Întrebări pe care ni le punem de mult

Vreau să văd şi eu ce gust are cidrul. Se găseşte şi la noi pe undeva? Aş prefera să-l iau şi să-l consum acasă, nu prin birturi.
 
Se găseşte la... cum îi spunea localului în care şi-a serbat Rabbit ziua anul trecut? Am uitat :frown:
Acolo se găseşte la doză de 0,5l, acum un an era 8 lei. E excelent.
 
Ţii cumva minte ce marcă era? La localul respectiv nu cred s-ajung prea curând, deci mi-ar fi util să ştiu ce să caut. :smile:
 
N-am găsit în nici un hypermarket. Şi le bat săptămânal.
Nu ştiu dacă se găseşte la Metro sau la Auchan, sunt singurele în care nu am fost (de ceva vreme). Poate se găseşte la Real, de asemenea pe acolo n-am mai trecut de-o vreme.
 
Odată, ştiu că la instalarea OS pe SATA era nevoie de un driver. Mai e valabilă chestiunea?
De la ce mi-a venit întrebarea: am citit chiar azi în manualul unei plăci de bază Gigabyte (P43 DS3) chestia de mai jos.
 

Attachments

  • sata.jpg
    sata.jpg
    93.5 KB · Views: 21
În anumite cazuri mai e nevoie de driver la instalare:
- la XP întotdeauna, nu are nici un driver SATA în kitul de instalare (dacă nu e integrat manual de cineva :smile: ). Clasicul Press F6...
- la Vista nu e nevoie pentru SATA în mod compatibility (numele poate să difere de la scriitorul de manuale de plăci de bază la scriitorul de KB la Microsoft) pentru orice controller SATA care respectă standardul
- Pentru AHCI (care e alt mod de lucru al unor controllere SATA) e nevoie de driver, merge și de pe CD sau USB stick.
- parcă pentru Vista SP1 și Win 2008 nu mai e nevoie de driver pentru AHCI, dar nu garantez. Pentru un caz anume folosește Google cu încredere.
 
Surprise, țin minte că astă-vară când am instalat ultima dată un OS pe AHCI mi-a cerut driver. În 2 zile am instalat XP, Vista și 2008 așa că nu mai sunt sigur care din ele era cel în cauză, de-aia am recomandat o verificare cu Google.
 
Am două întrebări:
1) care e rata reală de transfer SATA 2?
2) cum de au unii comercianţi de componente preţuri atât de nesimţite şi, totuşi, există încă pe piaţă? Sper să nu fiu acuzat de antireclamă, fiindcă nu promovez produsele altora, dar Ultra Pro Computers mi se pare o plagă în peisagistica firmelor de profil. Başca nişte incompetenţi dpdv al calificării în meserie.
 
Nu pot sa-ti raspund decat la 2 si asta numai din propria-mi perspectiva. Pentru ca exista bizoni care sa le cumpere la preturile alea. Daca nu erau, dadeau faliment. Ei si-au facut renume de firma serioasa (erau odata, cand singurii lor competitori erau DC si diversele firmulete de apartament) si acum capitalizeaza pe asta.
 
Back
Top