar aşa este. Prietena mea foloseşte un şampon solid de păr, se spală pe cap zilnic (uneori şi de 2-3 ori pe zi) şi o ţine 2 luni jumate, în medie. Nu mai zic de efectul benefic asupra organismului; chestiile obişnuite din comerţ sunt pline de parabeni, SLS, etc. - şi alea eco nu sunt toate mai scumpe. Şamponul ăla solid e 12 RON, de exemplu, şi ţine o groază.
 
Gillette Gel. Punct. Chestia cu antiperspirant nu e valabila (desi scrie pe el), pentru ca eu unul transpir fix cat transpir si fara de el. Numai ca nu miroase deloc. Singura problema e ca nu se prea gaseste. Folosit cu atentie, tine ~2-3 luni, folosire zilnica, pret pe la 15-20 RON. Dar nu stick, ci gel (arata ca stickul, numai ca are gel inauntru :biggrin:).
 
Gillette Shaving Gel Ingredients:
Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Sorbitol, Parfum, Isobutane, Hydroxyethylcellulose, PEG-90M, Propylene, Glycol, Aloe Barbadensis, Leaf Juice, Benzyl, Salicylate, Limonene, Linalool, CI 42090.
Sursa.
Sincer, yuck.
Because of its high alkalinity and the slight possibility of nitrosamine formation, it was expected by cosmetic chemists such as S.J. Strianse, that TEA would have disappeared from mainstream cosmetics by the 1980s. However, the chemical has proved tenacious, and is still widely used as of 2009. This may be due to the conservatism of the cosmetic industry, or to cost factors, or to other factors.

N-am găsit nicăieri lista de ingrediente pentru Gillette Gel, ceea ce mă face să fiu un pic circumspect.
jarod, your call :smile:
În general, sfatul meu este să căutaţi informaţii despre ingrediente înainte să ajungeţi să le folosiţi în mod constant. Eu unul consider că fiind "cheap" (17 lei versus 37 o dată la 3 luni) este egal cu a-mi vinde sănătatea pe o bere pe lună. Nu merită.
(ştiu, sunt fumător şi o să-mi scoateţi ochii cu asta, noah... eu am vrut doar să fiu de ajutor...)
 
Gillette Gel. Punct. Chestia cu antiperspirant nu e valabila
Subscriu: mie mi sa pare bun, cel mai bun din tot ce am încercat în ultimii 10 ani. Îl folosesc de vreo 3-4 ani și am mai încercat între timp și altele, că se găsește greu (am găsit în Auchan și am luat ultimele 2 de pe raft). Are și efect antiperspirant și la mine funcționează - nu la modul tembel că nu mai transpiri nici dacă mergi la sală 2 ore (nu am încercat, dar bănuiesc) ci moderat, transpiri mai puțin.

N-am găsit nicăieri lista de ingrediente pentru Gillette Gel, ceea ce mă face să fiu un pic circumspect.
Nu o găsești pentru că e pe o etichetă externă detașabilă care de obicei se desface și se aruncă atunci când le pun în raft în magazine. Iar formula card nici nu o să o găsești vreodată, e al naibii de bine păzită ca dealtfel orice în această industrie.
 
Back
Top