Întrebări pe care ni le punem de mult

Asadar si prin urmare, deci.
Acu muuuulti ani erau la teveu (si nu numai) niste desene animate cu pisici in rolul de muschetari. Facute in Romania chiar (sau nu). Mai tine careva minte cum se numeau?
 
Ala e. Multam. :smile:
Ca tot veni vorba, caut de ceva vreme si un alt film de animatie romanesc "Robinson Crusoe şi prietenii săi". Sugestii pe unde le-as putea gasi pe amandoua?:biggrin:
 
Buna intrebare. Chiar n-am vazut de multisor desene animate ceausiste difuzate la TV. Sa scriem la B1? :smile:
 
Muschetarul luptă cu muscheta, muşchetarul - cu muşcheta. :rolleyes:

Se zice muschetar şi atît. Doar că trebuie împuşcaţi ăia din Academie.
 
O să fii uimit, dar e mai răspândită varianta cu "ş". Şi, oricum, greşeala e mult mai mică şi zgârie mult mai puţin la ureche decât când aud, de exemplu, la TV "a fost prins în flagrant", fără substantiv (delict). :smile:
P.S. Cei trei muschetari luptau, mai mult, cu... spada. :biggrin:
 
De ce în România preţul litrului de motorină e mai mare decît cel al litrului de benzină? Suntem singura ţară din Europa care practică astfel de preţuri?
 
Pentru că noi suntem în intervalul [mai şmecheri; mult mai şmecheri] decât restu' lumii. Vorba cântecului: "noi sunte romââââni".

Dacă ai chef de calculat câteva chesii, uite aici nişte grafice:
http://www.eia.doe.gov/emeu/international/prices.html#Motor
http://www.eia.doe.gov/emeu/international/prices.html#Diesel

Ai putea să te întrebi şi de ce în Europa e mai mult de dublu faţă de US. Pentru că restu-s taxe.

Also, nu compara preţul motorinei cu cel din US. În US toată lumea ştie că motorina e doar pentru tractoare.
 
Există vreo placă gen Radeon 3k/4k sau GeForce 8k/9k care să aibă video in (VIVO)? Am încercat să caut prin specificaţiile producătorilor şi magazinelor şi n-am mai văzut specificat asta. Trebuie să îmi cumpăr alt tv tuner ca să fac upgrade de la jaful 6600GT cu VIVO?
 
Overlay-ul e probabil din cauza prostiei de HD-stuff impusă de blu ray şi restu', ca să nu le fure piraţu' filmele lor HD. A şi funcţionat, vreun an or so.
 
Mie mi-a pasat. Am vandut 8800GT la jumatate de pret dupa ce am tinut-o 6 luni pe dulap si 2 in calc. Am cumparat ulterior ATi 4850.
 
Back
Top