Întrebări pe care ni le punem de mult

1. Ce rost are marcajul galben cu pătrățele în intersecțiile nesemaforizate? [...] în cele nesemaforizate cei care au "cedează trecerea" oricum nu au voie să intre în intersecție dacă vine cineva pe drumul cu prioritate, cei de pe drumul cu prioritate nu au de ce să rămână blocați în intersecție, deci ... ?
Daca eu intru in intersectia nesemaforizata si fac stanga cum procedez? Intru pana la centrul intersectiei, incep sa iau virajul si ma opresc la limita benzii pe care e traficul din sensul opus sau stau la intrarea in intersectie si cand am drum liber intru si fac stanga?

Ideea e sa nu faci toate manevrele astfel incat sa nu te opresti in zona hasurata.
 
Care e diferenta? Daca te opresti inainte sa intri in intersectie ii tii in spatele tau si pe cei care ar vrea sa mearga inainte sau la dreapta, daca intri aia ar putea avea o sansa sa-si continue drumul.
 
Zona galbena nu cred ca am vazut-o vreodata in intersectii cu o singura banda pe sens. Deci ai mereu banda din dreapta pentru virajul la dreapta. Daca e probabil au hasurat din inertie pentru ca acolo chiar incurca.
 
Eu o fac, încă nu am văzut motocicletă blocată în intersecție. E o intersecție în spate la Unirea unde am văzut chestia asta ieri (strada care merge spre Udriște se intersectează în T cu altă stradă care dă spre parcare.
 
Oarecum offtopic:
erepublik rules:

So you're cheating :smile:

Nu domnule, am mai multe organizatii. Daca regula imi impune sa nu pot avea decat o singura firma din fiecare tip intr-o organizatie, atunci imi fac mai multe organizatii. Mai pui si faptul ca mai colaborez cu alte persoane si mai trebuie sa intru si pe conturile respective ocazional.

Eu o fac, încă nu am văzut motocicletă blocată în intersecție. E o intersecție în spate la Unirea unde am văzut chestia asta ieri (strada care merge spre Udriște se intersectează în T cu altă stradă care dă spre parcare.

Probabil e pusa ca sa stea pe ganduri cei ce nu-s din provincie si vin sa-si ridice permisele inapoi.
 
Scuze ca intervin in discutie.

Cum se restarteaza un mysql pe un FreeBSD 6.0?

PS: Am cautat ceva pe google si nu a mers.

PS1: Am niste b.r. la bord si daca nu aflu raspunsul cred ca-l reinstalez :tongue:

PS2: Pls.
 
Thx AdrianB1 :smile:

E chiar caraghios sa ma blochez in asa ceva.

PS: Muuu.

/LE: Gasit: /usr/local/psa/mysql/bin/mysql.server restart
 
Nu încerc să ghicesc logica de poliţist :biggrin: însă prin alte părţi se fac marcaje diverse pentru a spori atenţia. Gen, „dudă, dacă străzile celelalte nu ţi-au dat oarecum de înţeles, vezi că asta e o INTERSECŢIE, scoate ochii”.
 
De ce nivelul scăzut al glicemiei ne face (pe unii) morocănoși, răutăcioși, sarcastici sau chiar diabolici? Există o explicație științifică (medicală)?
 
De vreo 2 ore îmi pun întrebarea: pot convinge HAL-ul din Win 2003 că i-am pus un procesor dual core în locul unuia single core (Opty-ul 170 al lui L în locul Opty-ului 144 vechi), şi să-l folosească? Altfel mă paşte un reinstall sau cel puţin repair, şi n-am cheeeef, win-ul chiar merge ok.

LE: tocmai ce-am postat şi am şi găsit un posibil răspuns aici. Mulţumeesc! Acu' să văd dacă merge chestia.

ELE: Scriptul nu merge downloadat, dar e aici. Partea (foarte) bună e că a mers, happy dual core windows here.

Ca side effect, acum merge şi C'n'Q, când vedea doar un core n-avea chef.
 
http://support.microsoft.com/kb/309283. Se face automat.

On Windows XP and later versions, the ACPI Uniprocessor HAL and the MPS Uniprocessor HAL recognize the existence of more than one processor and report the MP ID. Plug and Play detects that the computer devnode's hardware ID list has changed and moves the devnode back through the "found new hardware" detection process. Therefore, when you add a second processor, the MP files (HAL and kernels) are automatically installed, and you do not have to manually update the driver in Device Manager.

About UpdateHal
UpdateHal was designed for the following scenarios.
Note This entry is required only for Windows 2000 Server. Windows XP and Windows Server 2003 automatically upgrade to the MPS Multiprocessor HAL.
 
De ce mai dotează producătorii laptopurile cu modem când în 99,99% din cazuri conectarea la internet se face wired sau wireless prin placa de reţea?
 
Un studiu pe care îl văzusem acum vreun an (făcut pentru că se întrebau mulţi de ce nu au aşa mult succes ofertele de broadband în US) spunea că 50% din home-userii din US sunt foarte mulţumiţi de dial-up. Încă mai există suficient de mulţi utilizatori de modemuri ca să fie nevoie de aşa ceva. Plus că dacă te chinui un pic poţi primi şi faxuri, ceea ce poate fi un plus.

AdrianB1, Plug and Play n-avea nici un chef să-mi detecteze al doilea core, i-am dat şi scanare manuală.
 
Nu e nevoie să mă crezi pe mine, eu am citat din KB-ul de la Microsoft. Dacă nici ei nu știu ce au făcut acolo, sănătate. Totuși, eu am instalat toate mașinile virtuale ca unicpu și o parte din ele, după nevoi, au ajuns dual sau quad CPU și merg bine mersi fără să le fi făcut nimic manual. Iar graficele din Task Manager au mai multe ferestre de processor usage :smile:
 
Back
Top