Întrebări pe care ni le punem de mult

Da. :biggrin: E frig afară şi n-am timp să mă joc cu peniţe, smoală şi benzină, plus că circuitele mai complexe sunt greu de desenat manual.
 
Vin si eu cu o intrebare. Caut un soft, preferabil free dar ma multumesc si cu un trial care sa stie sa-mi afiseze traficul facut de la calculatorul meu pe IP-uri. Vreau ratele de transfer pentru a afla ce si unde se duce cu ce viteza si nu totaluri de trafic. Anyone?
 
Desi a fost gandit pentru altceva, NetLimiter te poate ajuta cu ce ai tu nevoie. Arata traficul (cantitate si viteza) pe IP-uri precum si pe procese.
 
Rata de transfer in primul rand.
ISA, da.

In felul acesta pot vedea cine sta de youtube si ii inghesuie pe altii care muncesc si cel mai nasol, cand mai scapa vreun troian sau alta natie de virus prin retea si McAfee nu-l detecteaza.
 
Ai si alte statistici relativ importante, ca extensiile fisierelor accesate cel mai des, protocoalele folosite, traficul pe fiecare user dar si per destinatie, traficul pe interval orar, etc.
In plus ai si ceva control asupra traficului, nu doar monitorizare.
 
Si cum faci sa vezi tot traficul? Ai posibilitate de monitoring port? Sau faci APR la greu? Sau ai reteaua pe coax? ( :biggrin: ) Sau ai plantat un hub inainte de router? Sau alta metoda?
 
Sau il pui la iesirea din retea ca proxy inainte de routerul care nu accepta decat conexiuni de la respectivul proxy (web sau ce altceva iti mai trazneste sa monitorizezi). :smile:
 
Intrebare de acum 5 minute: ce masina isi ia un cocalar care se respecta?
Raspuns (tot de la mine, ca eu centrez, eu dau cu capul): Porsche Cayenne. Diesel. Alb. :zbang:
 
De ce numeşti cocalar pe cine-şi ia maşină d'aia? Sunt şi cocalari care au, am întâlnit unul în Constanţa care nu s-a lăsat de glume până nu i-am luat faţa (s-o fi speriat că i-o zgârii şi n-are bani de reparaţii :biggrin: ) după care a călcat-o şi s-a dus ca migu, dar n-aş generaliza.
 
Unde gasesc de cumparat cort si sac de dormit, ieftine si bune?
Recomandati-mi si cateva modele care vi s-au parut mai interesante.

- Cortul sa fie de 2-3 persoane. Din moment ce va fi transportat pe moto, greutatea nu e chiar asa importanta. Caut unul solid, sa ma tina multa vreme, si usor de impachetat, sa nu stau 2 ore la impaturit.
- Sacul de dormit sa tina cald la 10°C; alte preferinte nu am.
 
- E diferență destul de mare între cortul de 2 persoane și cel de 3: de obicei corturile de 2 persoane sunt lungi, înguste și joase (se împachetează într-un volum mic și asta contează pe moto, că nu vrei frână aerodinamică permanentă pe spate), cele de 3 persoane deja sunt mai înalte și mai late și împachetate ocupă volum dublu. Ia vezi așa ceva, nu l-am probat dar pare OK pentru utilizare ocazională și e relativ ieftin.
- saci de dormit. Se aleg în primul rând după temperatura dorită.
- cred că vrei și un izopren, face toți banii
 
Last edited:
Poti sa incerci si Hervis-ul din Liberty Center (Mall Rahova). Au tot felu' de marci, scumpe sau ieftine, inclusiv nu stiu ce brand propriu care e decent, atat ca pret ca si calitativ. Plus ca au reduceri. :biggrin:
Sau astepti pana la sfarsitul lui Martie cand se deschide magazin Decathlon langa Auchanu' din Militari. Daca respecta reteta din Franta o sa gasesti acolo sigur chestii ca lumea, relativ ieftine.
 
Back
Top