Întrebări pe care ni le punem de mult

Nu e chiar engrish, e archaic, derivat din asta. "Me Wants" nu apare în dicţionare, nu există din unct de vedere literar, dar e o "poceală" intenţionată.
 
„I want”, dacă vorbeşti corect la persoana I (eu vreau), sau „me wants”, dacă te referi la tine la persoana a treia (je vrea).
 
Cum se traduce odd time signature în romînă? Măsură?... impară? Complexă? Compusă? Dubioasă? Dream Theater-like? :goofy:
 
Intrebare pe care mi-o pun de aseara: cum maresc capacitatea partitiei C: ca sa instalez Vista?
Am tot incercat aseara cu Acronis si Partition Magic da' n-am reusit decat sa ma pricopsesc cu o a 3-a partitie de 10 GB.
 
Caz 1. Micşorezi D: lăsând spaţiu la începutul partiţiei. Măreşti C:. Apply. Totul ok. Dacă nu,
Caz 2. Micşorezi D: lăsând spaţiu la începutul partiţiei. Apply, restart. Măreşti C:. Apply. Totul ok. Dacă nu,
Caz 3. Faci imagine la C. Faci restore la imagine mărind dimensiunea la cât vrei.
Backup la date în prealabil e highly recommended.
Am impresia că micşorai D-ul dar nu şi partiţia extinsă.
 
Pai am micsorat d-ul, da' n-am vazut vreo optiune gen din ce parte (inceput sau sfarsit) sa taie spatiul ala. O sa mai sap diseara sa ma lamuresc.
Apropo, exista vreo diferenta importanta intre versiunile de 32 si 64 de biti ale lu' Vista? in afara de faza cu management-ul de ram (peste 2 GB).
 
La Unallocated space before bagi cat vrei sa tai din d, iar apoi maresti c-ul punind aceeasi dimensiune dar la unallocated space after.
 

Attachments

  • New Bitmap Image.JPG
    New Bitmap Image.JPG
    27 KB · Views: 17
As instala wingoz 7 numa' ca nu stiu cum sta la capitolu' driveri pentru notebook-ul in cauza, un Asus A6T. Pe site-ul Asus exista driveri fie pt. XP fie pt. Vista 32biti, de aici si ideea de a instala versiunea de 32.
Oricum, mai intai tre' sa maresc partitia aia. Sau sa cumpar un HDD mai mare. :smile:
 
Poți să încerci și să vezi. Eu am avut Vista și 2008 pe un laptop la care era nevoie să instalez manual driver pentru aproape orice dispozitiv, de la TPM la touchpad, cititor de carduri etc și era HP, nu cine știe ce chinezărie. Am pus Win 7, nu a fost nevoie de nici un driver manual, ți-a luat de pe Internet tot ce nu era în kit. Inclusiv TV tunerul USB :smile:
 
Back
Top