Întrebări pe care ni le punem de mult

Cum aş putea muta Documents and Settings (Win XP) pe alt disc? Aş vrea să-l duc de pe SSD-ul meu de 4GB pe celălalt de 16GB (sau poate chiar pe SDHC-ul de 16GB). Am găsit câte ceva pe net, însă nu mi-e clar dacă se poate. (My Documents deja l-am mutat, asta ştiu cum). Mulţumesc.
 
ursamajor, vezi asta. N-am testat-o eu, dar pare să fie ce trebuie. Ghidul de acolo îţi mută doar profilul utilizatorului curent, nu tot Documents and Settings, însă ăsta e cel mai mare de obicei.
 
Mulţumesc. Da, ceva asemănător am găsit şi eu. Am mai modificat eu prin regiştri, dar câte puţin. Mi-e să nu dau greş p-acolo, să fac buba la pişu' la regiştri. :biggrin:
Nu pentru că-i mare folderul mă gândeam la transfer (mai am 2,5 GB liberi din 4, XPSP3, fără swap, cu .NET2 etc.etc.), ci fiindcă scrie tot mereu pe SSD. N-o ajunge el la limită... :what:
 
Păi oricum ai face, tot pe un flash scrii. Mutatul profilului pe SD nu ţi-l recomand, nu ştiu exact când iniţializează device-ul respectiv şi te poţi trezi că nu se poate încărca profilul.
 
Da, din ce am studiat până acum, ambele se pot înlocui, cel de 4GB (50mm) mai greuţ, că trebuie demontată carcasa (apoi e floare la ureche), cel de 16GB (70mm, 12GB varianta cu WinXP) foarte simplu, prin scoaterea unui capac din spate, unde se află şi memoria. Acolo există şi un conector pentru un miniHDD (1,8"). :smile:
 
Se ia una bucata tastatura wireless->usb si se infige in calc. In meniurile din BIOS merge ok, sub Win normal ca merge, merge si ms-dos cu usbaspiblahblah. Se constata insa ca nu poate fi folosita in momentul in care booteaza windowsul, ca sa selectezi cu ea ceva, de ex. sistemul de operare care sa booteze (Select boot OS). E ceva general sau exista o explicatie (solutie)? :biggrin:
 
Încă una şi mă duc!
Vreau să salvez documente MSOffice2003 (portable) direct pe SDHC-ul de 16GB (sau vreun stick USB). Zice că nu se poate datorită "file permission error". În FILE>Permission, am Unrestricted acces bifat. Cum se face? Mulţumesc.
 

Attachments

  • eeePCdesktop.JPG
    eeePCdesktop.JPG
    25.5 KB · Views: 35
De unde pot afla cei de la Alpha Bank numarul de telefon al sotiei daca ea n-are treaba decat cu ING si mai demult cu Reiffeisen Bank?
 
De la colegi binevoitori care au dat numarul de telefon al prietenilor pentru cine stie ce sondaje. Eu am primit telefoane dupa ce cunoscuti creduli au dat numarul meu la ING Asigurari de viata (aia nu au baza de date comuna cu bancile) dupa ce au fost sunati cu discursuri de sales si replici gen "completati formularul, dati 2 numere de telefon ale cunoscutilor si daca isi fac asigurare puteti sa castigati 2 lei si-o cola".
 
Eu am primit un singur telefon de la un tip care nu mai ţin minte ce tip de asigurări oferea şi, deoarece nu mă interesa - dacă nu-mi oferi un preţ bun la RCA, altă asigurare nu mă interesează :biggrin: - l-am ameninţat că va discuta cu avocatul meu :biggrin: Nu m-a mai deranjat nimeni de atunci :biggrin:
 
sabertooth: primul lucru când primeşti un asemenea telefon e să întrebi cine e. Al doilea lucru e să întrebi de unde au numărul de telefon. Conform legii, nu au voie să înregistreze asemenea date fără consimţământul proprietarului, şi povestea cu „informaţiile publice” nu ţine la telefoanele mobile.
 
Am fost si sunt bata la limbi si gramatici. Nu-s bun de lingvist, asta e. Am totusi o intrebare:
Cum este corect: me want sau me wants? In primul rand as zice ca este o formulare relativ incorecta dar totusi folosita cel putin printre geeksi si vreau sa o folosesc, cand o fac si eu, corect.
 
Back
Top