Întrebări pe care ni le punem de mult

De ce google îţi arată primul rezultat aşa (diverse secţiunio ale site-ului defalcate) la unele căutări?
E ceva special în cod?... că eu să mor dacă îmi dau seama.
 

Attachments

  • search_options.png
    search_options.png
    17 KB · Views: 49
Nu (cred) că e doar la primul rezultat.
Îți arată rezultatele așa pen' că saiturile alea (care sînt arătate așa) folosesc cum trebuie (adicătelea semantic) elementul ((X)HTML) link. :wink:
 
De ce nu esti primit in armata cu platfus? Sau e doar mit urban si nu se mai aplica asta? :smile:
Esti primit, la recrutare eram cu un coleg cu platfus si asta era 100% sigur ca scapa dar doctorul i-a zis ca nici o sansa, ii dau bocanci cu talonete speciale dar tot o face. Si de atunci e la facultate.

De ce google îţi arată primul rezultat aşa (diverse secţiunio ale site-ului defalcate) la unele căutări?
E ceva special în cod?... că eu să mor dacă îmi dau seama.
E pentru site-uri ce sunt o autoritate in domeniu (absolut) sau la cautari specifice (Blue air).

Link-urile de site reprezintă link-uri suplimentare pe care Google le generează uneori din conţinuturile site-urilor pentru a ajuta utilizatorii să navigheze pe site-ul dvs. Google generează periodic aceste link-uri de site, pe baza conţinuturilor site-ului dvs.

Deoarece generăm dinamic link-urile de site, această listă se poate schimba periodic.
 
Profesorii lui n-au aflat. :smile:

Intrebare: exista centre de inchiriere camere video Digital8? Am o camera video antica ce a decedat prin sucombare (pur si simplu nu mai merge playerul pe ea, fara sa fie socata cumva, probabil vreun condensator dus, ea fiind din '92), numele ei de fata era Sony CCD-370E. Si am inteles ca Digital8 citeste si Video8, ba mai mult, scoate totul digital (batranica nu are decat video-out analogic). Si am niste casete nedigitalizate pe care as vrea sa nu le pierd. Deci, exista inchirieri de camere/playere Digital8? MiniDV, HD, etc tot gasesti.
 
Aveam un Sony DCR-ceva... pe care il foloseau ai mei prin excursii acum niste ani. Si este (era) Digital 8. Ii rog sa o caute si daca mai e intr-o bucata si functionala iti dau un PM sa vedem daca e ok la capitolul compatibilitate cu ce ai tu. Pot sa iti spun de pe acum doar ca ar putea sa dureze ceva :biggrin:.
 
La cat am cautat pana acum, nu mai conteaza... Majoritatea camerelor Digital8 fac treaba, doar cele low end (DCR-TRV130, DCR-TRV140, DCR-TRV250, DCR-TRV260 & DCR-TRV280) cica nu o pot face. Daca fac rost mai devreme, dau eu PM. :smile:
 
Am pe undeva o cameră Hi8, dacă fac rost și de tunerul pe care de multă vreme vreau să îl cumpăr îți împrumut kitul de captură :smile:
 
Intrebare veche, care probabil nu poate fi raspunsa pe scurt: de ce nu se gaseste nici un tratament pentru SIDA/cancer/etc? Citeam prin almanahurile din anii '80 ca un tratament e in curs de a fi descoperit. Si au trecut 30 ani de atunci. Chiar se doreste gasirea unor tratamente? Chiar e atat de primitiva medicina actuala? Evolutia ei se bazeaza mai mult pe noroc decat pe cercetare?
 
Ar trebui sa faci facultatea de medicina ca sa intelegi de ce.
Pentru virusuri in general nu prea exista tratament iar cancerul are atat de multe forme incat nu poate exista un tratament universal.

Medicina nu a stat pe loc. Exista si tratamente noi. Spre exemplu 90% din LMC pot fi tratate cu Imatinib, la ~75% din ei tratamentul are efect si supravietuirea depaseste 10 ani (adica 75% din primii pacienti tratati inca traiesc) comparativ cu supravietuirea inainte de Imatinib (2-7 ani pentru toti pacientii).
 
Last edited:
Well, s-a identificat gena care da imunitate la HIV. E recesiva din cate stiu si este extrem de rara.
 
Well, s-a identificat gena care da imunitate la HIV.

Nasol. In curand va trebui sa inventam alt virus pentru care sa vindem tratamente si sa strangem miliarde din donatii pentru "descoperirea" remediului; sau sa scoatem din frigider o tulpina rara de gripa care se transmite de la porumb la om, preferabil inainte sa afle actionarii ca HIV nu mai e profitabil.
 
Ne trebuie un virus care să infecteze mai mulți oameni și preferabil nu africani săraci ci europeni și americani cu venituri mai ridicate, Africa e o piață cu potențial minuscul comparativ cu cât ar putea încasa pe medicamente de la cetățenii statelor dezvoltate.
 
Aveti idee de ce atat Total Commander cat si FileZilla au limitare la afisarea unui folder de maxim 1998 fisiere?

Daca puteti sa-mi recomandati pe Windows un alt client de FTP care nu are aceasta limitare deranjanta.
 
S-ar putea sa o aiba serverul de FTP, nu clientul tau de FTP.

SYMPTOMS
When viewing a list of files residing on the remote FTP server, the file list is limited to only 2000 files (or less) even though more files are actually present.


CAUSE
The truncated list of files is a restriction imposed by almost all FTP servers. The remote file list is most commonly limited to 2000 files however it can be much less, even as few as 1000, no matter how many files might actually be there. It is not a limitation imposed by CuteFTP. Truncating the list enhances performance since extremely long lists of files tend to take too much time to compile, sort and list.

Some FTP server administrators may be able or willing to increase the number of files listed however performance will suffer as the number increases. In those situations it may be necessary to increase the relevant timeout values for both the client and for the FTP server significantly and any actions taken should be expected to be much slower than normal.


RESOLUTION
Do not store more than 2000 files in any one folder. If necessary, contact the administrator of the remote FTP server to inquire about listing more files.
 
Azazel ma temeam eu ca asta este raspunsul. Of. Speram sa nu fie asa, pentru ca intampin acelasi comportament pe doua servere diferite.

Multumesc pentru raspuns.
 
Back
Top