Întrebări pe care ni le punem de mult

Pffff, acum te-ai trezit şi tu, ieri a fost ultima zi de download oficial... Pun diseară RC-ul pe FTP dacă vrei, sau între timp cauţi RTM-ul.
 
Am reusit sa aranjez partitiile (Acronis sucks grav, am reusit sa raman fara mare parte din date din cauza lui; noroc cu Partition Magic) dupa care am purces la a instala Windows 7. Cum versiunea asta de mai sus a ramas in memory stick-ul ramas la randul lui la munca am folosit o versiune mai veche, de prin iulie, pe care am gasit-o pe calculator (nu mai tine minte cand si de ce am downloadat-o :biggrin:)
N-am apucat sa il butonez prea mult dar a facut o prima impresie buna cand a gasit driveri pentru toate rahaturile de prin laptop. Singurul lucru care lipseste e OSD-ul de la butoanele alea "speciale" (FN).
 
Vreau să vopsesc un container în culori de camuflaj. E în grădină pe post de atelier de lucru (banc cu menghină, bormașină, polizoare etc) și vreau să îi dau un aspect cât mai puțin discordant cu împrejurimile. Cum nu o să îl vopsesc de 2 ori pe an m-am gândit la un UCP, merge și iarna și vara, sau CADPAT, dar nu am idee cum să fac marcajele pentru vopsire pe ditamai hardughia și chiar și execuția ar fi al naibii de grea.

Chiar și woodland e greu de desenat, de executat e relativ ușor. Ceva idei sau sugestii? Sau în ultimă înstanță plasă de camuflaj mai ieftină, nu la 2000 lei pentru un container?
 

Attachments

  • UCP.jpg
    UCP.jpg
    69.9 KB · Views: 40
Mda, doar că la 45 RON metrul liniar și la vreo 23 de metri liniari (circumferința + acoperișul) costă doar 1035 RON. Vopseaua costă sub un sfert și protejează și containerul.
 
Metoda propusă de miahi mi se pare cea mai bună. Mai ieftină şi facilă cred că e doar a tipului mătăhălos din reclama în care i-a decorat piticului ăluia maşina cu graffiti. :hihi: Dacă găseşti unul.

Cum aş putea face Firefox să-mi afişeze fundal mai închis la culoare când vizionez jpeg-uri în browser? E tare deranjant fundalul alb. Dacă nu se poate altfel, vreo temă (mai închisă şi) mai simplă e pe undeva?
 
Adrian, depinde cât de mare e container-ul. Eu am folosit spray-uri cu vopsea, gen grafitti, pentru obţinut camuflaj gen deşert pentru calculatoare. Îţi trebuie mai multă vopsea pentru culoarea de bază, după aia vopseşti pe deasupra "pete" cum te ţine imaginaţia.
 
6mx2.5mx2.5m. La costul plasei e prohibitiv (nu fac război, e doar pentru estetică), dar nenea cu spray-ul a zis să îi trasez model ca să dea, altfel nu se bagă.
 
Cred că iar n-am fost destul de explicit. Eu am dat cu spray eu însumi, fără să mă pricep. Dar e adevărat, erau suprafeţe mult mai mici (monitoare, carcase...). Aplicarea unei culori de bază e partea cea mai grea, făşiile de vopsea de alte culori de deasupra sunt după aceea limitate doar de imaginaţie. Şi e fun :smile:
 
Dai o vopsea de baza (culoare incerta, gen kaki, maro), acoperi cu o plasa subtire pentru suport si plantezi imprejur ceva planta agatatoare perena?
 
Dai o vopsea de baza (culoare incerta, gen kaki, maro), acoperi cu o plasa subtire pentru suport si plantezi imprejur ceva planta agatatoare perena?
Bună idee, cu plante chiar rezolv complet problema vizuală. Ce plante rezistă și iarna fără îngrijire extensivă?
 
Back
Top