Întrebări pe care ni le punem de mult

Eh, premiul cel mare mai creste vreo 2 saptamani ca sa fie acolo ceva bani de alegeri, ca de obicei... :biggrin:
 
Am placa video cu iesire dual-DVI.
Am monitor cu intrare dual-DVI.
Am doua cabluri DVI.
Sa imi fac extended desktop sau cloning? :biggrin:
 
Picture-in-Picture, dacă ştie monitorul. Sau side-by-side. Monitorul meu le ştie pe amândouă, dar din păcate intrările digitale sunt shared, în sensul că nu le poate combina în felul ăsta.
Este că nu te aşteptai la un răspuns? :smile:
 
Aia bănuiesc şi io. :tongue: Îi întreb în special pe cei care se pricep cât de cât.
 
Ce anume te interesează? Poze și specificații găsești pe Internet, păreri subiective orice român ar fi în stare să îți dea chiar dacă a văzut-o doar în poze, deci ... ?

Motor mare, consum destul de mare (4Motion consumă în plus), nice features dar nu cred că merită dezavantajele (preț și consum) față de un Pasat standard din același an. Ai parte de foarte multă zăpadă pe unde te plimbi? 4Motion fără lanțuri tot nu face minuni, dar faci niște derapaje controlate de te aplaudă toți colorații din cartier :biggrin:
 
Păi... păreri. Poze am găsit şi eu, oricum am mai fost cu maşina aia, doar că nu i-am prea acordat atenţie. Şi nu-s în poziţia să fiu pretenţios, deşi nu-mi place că motoru' e cam mare. :tongue:
 
Suna ca si cum ar consuma 18-20 la suta. Adica dupa ce o cumperi deja incepi sa te gandesti cum sa scapi de ea :tongue:.
Si gandeste-te daca ai cu adevarat nevoie de 4Motion. E cool daca mergi pe drumuri care "cer" 4x4 dar creste consumul, creste pretul masinii, creste complexitatea (mai multe lucruri care se pot strica si care costa cat o mana si-un picior sa le repari) si nu in ultimul rand, e mai galagios (sa vezi cum te intrebi ce suna atat de urat cand ii dai talpa :biggrin:).

In plus un 4x4 te pacaleste ca poti sa te bagi pe oriunde. Dar indiferent cat de bine gandit e, tot poti sa te arzi. Am ramas chiar cu Passat 4Motion blocat in noroi si cu tot 4Motion-ul si ESP-ul lui doar invarteam rotile in gol, fara sa fiu pe burta, suspendat.

Tu stii care-ti sunt prioritatile si nu le-ai enumerat aici, deci "fabulez" si eu :smile:.
 
"2004 VW Passat 1.8T 4Motion" cum sună? :biggrin:
Daca vrei sa afli cat de potrivita e alegerea spune si ce criterii trebuie sa indeplineasca.

E o masina mare, scumpa si relativ performanta. Care dintre aspectele astea te afecteaza sau intereseaza mai mult? :tongue:
 
Deja dupa 'VW Passat' m-ai pierdut. Eu am o impresie proasta despre masina asta din prisma majoritatii posesorilor, mai ales TDI-stii bruneti. Pas.

Consumul nu e exagerat de mare pentru o masina de 150Cp. Oricum daca te dai la ea papa mult.
 
Alea-s consumuri in primul rand de Germania, autobahn si orase cu trafic civilizat... :smile: Cauta detalii de la posesori pe VWForum.ro, ar trebui sa fie destui cei cu o masina asemanatoare.
 
La noi majoritatea sunt diesel, putini cred ca au 1.8T si, in plus, korby e din Cluj, deci nu cred ca se sta pe loc la semafor ca in Bucuresti.
 
Mie mi se pare selfkill să iei o hardughie cu 1800 cmc pe benzină. Toţi vor să scape de ele. Probabil de-aia le şi dau ieftin.
 
La noi majoritatea sunt diesel, putini cred ca au 1.8T si, in plus, korby e din Cluj, deci nu cred ca se sta pe loc la semafor ca in Bucuresti.
Sunt destui oameni care inca se mai uita si la altceva in afara de consum cand iau o masina si nu se arunca la TeeeDeeeIiii manca-tzi-ash, cel putin pe ClubAudi sunt destui posesori de masini cu 1.8T, atat in varianta de 160CP, cat si in cea de 163CP...

Mie mi se pare selfkill să iei o hardughie cu 1800 cmc pe benzină.
Deci eu am facut turbo-selfkill, nu? :tongue:
 
Back
Top