Întrebări pe care ni le punem de mult

Cât? :eek: Merge pe păcură? :biggrin:

Man, bagă acolo maşină mai veche de 15 ani şi cu motor de 5l :smile: multe au motoare benzinare V8, de 5000 cmc şi peste, consumă de rup şi e-adevărat că şi poluează de rup.

Dacă ești pasionat de d-astea, mai degrabă cauți prin RO. Ce-i drept, nu-s ca noi, dar ai putea face o pasiune de restaurator, dacă le ai nițeluș cu mecanica/tinichigeria/vopsitoria/electrica auto.
Sunt lemn la aşa ceva :smile: ...dar ştiu pe cineva care se pricepe.

Am văzut prin BR, de pildă, câteva frumuseți autentice, ce zăceau pe stradă: un Ford Taunus Coupe 1974 (în stare remarcabilă), un Opel Rekord și... un Fiat 600 alb, ce arăta super. 6 milioane vroia ăla pe Fiat. Cât o bicicletă mai de Doamne-ajută.
Opel Rekord e naşpa, nu mi-a plăcut ever. Fiat 600? Come on, găsisem un Lăstun gratis şi nici aşa nu m-a interesat. Ford Taunus merge, e chiar o maşină destul de frumoasă. Ideea e că dacă sunt mâncate de rugină până la os, cam degeaba...
 
Tu compari Lăstun cu Fiat 600? Fiatul are crom pe ea, are piele, Lăstunul e din reciclabile, bre. Mi-ar place mie să am un seicento d-ăsta vechi pentru oraş. Chiar că eşti lemn... :hihi:
 
Sunt în circulaţie: două văd eu zi de zi, una e chiar prin cartier pe la mine. Şi merg bine, încă. Tipul din cartier a spus că unele piese şi le-a făcut singur, din lipsă de piese de schimb.

OffTopic: Ce face un proprietar de Lăstun când face plinul? Dubleaza valoarea maşinii. :biggrin:

De ce la semafor la apariţia culorii verde, Lăstunul nu se mişcă din loc?
O fi călcat vreo gumă de mestecat de pe stradă.
 
Tu compari Lăstun cu Fiat 600? Fiatul are crom pe ea, are piele, Lăstunul e din reciclabile, bre. Mi-ar place mie să am un seicento d-ăsta vechi pentru oraş. Chiar că eşti lemn... :hihi:

Buey, eu ţi-am zis că mă uit la aspect. Şi din punctul ăsta de vedere, piele şi crom schimbă aspectul cu 1%. Dacă nu-mi place restul...

În altă ordine de idei, am găsit asta şi procedura de atestare, care pare foarte muncitorească, apoi detalii despre Certificatul de Originalitate.
Legat de taxa de înmatriculare:
"Art.214 (3).- Sunt scutite de plata taxelor speciale autoturismele, atunci când sunt:
a) încadrate în categoria vehiculelor istorice, definite conform prevederilor legale în vigoare;
b) provenite din donaţii sau finanţate direct din împrumuturi nerambursabile, precum şi din programe de cooperare ştiinţifică şi tehnică, acordate instituţiilor de învăţământ, sănătate şi cultură, ministerelor, altor organe ale administraţiei publice, structurilor patronale şi sindicale reprezentative la nivel naţional, asociaţiilor şi fundaţiilor de utilitate publică, de către guverne străine, organisme internaţionale şi organizaţii nonprofit şi de caritate."
Link (paginile 273-274).
Mă rog, long story short, se pare că vehiculele istorice sunt scutite de taxe, cu condiţia să nu fie folosite în mod curent. Ei bine, la un motor de 5000+ cmc, nici nu se pune problema :smile:
Dar! Probabil că va trebui ţinut puternic legătura cu cei de la Retromobil pentru a fi sigur că aduc în ţară un autovehicul omologabil ca "istoric", altfel sunt bani daţi chiar degeaba. Hmm...

Ei bine, sper că îi ajută cuiva toată această poliloghie :smile:
 
Eu as lua o Volga d'aia veche, de securitate. Model tanc. Consuma parca pe la 18% daca e bine reglata. Are si avans octanic, merge si cu insecticid. Si la 3.8 tone e mai greu sa ti-o salte daca parchezi aiurea. :biggrin:
 
Incredibil, un singur torrent împărți in 250 de directoare, fiecare director conține 7 arhive rar, fiecare rar se dezarhivează în 5 arhive zip. Câtă retardare.
 
Thanks, mi-am scris un script UNIX care folosește rar.exe, de consolă, ca să rezolve treaba (și a trebuit să instalez SUA în Windows ca să am environment UNIX). Dupa aia am văzut că WinRar știe să rezvolve problema singur :biggrin:. Îi dai doar directorul părinte și se prinde el ce și cum :biggrin:.
 
Hmm, trebuie să încerc şi eu asta cu Winrar, recunosc că n-am încercat niciodată :smile: (am avut un singur caz de multi-multi-MULTI archives şi-am decis că nu-s aşa de importante...)
 
Pai e simplu. Brauzuiesti cu Winrar-u' pana in dreptu' folder-ului parinte si dai extract direct de acolo intr-un alt folder. Repeti operatiunea daca arhivele alea contin la randul lor alte arhive. Am facut de multe ori chestia asta pentru asta.
:biggrin:
 
Last edited by a moderator:
Mint. Nu-mi pun intrebarea de mult, da' asta e. Scuzati-ma.

Deci, da. Care este:

- facut update de la phpbb2 -> phpbb3 cu scula lor, recte update.php. Update successful
- acu' a aparut o problema pe care nu stiu s-o rezolv.
- starile default pentru posturi (astea) nu le ia in public decat daca esti logat ca admin, daca esti regular Joe nu tine cont de ele. Mai exact nu se afiseaza smilie-urile si bbcod-urile in formularul destinat postarii.

Stiti cumva daca mai trebuie facuta vreo setare pe undeva? Daca da, unde?

Plssss.

/LE: M-am jucat cu Forum Permissions si s-a rezolvat.
 
S-a jucat cineva cu solutiile Fortinet, mai precis ceva echipamente FortiGate? Sau macar exista ceva pareri fie ele si foarte subiective asupra producatorului sau solutiilor oferite?
Eu recunosc ca nu am auzit pana recent de ei si solutiilor lor. Poate ca sunt un incult si ei sunt un fel de second Cisco. Sau poate doar o firma de apartament cu chinezi simpatici. Nu stiu dar vreau sa aflu pentru ca pe hartie par interesanti si chiar as dori sa aflu pareri mai multe despre ei si seriile lor de echipamente de securitate.

Ma poate ajuta cineva?
 
Am si eu nevoie de un music player free pentru Nokia E51 care sa stie seek. Cel instalat de finlandezi nu stie.
 
Nu merge să faci seek ţinând apăsat butonul de Next Track? De regulă aşa se implementează în playere...
 
Back
Top