Întrebări pe care ni le punem de mult

Philips 305, facut inainte de '90 (deci posibil cu condensatori expirati). Are 5 intrari stereo, cam 8kg, e posibil sa aiba 2x100W, dar nu cine stie ce calitate. Se vinde cu 25-30 de euro.

PS: Am I good or what?! :biggrin:
 
Pe vremea cand a fost facut amplificatorul, netul era doar un vis frumos :smile:. Nu cred ca mai are nimeni documentatia de acum 25 de ani.

Comparatia intre Genius SW5005 si asta e ca intre mere si pere. Adica nu prea poti compara un sistem de boxe active care-s 5.1, cu un amplificator care e stereo. Adica depinde daca vrei 5.1, daca vrei 100W pe canal, ce boxe legi de amplificator, etc. Daca nu te intereseaza asa tare, go Genius si nu mai ai alte griji gen cabluri haudiofile :smile:. Daca nu faci un recap la amplificatorul ala si cu niste boxe ieftine probabil ca suna cam la fel - si scapi si de grija de a gasi mufe care sa semene cu alea de boxe de pe vremea RDG.
 
Ştiu, dar am mai găsit documentaţie de la multe produse făcute de pe vremurile alea. :smile:
M-ai cam pus pe gânduri, mai ales că individul cerea 300 de lei, i-am oferit 200 şi, suspect de rapid, a acceptat.
 
Daca nu as fi avut lucrari prin casa, MAINE l-as lua cu 200RON. Ideea e sa fie functional 100% si musai neumblat inauntru - asta daca nu ai pe cineva care sa-l surubareasca. Si f. important e si aspectul in sensul ca sa nu fie zgariat / revopsit.

LE: Daca vrei sa afli detalii despre el poti sa arunci o intrebare AICI.
 
Vorba lui miahi, mi-e teamă să nu arunc 200 lei pe fereastră. Nema garanţie, nimic. Plus că n-am boxe aşa puternice şi performante. Am nişte vechituri de 25W (reali) pe canal, româneşti, aranjate de mine de pe vremea când electronica figura printre pasiuni. Deci, musai ar necesita o investiţie măricică. Socotind aşa, tot spre Geniusul ăla mă trage aţa, deşi nu prea tare, din moment ce mă codesc de ceva vreme să-l iau. Cu toate că nu-s nici foarte pretenţios la muzică şi nici bătut în cap să folosesc volumul la 100%. Dacă Geniusul ăla are 30-35 W reali, cum se spune, 15-20 W îmi sunt mai mult decât suficienţi pentru sufragerie şi urechile mele.

EDIT: cum sunt ASTEA, eventual chiar comparate cu Geniusul?
 
Last edited by a moderator:
Daca nu vrei 5.1, mergi pe Microlab, 5.1 e singurul "avantaj" al Genius-urilor, sunetul e clar mai bun la celelalte.
 
Daca nu vrei 5.1, mergi pe Microlab, 5.1 e singurul "avantaj" al Genius-urilor, sunetul e clar mai bun la celelalte.

Am comandat Microlab solo 6, la 299 lei, transport inclus. :biggrin: Sper să fie-ntr-un ceas bun şi să merite. În general, am avut noroc la produsele comandate online.
 
Am si eu o intrebare care ma munceste de ceva timp. Nu de mult, dar destul cat sa rabufnesc pe forum. :biggrin:

Am un hard extern care se poate conecta pe ESATA, Firewire400 sau USD 2.0.
Pe staptrele lui am o intrere pentru miniUSB, una de E-SATA si 2 (doua) de Firewire.

DE CE DOUA INTRARI DE Firewire?

Hardul stie sigur doar Firewire 400. Si chiar daca ar sti Firewire 800 tot o singura mufa ar fi de ajuns pentru ca sunt backward compatibile, la fel ca USB 2.0 cu 1.1 si 1.0.

PS: Daca stiti cumva de unde pot sa imi cumpar si eu un cablu "E-SATA to E-SATA" as fi recunoscator.
 
Amşi eu HDD cu 2 mufe Firewire. Dacă făceai un RTFM la HDD aflai că:
"The Firewire entries can be daisy-chained, so that you can use multiple Firewire-enabled device by having only one port occupied on your Motherboard. Attach another Firewire device to the secondary Firewire prot on your Hard-Drive to make it available for the operating system."
Ce mai zice e că orice port poate fi folosit ca extender, deci nu contează în ce mufă le bagi, şi că HDD-ul trebuie să fie pornit ca să funcţioneze cascadarea.
 
Mi-au venit Microlabele. :hihi: Bune, dom'le! Mulţumesc celor care m-au adus cu picioarele pe pământ şi m-au ajutat să nu iau Genius SW5005. :biggrin:
 
Căutam ceva, am intrat pe site la eMAG. Văd un ceva mișcător cu "Resigilate" (cred că ei voiau să fie reclamă), arunc o privire de curiozitate. Văd vreo 3 filme cu proiectorul cu ketchup care "acum e cu 5 milioane mai ieftin" și mă uit prin lista de produse: televizor de 2500 RON cu un pixel defect și zgârieturi, reducere 20 RON. WTF? La fel, aparat foto de 430 RON cu reducere de 30 RON.

Cel puțin în zona monitoare-televizoare LCD reducerile pentru pixeli defecți sunt de obicei nesemnificative, de ce ar da cineva banii pe ele când le pot lua complet funcționale aproape la același preț?

O grămadă de produse cu defecte (dSLR-uri fără acumulatori, curea și zgâriate), vechi și cu garanție 6 sau 12 luni (e legal așa ceva? fac pariu că nu) nu se califică ca "resigilate", nici măcar refurbished, doar SH. Iar prețul nu e pe măsură.
 
N-am idee care e faza cu ale tale, dar am vazut si reduceri mai serioase la unele produse... candva in trecut.
 
Da, unele produse au reduceri mai serioase. Mai toţi retailer-ii mari din România practică/practicau metoda asta; pe mine nu mă deranjează.
14% la aşa ceva e reducere frumoasă, spre exemplu.
Sau reducere mare de tot aici; vorbim de peste 30% reducere. Acuma nu ştiu dacă preţul original e umflat, nu stau să fac comparaţii că nu mă interesează :smile:
 
nicolin, cu cine vrei.

Îmi plăcea mai mult e-mag-ul dinainte de preluarea de actualii proprietari. Atunci chiar găseai la ei cele mai ieftine produse, comunicarea cu clienţii era mult mai bună ca acum. E-adevărat că şi acum mi s-au rezolvat de două ori foarte prompt problemele cu produse defecte (monitor Horizon 22" şi router D-Link DI524, primul reparat, al doilea înlocuit cu unul dintr-o clasă superioară). Erau şi pe acea vreme multe promoţii, cu preţuri atractive. Nu-mi amintesc să fi avut aceste resigilate pe-atunci şi sunt client tradiţional. Însă mi-amintesc că de fiecare dată produsele mi-au sosit SIGILATE, de la mama lor.
 
Back
Top