Întrebări pe care ni le punem de mult

Cum aş putea înlătura din lista Startup (după ce i-am dezactivat) cei doi itemi? Adică să nu mai apară în lista din attachement.
 

Attachments

  • run.gif
    run.gif
    39.6 KB · Views: 25
Eu folosesc RegCleaner pentru a înlătura din Startup. Problema e că pentru cele două nu l-am folosit, ci am folosit debifarea din fereastra capturată şi acum nu pot să înlătur ce a rămas acolo. Fizic, ele nu există nici în regiştri, ci doar scrise acolo. Ei, cum le dau afară?
Probabil că va trebui să le activez şi abia apoi să le scot cu RegCleaner. Dar poate mai e o soluţie.
 
Piticii... mama lor. Nu ştiu de ce, dintotdeauna, de la Windows 98 m-a deranjat să văd alea debifate acolo. :biggrin:
 
Aha, deci n-are nici o treabă cu performanţa... Nici cu DRM.
Ba are treaba cu performanta, dar nu a placii grafice, ci a procesorului si a Windows-ului in general. Ai tu idee cate .DLL-uri trebuie incarcate pentru a afisa video prin Direct3D? Raspuns: toate. :tongue: :biggrin: Pentru overlay era suficient quartz.dll.
 
Mi se pare mie sau bancomatele din .at sunt bank-neutral? Eu am văzut doar semnul şi ce carduri acceptă, fără sigla băncii.
 

Attachments

  • showimage.jpg
    showimage.jpg
    4.3 KB · Views: 6
Din cate mi-am dat eu seama nu sunt chiar neutral, cele de pe langa sediile bancilor e clar ca apartin de acele banci.
Dar ce diferenta face lucrul ca sunt sau nu neutral pentru tine venit din alta tara?
De pe 15 sunt in Viena si o sa investighez mai atent problema.
 
Pentru mine, nici una. :smile: Eu nici n-am scos. Am încercat doar o interogare sold, dar n-a mers. Adică nici nu aveam opţiunea, puteam doar să scot.

Pentru ei, probabil ar însemna că pot scoate de la oricare cu acelaşi comision.
 
Nu, alta mi-o puneam demult, dinaintea ăleia: de ce folderul winsxs din Vista e atât de mare, dar am găsit între timp explicaţia. Oricum, topicul acceptă şi întrebări recente. :smile:
 
Revenind la întrebarea iniţială, am impresia că add/remove programs afişează mărimea directoarelor aplicaţiei, iar în cazul unui driver "baza" e system32 sau echivalente.
 
M-ar interesa un regulator de tensiune. Aveţi idee de ce e în stare o drăcovenie de-asta? Mi-ar trebui unul care să facă minimul necesar, fiindcă mai am variaţii de tensiune pe reţea, rare, dar sunt. Din fericire, întreruperile sunt şi mai rare.
 
Legat de alimentatoarele pentru laptop-uri: tot timpul am urat faptul ca, de multe ori, cablul care intra in alimentator este tot atat de greu ca si alimentatorul propriu-zis.
Exista vreun risc daca folosesc ceva mai light, eventual diy-uit?
 
Back
Top