Întrebări pe care ni le punem de mult

Horizonul meu de 22" consumă 40W. Mi se pare satisfăcător. Având în vedere că tot sistemul consumă mai puţin cu cca. 50-60W faţă de vechiul sistem Duron based, mulţumită optimizărilor de la procesor şi diferenţelor dintre monitoarele CRT şi LCD, eu sunt destul de mulţumit. Am sistem muult mai puternic decât cel anterior, monitor mai mare şi consumul mai mic cu cca. 30%. E ceva.
Deranjant devine la LCD-urile (nu mai zic de plasmele) mari. Daca ai două de-alea în sufragerie, iarna nu mai ai nevoie de încălzire... :biggrin:
 
Eu am 34W consum, dacă la tine a fost o reducere de 30% la mine așa ceva nu e posibil decât cu LED, orice altceva ar consuma mai mult. La monitor, procesor și placa video condițiile mele de upgrade sunt să ofere cel puțin aceeași performanță la consum sensibil mai mic sau performanță sensibil mai mare la același consum, altfel îmi e bine așa cum e acum.
 
La modul in care progreseaza tehnologia LED - se pare ca in fiecare an se injumatatesc costurile si se dubleaza performanta diodei - nu cred ca mai apucam LCD cu iluminare LED, in cativa ani o sa fie "full" LED. Deja au aparut televizoare, pana la monitor este doar un pas.
 
Are cineva vreo idee dacă se găseşte în Românica ceva Gibson Eclipse (în diferite variante)?


Mulţam.
 

Attachments

  • 92%27%20Gibson%20Les%20Paul%20Custom.jpg
    92%27%20Gibson%20Les%20Paul%20Custom.jpg
    277.1 KB · Views: 31
Are cineva vreo idee dacă se găseşte în Românica ceva Gibson Eclipse (în diferite variante)?


Mulţam.

Romanian Guitarist Community Forums, acolo ei legatura cu Rares Totu aka midnight rider, el aduce cam tot ce inseamna Gibson.

De asemenea iti recomand Thomann care trimit colete in Romania si in plus exista o gramada de indivizi care aduc chestii de pe acolo cu ceva comision, ii gasesti tot pe RGC.

Acuma, din cate stiu io Gibson Eclipse nu exista, Les Paul-urile de la Gibson se numesc simplu Gibson Les Paul, Eclipse sunt LP-urile facute de ESP/LTD si daca vrei sa te joci cu ele, teoretic le gasesti la guitarshop, dupa cum zicea si Velkan, practic nu stiu.
 
'oi fi nimeri şi eu aiurea + ţinut minte strâmb, fiind mai multe modele de la mai mulţi producători care arată aproximativ la fel, diferenţa fiind destul de greu de observat pt. un ochi neformat. :biggrin:
Mda, e vorba de ESP.

PS: N-am bani de Gibson Les Paul. Nici de ESP. :biggrin2: Harley Benton looks fine to me.
PS2: Hobby, nimic prea serios.
 
Harley Benton is niste prastii, daca vrei de musai LP care sa fie si ieftin vezi Epiphone (divizia low cost de la Gibson) sau LTD (low cost de la ESP). Epiphone in Cluj poti vedea la MC Music pe Horea, teoretic, practic nu stiu ca nu am fost demult p`acolo.

Oricum, distractia ii un pic mai scumpa, nu iti iei chitara si ai un sunet de Schuldiner. Iti trebe si un procesor, un cub, o placa de sunet care sa stie ASIO calumea daca vrei sa o bagi prin computer si o multime de alte chestii. :biggrin:
 
Am fost io de vreo lună, nu-s. Şi cum ziceam, hobby, nu Kirk Hammett. :biggrin:


PS: ESP Iron Cross e FTW. :goofy:
 
O întrebare ipotetică: dacă aş câştiga la Loto o sumă mare de bani, cum aş putea să-mi protejez identitatea? Există ceva legal în această privinţă?
 
Nu, fără acordul tău nu îți pot face publică identitatea, doar agenția de la care a fost luat biletul câștigător și eventual date statistice anonime gen sex și vârstă, poate profesie.

PS. Felicitări :smile:
 
Ehehe, mersi pentru felicitări, aş vrea eu. Era chiar ipotetică întrebarea. N-am mai jucat de ani de zile la 6/49. Discutam cu colegii de serviciu şi ne-am blocat la faza asta. :smile: N-a ieşit la a-ntâia nici săptămâna asta. Poate când voi juca eu... :biggrin:
 
Atenţie la ce semnezi, că te vor tenta cu contracte de publicitare şi cedare de imagine şi alte alea. De asemenea, e o diferenţă între modurile în care să-ţi facă plata - dacă vrei toţi banii odată sau în rate timp de ţ ani. Oricum ai timp un an să revendici câştigul, ar fi bine să te duci măcar împreună cu un consilier financiar dacă nu chiar şi cu un avocat. Iar la aşa sumă mare, te poţi duce înainte pe la diverse bănci să vezi ce ţi-ar oferi ca să bagi o dubă de bani la ei în conturi, şi nu mă refer la o cafea până se întocmeşte contractul standard :biggrin:
 
Mulţumesc de răspunsuri. :smile: Oricum, dac-ar fi să dea norocul peste mine, primul lucru pe care l-aş face ar fi să părăsesc "the land of choice". Poate nu definitiv, dar un tur de vreun an prin Europa nu mi-ar displace. Şi m-aş scădea la întreţinere, în mod sigur. :biggrin:

PS: da, la un vagon de bani aduşi unei bănci, s-ar schimba poziţia de negociere. Era un banc pe undeva... aha:

Unul mai jerpelit intră într-o bancă. La ghişeu, îi zice fetei:
- Duduie, vreau să depun nişte căcaţi de bani în căcatul vostru de bancă...
- Domnule, în banca noastra, noi nu permitem asemenea vocabular. Îl chem pe şefu'.
- Care-i problema, domnule? întreabă şefu'.
- I-am zis duduii că vreau să depun nişte căcaţi de bani în căcatul vostru de bancă...
- Despre ce sumă-i vorba ?
- A, un kkt de vreo două milioane de dolari...
- Şi curva asta nu vrea să vă servească?
:biggrin:
 
Back
Top