Întrebări pe care ni le punem de mult

Posibil sa existe diferente intre dual cpu si dual core, cine stie. Am intalnit multe probleme pe google cu asta.
 
În TC ai posibilitatea să trimiţi în background operaţia de copiere/mutare/whatever. Se poate reveni în vreun fel din background, pentru că am observat că viteza scade puţin?
 
La mine a scazut de la ~5mb/s la 3-4mb/s fara sa pornesc vreo alta activitate. Si nu e vorba de numarul de fisiere sau dimensiuni diferite, se copiau vreo 4Gb de fisiere la 300-400Mb bucata.
 
Nici eu nu am observat vreo diferență de viteză, dar evit să o folosesc metoda asta pentru că există una mai bună: Queue (F2). În timp ce copiază poți să adaugi în coadă și alte operații, la background dacă pornești o altă copiere se face în paralel cu viteză mai mică dacă e același disc.
 
Ce progrămel mic, drăguţ şi scumpic (dar free, pe cât posibil) aş putea folosi pentru a vizualiza temperaturile (măcar) la CPU şi GPU în timpul jocurilor, colo într-un colţişor?
 
N-am văzut exact ce vrei tu, dar ai putea folosi funcţiile de logging pe care le au unele programe (gen speedfan).

PS: Parcă era vorba de chestii gen sărbători, lăsatul grijilor and co :smile:.
 
Dar n-am griji. :biggrin: Just for fun. Procesorul se duce în jocuri pe la 50-52, GPU pe la 60-62, probabil 1-2 grade mai mult, socotind delta T până ies la Desktop.
 
Eu folosesc pentru chestii de-astea Remote Desktop de pe vreun laptop pe sistemul pe care mă joc, însă habar n-am cum stă Vista-ul tău cu licenţele de Remote Desktop and stuff.
 
Ce este Intel TPM Device Driver? Am căutat eu cu Gogu', dar nu prea m-am lămurit. Pe româneşte, ce face? Trebuie să-l instalez?

Edit: şi încă una: se poate face captură de pe tunerele astea standalone?
 
Romania mea incotro?


Mai întâi am făcut glume. Am luat-o ca pe o excepţie, ca pe o excentricitate. Când Teo a început să invite manelişti în emisiunea pe care o realiza la ProTV, presa a criticat-o şi a ironizat-o pe ea, că se compromite de dragul audienţei. (Într-un fel, poate de acolo i s-a şi tras decăderea ulterioară, de la faptul că a construit pe aer, pe gloria numerelor volatile, nu pe temelii sănătoase).

Sursa aici
 
Daca scoti semnalul prrintr-un Video Out din tuner si ai o placa video VIVO sau orice alt dispozitiv de captura (care sa stie de semnalul pe care il scoti tu acolo) atunci poti.
 
Deci, nu merge. Nu, n-am VIVO. Mă gândeam la semnal prin USB, ceva. Asta înseamnă că trebuie să mă orientez spre unul gen stick USB. Mulţumesc.
 
Tunerele externe standalone nu prea au USB. Alea cu USB sunt facute ca sa le conectezi la PC asa ca nu prea mai sunt standalone (in ideea in care standalone ar insemna ca bagi tunerul in priza si il conectezi la monitor si la cablul TV - atat).

Probabil ca pe undeva exista adaptoare de la ce semnal poti tu sa scoti din tuner la USB dar nu stiu daca e o solutie potrivita (ca bani sau functionalitate). Ce tuner ai?
 
Am un Kworld şi un Leadtek 2000 XP, ambele cu chipset BT878, fără suport oficial sau neoficial pentru Vista. Nu am încă unul care să meargă pe Vista x64 (cele două sunt verificate), sunt în căutare şi mi s-a părut potrivită o alegere de tuner standalone, fiindcă putea funcţiona şi fără PC. În cele mai multe din cazuri aşa l-aş fi folosit, dar uneori am nevoie şi de captură şi e o chestie hotărâtoare, pentru mine. De aceea, tot unul ce depinde de PC va fi alegerea, probabil unul pe USB. :smile:
 
Daca poti sa il faci pe unul din ele sa functioneze pe partea de captura te-ai scos :biggrin:.
Cele mai multe tunere au Video Out/SVideo Out/Y.Cb.Cr Out/etc. Chiar unul din cele mai ieftine astfel de tunere are. Vad ca asta stie sa suprapuna imaginea TV peste aia de la PC.
 
Back
Top