Întrebări pe care ni le punem de mult

Aveti idee cum poate ajunge ca executia unui condamnat in SUA sa ajunga sa coste peste un milion de dolari???

Fiindcă se asigură ca persoana care va fi executată să fie în stare perfectă de sănătate. Nu-l vor executa până nu-i vor vindeca bolile de care suferă.
 
Ştie cineva un service sau un băiat îndemânatic la reparat un laptop (HP nx7400)? La prima vedere ar fi vorba de o mufă/panglică/traseu buşit între display şi placa grafică, la mişcarea balamalelor îngheaţă imaginea pe o parte a display-ului.

Şi dacă tot suntem pe secţiunea asta: cum lucrează display-urile de laptop? Adică ce se transferă între placa grafică şi display, acelaşi lucru ca la un monitor normal sau e ceva mai simplificat (că tot hardware-ul e într-o cutie?). Adică dacă scot display-ul unui laptop, pot să-l folosesc cu o placă grafică normală?

Pentru reparatii de HP si Dell poti sa apelezi la Ozzy dar pentru numele lui Dumnezeu sa nu ii dai pe mana chestii japoneze.
 
Adică ce se transferă între placa grafică şi display, acelaşi lucru ca la un monitor normal sau e ceva mai simplificat (că tot hardware-ul e într-o cutie?). Adică dacă scot display-ul unui laptop, pot să-l folosesc cu o placă grafică normală?
Pai panelul unui laptop e conectat de obicei de restul sistemului prin DVI sau DFP. Cu toate ca exista o gramada de conectori customizati (in functie de tipul de laptop sau panel). Dar sansele sa poata sa comunice direct cu placa video de pe desktop sunt foarte mici. Asta pentru ca de la un panel la altul difera diverse timinguri sau alti parametri esentiali si probabil ar trebui sa mesteresti si la placa video ca sa transmita un semnal acceptabil pentru panelul tau.
Dar poate ai noroc si e un cablu de LCD standard si il gasesti pe la SH-uri. Se schimba destul de usor.
 
De la orice casă de schimb care are bancnote exotice. Presupun că nu vrei să cumperi orașe, că nu e decât unul și cam scump.
 
Sunt mai multe limbi latine care au acest cuvânt (sau variaţiuni ale lui a curăţa) cu rezonanţe vulgar-sexuale româneşti.
De exemplu italiana.

Apropo de italiana, am o sapca pe care scrie "MARE PULITO" (in traducere inseamna Mare curata). Abia astept sa vina vara sa o scot la plaja :biggrin:

mp_mic.jpg
 
Confuzia apare din cauză că e vorba de o motocicletă - pentru așa ceva nu merge în nici un fel, nici prima dată nici prelungită: AT nu face RCA moto.
 
@ursamajor si IceCub: sunt singurul caruia i se pare ca varianta italiana nu e deloc amuzanta? Sigur, asta mi se pare amuzanta, dar nu cea italiana :smile:.
 
Unde gasesc ochelari de soare Polaroid in afara de Optiblu (astia au numa' rahaturi aurii si cu margelute) sau Optiplaza? Auzisem la un moment dat de un magazin/firma care se ocupa importu' de Polaroid da' nu am retinut exact detaliile.
 
Back
Top