Întrebări pe care ni le punem de mult

Daca am putea considera ca cutzu' si ursul fac parte din aceeasi familie, puteti incerca preparate din urs. Se gasesc si prin *marketuri. Personal nu agreez gustul preparatelor din urs. Ma refer la carnea mai putin procesata (gen pastrama). Probabil ca la carnati sau perisoare se baga suficiente condimente care sa mascheze gustul imho dezagreabil.

PS: De ce oare nu avem preparate din LUP?
 
Cuţu face parte din famillie cu vulpea, nicidecum cu ursul. :smile: Cred că e diferenţă ca de la rahat la hot-dog, între ele. :hihi: Zic şi eu. Urs, mistreţ şi căprioară am mâncat şi eu şi nu mi s-au părut deloc dezagreabile. Javră sau şobolan n-aş mânca (ca ăia cu ochi oblici), deşi nu-s deloc scârbos la mâncare, ba chiar sunt niţel nonconformist.
 
De ce oare nu avem preparate din LUP?

Pentru că e necrofag. Deși porcii crescuți liberi tot necrofagi sunt, sunt considerați ok. Sau cei care consumă carnea aia nu știu, deci e tot ok. :biggrin:
 
Ce alternativă de multi-IM există, în afară de:
Trillian (freeware verson too limited + bugs)
Pidgin (buggy)
MirandaIM (buggy)
Meebo (no IRC support)?

Ca reţele IM folosesc:
XMPP (3 accounts, including Google Chat)
MSN
Yahoo
AIM
IRC (multiple servers, dar doar unule esenţial).

Dacă nu există ceea ce îmi doresc, atunci pot să splituiesc aceste reţele în mai multe programe care să le folosesc.Dar care?

Mulţu' în avans pentru sfaturi!
 
Am ajuns la concluzia că e inutil să ai un program care face de toate și le face prost, așa că folosesc clienții oficiali. Câte unul pentru fiecare protocol. Merge cel mai bine.
 
Mda, şi:
- îmi consumă 300 MB de memorie.
- Piuie fiecare în felul lui.
- MSN merge ca un k00r când porneşte vreun Convo.
- MSN şi Y!M sunt pline de reclame.
- mIRC e pe bani
- Client XMPP oficial? Care? (în afară de Google Talk)

LE: Not to mention the Startup fun, când pornesc toate deodată şi se calcă pe picioare :smile: ...sau plăcerea de a te plimba prin 1001 feluri de loguri...
 
RAM is dirt cheap :biggrin:

PS. La ce îți trebuie atâtea protocoale de comunicare, îți dau falsa senzație că ești permanent conectat la lumea înconjurătoare? Vai Neo, ia pilula albastră, sau roșie, sau ... ce culoare avea pastila aia?
 
Mda, şi:
- îmi consumă 300 MB de memorie.
- Piuie fiecare în felul lui.
- MSN merge ca un k00r când porneşte vreun Convo.
- MSN şi Y!M sunt pline de reclame.
- mIRC e pe bani
- Client XMPP oficial? Care? (în afară de Google Talk)

LE: Not to mention the Startup fun, când pornesc toate deodată şi se calcă pe picioare :smile: ...sau plăcerea de a te plimba prin 1001 feluri de loguri...

Ram-ul e ieftin... MSN nu folosesc, pentru IRC există atâția clienți gratuiți... Google Talk works good enough pentru XMPP. Startup? :smile:. I never reboot, plus că pe Mac nu e așa de rău.

Eu folosesc așa (pe Mac). Yahoo Messenger for Mac, Skype, iChat pentru XMPP, irssi pentru IRC.
 
OK, trebuia să menţionez că toată aglomerarea asta o folosesc în scop business. Da, chiar şi IRC-ul!
IRC folosesc pentru group chat în LOB-ul din care fac parte.
2 conturi XMPP sunt utilizate pentru IM across the organization. Clienţii recomandaţi sunt Jabber MomentIM şi Pidgin, dar ambii suck.
Google Talk e more personal, dar şi acolo am contacte business.
Yahoo şi MSN sunt even more personal, în proporţie de peste 90% adică.
Iar AIM... aş scăpa de el, dar am contacte business acolo şi... trebuie.
Cât despre RAM, dat fiind faptul că pe aceeaşi maşină rulează un gazilion de aplicaţii business în acelaşi timp (jumate din suita Office, Outlook included, aplicaţii Java, o căruţă de aplicaţii browser-based) şi în plus sunt forţat la Win XP 32-bit, cam greu să sar peste 2 Gb RAM. Hence the need.
 
Opera are inclus un mini-client IRC, nu ştiu cît de limitat e faţă de mIRC şi dacă e suficient pentru ce vrei tu, da' pentru ce am avut eu nevoie e ok :smile:... şi e gratis :biggrin:
 
Eu folosesc Trillian si XChat (varianta silverex.org) si sunt destul de multumit. Trillianu' e intr-adevar usor buggy dar imi place mai ales pentru ca e discret.
 
Sub Trillian, IRC module, am dat de un bug mare-mare: all of a suden, nu mai pot comunica cu anumite nickname-uri. Oamenii îmi scriu, mie nu îmi apare nimic. Dau dublu-click pe nickname-ul lor, nu apare ici o fereastră. blackout total. Nasol. De-aia caut alternative.
XChat nu e(ra) pe bani?
 
Eroarea din atașament o primesc când vreau să modific numele unei persoane din lista de mess, mai exact când vreau să adaug nume, prenume, ca să nu-mi afișeze id-ul. N-am găsit nimic ajutător pe net, sugestii? Folosesc ultima versiune de YMess instalată ieri.
 

Attachments

  • Capture.jpg
    Capture.jpg
    17.5 KB · Views: 37
Back
Top